24-25/10/20 ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ (ΣΠΗΛΑΙΑ ΚΑΨΙΑ–ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΛΟΓΡΗ–ΒΥΤΙΝΑ–ΛΑΓΚΑΔΙΑ–ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ–ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ-ΤΡΙΠΟΛΗ)

88

Διάρκεια: 2ημερη

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 88 € ανά άτομο σε δίκλινο ή τρίκλινο Δωμάτιο

 

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ : 108 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :


 • Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν

 • Διαμονή 1 νύχτα στο ξενοδοχείο MANIATIS HOTEL στα Λαγκάδια

 • Πρωινό σε ανοιχτό μπουφέ

 • Ημιδιατροφή (δείπνο)

 • Περιηγήσεις – εκδρομές – ξεναγήσεις βάσει του προγράμματος

 • Διόδια αυτοκινητοδρόμων

 • Έμπειρος αρχηγός συνοδός του γραφείου.

 • ΦΠΑ


 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Οι είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

 • Τα γεύματα που δεν αναφέρονται στο πρόγραμμα

 • Τα οινοπνευματώδη ποτά στο δείπνο που περιλαμβάνεται

 • Ότι ρητά αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Αναχωρήσεις24/10/20

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

ΗΜΕΡΑ 1η ΣΑΒΒΑΤΟ 24/10

Νωρίς το πρωί συγκέντρωση στον τόπο αναχώρησης, τακτοποίηση των αποσκευών μας στο πούλμαν, επιβίβαση και αναχώρηση. Ενδιάμεση στάση για ξεκούραση και καφέ. Αναχώρηση με προορισμό το σπήλαιο Κάψια που βρίσκονται 15 km από την Τρίπολη. Το σπήλαιο είναι ένα από τα δέκα πιο αξιόλογα σπήλαια της Χώρας και ανακαλύφθηκε το 1887 από Γάλλο αρχαιολόγο ονόματι Γουσταύο  Φουζέρ στις ανασκαφές του στην Μαντίνεια και εξερευνήθηκε  το 1892. Χρόνος παραμονής μας να επισκεφθούμε και να γνωρίσουμε το σπήλαιο αυτό με το σπάνιο θέαμα συνδυασμού χρωμάτων, σχεδίων και φυσικών συμπλεγμάτων. Η εκδρομή μας συνεχίζεται με την επίσκεψη μας το παλιό αρχοντικό του Ευάγγελου Καλόγρη, ο οποίος σεβόμενος την επιθυμία του παππού του δημιούργησε ένα μικρό παραδοσιακό οινοποιείο με επισκέψιμους χώρους παραγωγής και φιλοξενίας για το κοινό. Εδώ θα γνωρίσουμε την διαδικασία παραγωγής θα γευτούμε τα προϊόντα και θα έχουμε την δυνατότητα να ψωνίσουμε αυτό που θα μας αρέσει.Συνεχίζουμε την διαδρομή μας για την πανέμορφη Βυτίνα που απλώνεται μέσα στο Μαίναλο με το καταπράσινο περιβάλλον από έλατα που χαρίζουν στον επισκέπτη-ταξιδιώτη αυτή την υπέροχη μυρωδιά που δύσκολα ξεχνά κανείς. Χρόνος παραμονής μας να την γνωρίσουμε να την περπατήσουμε και να ανακαλύψουμε την αρχοντική και μοναδική Βυτίνα με τα παλιά πετρόσπιτα της, τα γραφικά στενά της δρομάκια αλλά και την γεμάτη ζωντάνια πλατεία με τα καφέ, εστιατόρια και την παλιά εκκλησία. Αφού απολαύσαμε την μοναδική αυτή πόλη της ορεινής Αρκαδίας, αναχωρούμε για το κρεμαστό Χωριό του Μαίναλου τα πανέμορφα Λαγκάδια. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, Διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 2η ΚΥΡΙΑΚΗ 25/10

Αφού απολαύσουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, αναχωρούμε, σήμερα την ημέρα μας θα την διαθέσουμε γνωρίζοντας πανέμορφα ορεινά χωριά της καταπράσινης ορεινής Αρκαδίας. Θα ξεκινήσουμε από την πανέμορφη και ιστορική Δημητσάνα όπου η αρχιτεκτονική της με τα ψηλά πέτρινα πυργόσπιτα θα μας εντυπωσιάσουν στον παραδοσιακό αυτόν οικισμό. Περπατήστε στα πλακόστρωτα σοκάκια, επισκεφτείτε την ιστορική βιβλιοθήκη με τις σπάνιες εκδόσεις και το μικρό εκκλησιαστικό μουσείο που στεγάζεται στο ανακαινισμένο σπίτι του Πατριάρχη Γρηγορίου του Ε΄. Λίγο έξω από το χωριό θα βρούμε το υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, μοναδικό στην Ελλάδα, όπου θα μας ξεναγήσει και θα μας μεταφέρει στην προβιομηχανική τεχνολογία της περιοχής. Κάντε μία βόλτα στην υπέροχη φύση και ακολουθήστε την ροή του νερού από τον αλευρόμυλο προς το βυρσοδεψείο και τον μπαρουτόμυλο. Η όμορφη εκδρομή μας συνεχίζεται με την επίσκεψη μας σε έναν άλλο οικισμό την Στεμνίτσα. Θα περπατήσουμε για να ανακαλύψουμε το καταπράσινο με τρεχούμενα νερά Χωριό, μπορείτε να επισκεφθείτε το Λαογραφικό μουσείο, να επισκεφτείτε τα εργαστήρια αργυροχρυσοχοΐας που έχει το χωριό παράδοση αφού μέχρι σήμερα λειτουργεί σχολή. Απολαύστε τον καφέ σας ή το τσιπουράκι σας στην όλο ζωντάνια και δροσερή πλατεία της με τα πολλά καφέ και εστιατόρια. Συνεχίζουμε με κατεύθυνση την πρωτεύουσα του Νομού, την Τρίπολη, χρόνος ελεύθερος για να περπατήσετε στην πλατεία Άρεως με τον ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Αρχίζουμε να παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις καθοδόν.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

  Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


  Επιλογές Δωματίων