24-26/12/2020 ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ–ΜΟΝΗ ΚΟΡΩΝΗΣ–ΕΛΑΤΗ–ΠΕΡΤΟΥΛΙ–ΝΕΡΑΪΔΟΧΩΡΙ– ΤΡΙΚΑΛΑ–ΜΕΤΕΩΡΑ Τριήμερη εκδρομή

Διάρκεια: 3ήμερη

Τιμή συμμετοχής:

Επιβάρυνση μονοκλίνου:

Περιλαμβάνονται:


 • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν

 • 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με πρωινό

 • Ρεβεγιόν ανήμερα των Χριστουγέννων

 • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος

 • Αρχηγός του γραφείου


 

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Είσοδοι μουσείων

 • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

 • Φόρος διανυκτέρευσης ανά δωμάτιο ανά ημέρα

 • Ποτά και αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων

Αναχωρήσεις24/12/20

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα

Αναχώρηση 8:00 π.μ. για Λαμία – Δομοκό όπου στάση για καφέ. Συνεχίζουμε για την Μονή Κορώνης, η οποία είναι χτισμένη σε μία καταπράσινη πλαγιά και ιδρύθηκε τον 16ο αιώνα. Παραμονή για προσκύνημα. Εν συνεχεία θα κάνουμε το γύρο της Λίμνης Πλαστήρα όπου η διαδρομή είναι μαγευτική. Κατόπιν στην πλαζ Λαμπερού θα έχουμε το μεσημεριανό μας φαγητό. Έπειτα θα κάνουμε ενδιάμεση στάση στο Φράγμα και στα Καλύβια Πεζούλας. Έπειτα για Καλαμπάκα όπου τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση.

2η μέρα

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για Πύλη και αρχίζουμε να ανεβαίνουμε τα ωραιότερα χωριά της Πίνδου και του Κόζιακα, περνώντας την Ελάτη, τα περτουλιώτικα λιβάδια τα γεμάτα με έλατα, θα ξεπροβάλει το γραφικό Περτούλι και θα καταλήξουμε στο Νεραϊδοχώρι. Επιστροφή στην Ελάτη που είναι χτισμένη σε υψόμετρο 900μ. στις πλαγιές του Κόζιακα, περικυκλωμένη από πυκνά ελατοδάση, πετρόχτιστα σπίτια και μαγαζάκια με είδη λαϊκής τέχνης που συνθέτουν μια πανέμορφη εικόνα, παραμονή για μεσημεριανό φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα επισκεφθούμε στα Τρίκαλα τη μαγεία των Χριστουγέννων τον «Μύλο των Ξωτικών». Επιστροφή στο ξενοδοχείο για το Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν. Διανυκτέρευση.

3η μέρα

Σήμερα την ημέρα μας θα την αφιερώσουμε στα Μετέωρα. Τα μοναδικά στον κόσμο Μετέωρα μοιάζουν με θεόρατα γλυπτά που δεσπόζουν πάνω από την Καλαμπάκα. Θα επισκεφθούμε την Μονή Μεγάλου Μετεώρου,  τη μεγαλύτερη μονή του συγκροτήματος των Μετεώρων του 14ου αιώνα και στη συνέχεια την Μονή Αγ. Στεφάνου με το επιβλητικό καθολικό της αγιορείτικου τύπου. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση για φαγητό και καφέ.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

  Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


  Επιλογές Δωματίων