23-26/12/2018 ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΛΙΜΝΗ ΟΧΡΙΔΑΣ

215

Διάρκεια: 4ΗΜΕΡΗ

Τιμή συμμετοχής: 215 €

 

Επιβάρυνση μονοκλίνου: 60 €

 

Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν

  • 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο IOANNOU RESORT 4* σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό σε μπουφέ

  • Ρεβεγιόν την παραμονή Χριστουγέννων

  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος

  • Αρχηγός του γραφείου

  • Ασφάλεια ταξιδίου


** Απαραίτητο ταξιδιωτικό έγγραφο: Διαβατήριο με τουλάχιστον 6μηνη ισχύ ή Ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες

Αναχωρήσεις23/12/2018

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΘΗΝΑ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΩΤΙΣΣΑ - ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

Αναχώρηση 8:00 π.μ για Λαμία όπου στάση για καφέ. Στη συνέχεια μέσω Τυρνάβου για Ελασσόνα, επίσκεψη στην ιστορική μονή Παναγίας Ολυμπιώτισσας και παραμονή για γεύμα στην περιοχή. Κατόπιν περνώντας από Σέρβια, Λίμνη Πολυφύτου συνεχίζουμε για την όμορφη πόλη της Πτολεμαΐδας. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ - ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ - ΛΙΜΝΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ - ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε με κατεύθυνση το Αμύνταιο και από εκεί για να επισκεφτούμε τον όμορφο οικισμό του Αγίου Παντελεήμονα που προσφέρει πανοραμική θέα στη Λίμνη Βεγορίτιδα η οποία θεωρείται ιδανικό καταφύγιο για πλήθος άγριων πουλιών αλλά και σπουδαίος ψαρότοπος. Κατόπιν για τον γραφικό Άγιο Αθανάσιο που αποτελεί το σημαντικότερο χειμερινό θέρετρο της περιοχής όπου θα έχουμε παραμονή για γεύμα. Το απόγευμα θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για το ξενοδοχείο. Το βράδυ θα απολαύσουμε το Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν. Διανυκτέρευση.

3η μέρα ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ - ΟΧΡΙΔΑ (ΣΚΟΠΙΑ) - ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινάει σήμερα για τη Λίμνη Οχρίδας. Πρώτος μας σταθμός το τελωνείο Νίκης όπου και οι απαραίτητες διατυπώσεις για να εισέλθουμε στη χώρα των Σκοπίων. Στη συνέχεια και αφού περάσουμε την πόλη Μπίτολα χτισμένη στη θέση της αρχαίας βυζαντινής Ηράκλειας θα οδηγηθούμε στη γραφική πόλη της Οχρίδας, που βρίσκεται φωλιασμένη στην όχθη της ομώνυμης λίμνης. Θα περιηγηθούμε στα γραφικά στενά πλακόστρωτα δρομάκια, τα παλιά αρχοντικά και τις Βυζαντινές εκκλησίες του Αγίου Κλήμεντα και της Αγίας Σοφίας, το μεγαλοπρεπές άγαλμα των αδερφών Κυρίλλου και Μεθοδίου των Θεσσαλονικέων, το Αρχαίο Ρωμαϊκό Θέατρο και τα κάστρα της πόλης. Φτάνοντας στην πάνω πλευρά της πόλης θα έχουμε μια πανοραμική θέα της πόλης, στη συνέχεια θα κατηφορίσουμε στις όχθες της λίμνης όπου θα έχουμε το μεσημεριανό μας φαγητό. Το απόγευμα επιστροφή μέσω Νίκης, στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η μέρα ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ - ΚΟΖΑΝΗ - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό μας θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής κάνοντας μια πρώτη στάση στην πόλη της Κοζάνης. Θα επισκεφθούμε την εκκλησία του Αγίου Νικολάου και το ιστορικό κέντρο της πόλης όπου φιλοξενείται το αξιόλογο Λαογραφικό Μουσείο. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων