22/8/21 ΥΔΡΑ

18

Διάρκεια: Μονοήμερη

Αναχώρηση στις 8 από το γραφείο μας για να οδεύσουμε προς το Μετόχι με μια ενδιάμεση στάση για καφέ, όπου θα πάρουμε το πλοίο για να φτάσουμε στην πανέμορφη Ύδρα. Εκεί θα έχουμε χρόνο για να κολυμπήσουμε, να γευματίσουμε αλλά και να ευχαριστηθούμε τη βόλτα μας στα πλακόστρωτα σοκάκια της. Το νησί είναι ένας παράδεισος χωρίς αυτοκίνητα. Κοσμοπολίτικο νησί που φημίζεται για τη γαστρονομία, την ιστορία αλλά και την τέχνη του. Η Σoφία Λόρεν συμμετείχε το 1957 στην ταινία "Το παιδί και το δελφίνι" που γυρίστηκε στην Ύδρα, ενώ στο νησί η Μελίνα Μερκούρη κινηματογράφησε την ταινία Φαίδρα, σκηνοθετημένη από τον Ζιλ Ντασέν. Επίσης, θα μπορέσετε να επισκεφτείτε την ιστορική οικία του Λάζαρου Κουντουριώτη, μία από τις σημαντικότερες φυσιογνωμίες της Ύδρας. Αργά το απόγευμα, θα αναχωρήσουμε για το Μετόχι και με μια ενδιάμεση στάση, θα φτάσουμε στην Αθήνα, σκεφτόμενοι ακόμη το γραφικό χαρακτήρα του νησιού!

Τιμή συμμετοχής: 18€ (δεν συμπεριλαμβάνεται το πλοιάριο,κόστος 10€)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ RAPID TEST 48 ΩΡΩΝ(ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ)

 

Αναχωρήσεις22/8/21

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 344

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων

Μια μέρα στη ρομαντική πρωτεύουσα του Σαββατοκύριακου είναι αρκετή για να μας θυμίσουν τους λόγους που πάντα θα επιστρέφουμε.Πλούσια ιστορία ,ατμόσφαιρα εποχής ,υψηλή γαστρονομία ,νέα στέκια και άνθρωποι με μεράκι.

Το πιο κοσμοπολίτικο , αρχοντικό και γραφικό νησί του αργοσαρωνικού. Το νησί έχει σημαντική ναυτική ιστορία και παράδοση.Μικρά σοκάκια αναπαλαιωμένα αρχοντικά μουσεία και μοναστήρια.Η Ύδρα πέρα από τη ναυτική παράδοση , αποτελεί ακόμη και σήμερα τόπος καλλιτεχνικής έμπνευσης.Σε μια μόνο ημέρα μπορείτε να γνωρίσετε την Ύδρα και τα όμορφα μέρη της.

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων