22-25/3/2019 ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ – ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ – ΜΑΥΡΟΒΟ – ΦΑΡΑΓΓΙ ΡΑΝΤΙΤΣΑ – ΜΠΙΤΟΛΑ

170

Διάρκεια: 4ήμερη

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο: 170 €
Επιβάρυνση μονόκλινου: 60 €
Περιλαμβάνονται:
• Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν
• Διαμονή σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο σε ξενοδοχείο 4*
• Ημιδιατροφή (3 πρωινά σε μπουφέ + 3 δείπνα με ζωντανή μουσική)
• Περιηγήσεις βάσει προγράμματος
• Αρχηγός του γραφείου
• Ασφάλεια ταξιδίου

Αναχωρήσεις22/05/2019

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα Αθήνα - Οχρίδα

Αναχώρηση 7:00 π.μ. από Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεύμα και μέσω Εγνατίας Οδού, Κοζάνης, Πτολεμαΐδας, Φλώρινας φθάνουμε στο συνοριακό σταθμό της Νίκης. Ελεύθερος χρόνος στο Ελληνικό Duty Free και αφού περάσουμε και τον τελωνειακό σταθμό των Σκοπίων πάμε για Οχρίδα. Άφιξη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2η μέρα Οχρίδα - Μαύροβο - Οχρίδα

Μετά το πρωινό θα κάνουμε μια μοναδική διαδρομή μέσα από το Φαράγγι της Ραντίτσα. Θα περάσουμε δίπλα από ποτάμια, λιμνούλες, ανάμεσα σε δάση με αιωνόβια δέντρα. Επίσκεψη στο μοναστήρι του Γιόβαν Μπιγκόρτσι, σκαρφαλωμένο στο βουνό. Συνεχίζουμε για τη λίμνη Μαύροβο, όπου θα γευματίσουμε με έξοδα ατομικά. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Δείπνο, διανυκτέρευση.

3η μέρα Οχρίδα - Όσιος Ναούμα - Οχρίδα (ξενάγηση)

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το μοναδικό μοναστήρι του Οσίου Ναούμ. Παραλίμνια διαδρομή. Από εδώ ξεκίνησαν οι Κύριλλος και Μεθόδιος, Έλληνες μοναχοί που δίδαξαν στους Σλάβους το Κυριλλικό αλφάβητο και την Βίβλο. Στη συνέχεια  πάμε στην παλιά πόλη της Οχρίδας. Θα δούμε τα Καλντερίμια, τα Ελληνικά αρχοντικά, τη βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Σοφίας, του Αγίου Νικολάου και στην κορυφή της πόλης την εκκλησία του Αγίου Κνήμη και της Παναγίας Περόβλεπτου με κορωνίδα τα τείχη του κάστρου του Τσάρου των Βουλγάρων Σαμουήλ, επί Βασιλείου Βουλγαροκτόνου. Περιδιάβαση στον ελεύθερο χρόνο στην παλιά αγορά, τον πεζόδρομο και τα μικρά μαγαζάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

3η μέρα Οχρίδα - Μοναστήρι - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για επίσκεψη στην πόλη BITOLA όπου θα δούμε τα παλιά ελληνικά αρχοντικά, την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου κα το παζάρι.  σύνορα, όπου τελωνειακός έλεγχος. Επιστροφή στην Αθήνα αργά το απόγευμα με ανάλογες στάσεις κατά τη διαδρομή για φαγητό και καφέ.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/patakis/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


Επιλογές Δωματίων