17, 18 & 19/07/2020 ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΙΦΝΟΣ – ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

170

Διάρκεια: 3ήμερη

Τιμή Συμμετοχής: 170€

Επιβάρυνση μονοκλίνου: 40€ 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ


  • Εισιτήρια πλοίου Πειραιάς-Σίφνος-Πειραιάς σε οικονομική θέση

  • 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε ξενοδοχείο 3*

  • Μεταφορές και περιηγήσεις με πούλμαν.

  • Τοπικός ξεναγός

  • Ασφάλεια ταξιδιού

Αναχωρήσεις17/07/2020

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΘΗΝΑ-ΣΙΦΝΟΣ

Αναχώρηση το πρωί για το λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο πλοίο και μετάβαση στη Σίφνο. Άφιξη στο λιμάνι της Σίφνου, τις Καμάρες. Πρώτη γνωριμία με το νησί  και στην διαδρομή μας για τον  Πλατύ Γιαλό θα επισκεφθούμε την  Παναγία του Βουνού και για την μικρή χερσόνησο της Χρυσοπηγής, όπου θα παραμείνουμε για γεύμα. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα ΣΙΦΝΟΣ (γύρος νησιού)

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τον αρχαιολογικό χώρο του ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ όπου θα έχουμε και θέα ολόκληρου του νησιού, συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα του νησιού, την Απολλωνία που θα σας συναρπάσει με την όμορφη αρχιτεκτονική της. Παραμονή και επίσκεψη στην εκκλησία της Παναγίας Ουρανοφόρας και το Λαογραφικό Μουσείο. Επόμενος σταθμός μας το Κάστρο χωριό χτισμένο σε ύψωμα στην ανατολική πλευρά του νησιού και παλιά πρωτεύουσα του νησιού. Εν συνεχεία για Αρτεμώνα, στάση στον όμορφο οικισμό με τα πολλά αρχοντικά και τις εκκλησίες και συνεχίζουμε για το Βαθύ όπου θα παραμείνουμε για γεύμα Το απόγευμα επιστροφή στον Πλατύ Γιαλό. Το βράδυ μετάβαση στην Απολλωνία για βόλτα στα στενά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση.

3η μέρα ΣΙΦΝΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό χρόνος ελεύθερος και εν συνεχεία αναχώρηση για το λιμάνι της Σίφνου, επιβίβαση στο πλοίο και μετάβαση στον Πειραιά.

 

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


Επιλογές Δωματίων