24-27/12/2019 ΓΥΡΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ – ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

195

Διάρκεια: 4ήμερη

Τιμή συμμετοχής: 195 € (Τιμή μέλους 180 €)

Επιβάρυνση μονόκλινου: 60 €

Περιλαμβάνονται:


 • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν

 • Ξενοδοχείο PALLADION HOTEL με πρωινό μπουφέ

 • Χριστουγεννιάτικο Δείπνο με ζωντανή μουσική σε μεζεδοπωλείο

 • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος

 • Αρχηγός του γραφείου


Δεν περιλαμβάνεται:

 • Ο φόρος διανυκτέρευσης 1,5 € ανά δωμάτιο, ανά ημέρα

 • Ποτά και αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων

 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

 • Ο,τιδήποτε προαιρετικό

Αναχωρήσεις24/12/2019

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα

Αναχώρηση 8:00 π.μ. από Αθήνα με προορισμό την πόλη των Ιωαννίνων. Μικρές ενδιάμεσες στάσεις θα γίνουν για καφέ, και γεύμα στην Αμφιλοχία. Λίγο πριν την είσοδο της πόλης των Ιωαννίνων, στο Μπιζάνι θα επισκεφθούμε το Μουσείο Βρέλλη με τα κέρινα ομοιώματα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα

Πρωινό και επίσκεψη στο Σπήλαιο Περάματος. Αμέσως μετά περνώντας από το ιστορικό Καλπάκι, θα φθάσουμε στο Μπουραζάνι και την Ιερά Μονή της Παναγίας Μολυβδοσκέπαστης, επίσκεψη και συνεχίζουμε για την κωμόπολη της Κόνιτσας για το γεύμα μας. Επιστροφή στα Ιωάννινα. Το απόγευμα μετάβαση – γνωριμία με το νησάκι και το Σπίτι Μουσείο του Αλή Πασά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Χριστουγεννιάτικο Δείπνο με ζωντανή μουσική σε μεζεδοπωλείο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα

Μετά το πρωινό εμείς θα επισκεφθούμε τα Ζαγοροχώρια που προσφέρουν ανάλογη ατμόσφαιρα. Μία πολύ όμορφη διαδρομή μας οδηγεί στο Τσεπέλοβο. Η εκδρομή μας συνεχίζεται για το γραφικό Μονοδένδρι. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε μέχρι το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής και να θαυμάσουμε το μοναδικό θέαμα που προσφέρει η Χαράδρα του Βίκου, ενώ σε γραφικό ταβερνάκι του χωριού θα απολαύσουμε ένα ξεχωριστό γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα στα Ιωάννινα, ξεκούραση και γνωριμία με την πόλη περπατώντας μέχρι την λίμνη Παμβώτιδα. Διανυκτέρευση.

4η μέρα

Πρωινό και μία όμορφη διαδρομή ξεκινάει, με την ανάβαση στην Πίνδο με μοναδική θέα προς τη λίμνη Παμβώτιδα και το οροπέδιο των Ιωαννίνων, που μας οδηγεί στο Μέτσοβο. Επίσκεψη και συνεχίζουμε για Αθήνα, με στάση καθοδόν στην περιοχή της Καλαμπάκας για γεύμα. Τον απογευματινό μας καφέ θα τον πιούμε στη Λαμία.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

  Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


  Επιλογές Δωματίων