24-26/9/2021 Γύρος ΖΑΚΥΝΘΟΥ

150

Διάρκεια: 3ήμερη

Τιμή συμμετοχής : 150 €

Τιμή για μονόκλινο : 190 €

 

Περιλαμβάνονται:


 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κυλλήνη-Ζάκυνθος-Κυλλήνη

 • Περιηγήσεις με βάση το πρόγραμμα

 • 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο "ΜΑΤΙΛΝΤΑ" 4*

 • 2 πρωινά σε μπουφέ και 2 δείπνα

 • Συνοδός του γραφείου


Δεν περιλαμβάνονται:

 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

 • Ο φόρος διανυκτέρευσης ανά δωμάτιο ανά ημέρα

 • Ποτά και αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων

 • Ο,τιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό

Αναχωρήσεις24/09/2021

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΘΗΝΑ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΛΑΓΑΝΑΣ - Λ. ΚΕΡΙΟΥ - ΜΠΟΧΑΛΗ - ΛΟΦΟΣ ΣΤΡΑΝΗ

Αναχώρηση 08 π.μ.  για το λιμάνι της Κυλλήνης, επιβίβαση στο F/B και άφιξη στη Ζάκυνθο. Μετάβαση στον κόλπο του Λαγανά όπου η προστατευόμενη περιοχή για την χελώνα Καρέτα Καρέτα. Το Κερί και η λίμνη Κεριού η επόμενη επίσκεψη. Επιστροφή  στην πόλη για μεσημεριανό φαγητό και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα επίσκεψη στον καταπράσινο λόφο Στράνη, εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε τον Ύμνο εις την Ελευθερία. Στη συνέχεια επίσκεψη στο ωραιότερο προάστιο του νησιού Μπόχαλη με την πανοραμική θέα, όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Χρυσοπηγής. Αναχώρηση για τον Κόκκινο Βράχο, όπου ο Ξενόπουλος έγραψε το ομώνυμο έργο Φωτεινή Σάντρη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η μέρα ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ - ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑ - ΝΑΥΑΓΙΟ - ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ

Αφού απολαύσουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, συνεχίζουμε και σήμερα την γνωριμία με το νησί. Θα ξεκινήσουμε με το κεφαλοχώρι Μαχαιράδο όπου θα επισκεφθούμε για να προσκυνήσουμε στην εκκλησία της Αγίας Μαύρας . Συνεχίζουμε με τα χωριά Αγ. Λέων, Έξω Χώρα, Μαριές, Αναφωνήτρια όπου θα κάνουμε στάση για να επισκεφθούμε την Ιερά Μονή όπου μόνασε ο Άγιος  Διονύσιος. Συνεχίζουμε την όμορφη διαδρομή μας για να φθάσουμε στον ’Αη  Γιώργη των Γκρεμνών απ΄ όπου θα δούμε την παραλία του Ναυαγίου ένα από τα ωραιότερα και τα πιο πολύ φωτογραφημένα τοπία της Ελλάδας. Αμέσως μετά περνώντας από τις Βολιμές  θα καταλήξουμε στην παραλία του Αγίου Νικολάου, όπου παραμονή για γεύμα.  Σας προτείνουμε προαιρετικά την συμμετοχή σας με πλοιάριο στις Γαλάζιες σπηλιές (ατομικά έξοδα) μια εμπειρία μοναδική με τα χρωματικά όργια που κάνει το νερό από την αντανάκλαση του φωτός. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, Δείπνο και Διανυκτέρευση.

3η μέρα ΑΡΓΑΣΙ - ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε θα επισκεφθούμε το  Αργάσι που στην παραλία βρίσκεται η πέτρινη γέφυρα 18ου αιώνα, στην συνέχεια μετάβαση στην πόλη και στην εκκλησία του πολιούχο του νησιού Άγιο Διονύσιο,  χρόνος ελεύθερος για να ολοκληρώσουμε τη γνωριμία μας με το Φιόρο του Λεβάντε και να απολαύσουμε το μας γεύμα στην πόλη. Επιβίβαση στο F/B, άφιξη στην Κυλλήνη και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ.

 

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

  Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


  Επιλογές Δωματίων