24-27/12/2019 ΓΥΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

180

Διάρκεια: 4ήμερη

Τιμή συμμετοχής: 180 €

Επιβάρυνση μονόκλινου: 60 €

 

 

Περιλαμβάνονται:

 


  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν

  • 2 διανυκτερεύσεις στο MANIATIS HOTEL (Σπάρτη) και 1 διανυκτέρευση στο NEDA HOTEL (Αρχαία Ολυμπία)

  • Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν  με DJ & Χριστουγεννιάτικο δείπνο

  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος

  • Αρχηγός του γραφείου

Αναχωρήσεις24/12/2019

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα

Αναχώρηση 8:00 π.μ. για Μυστρά, με ενδιάμεση στάση για καφέ. Θα επισκεφτούμε το κάστρο και τις εκκλησίες του και θα γνωρίσουμε το μεγαλείο του Βυζαντίου. Στη συνέχεια πάμε στη Σπάρτη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και βόλτες στην όμορφη πόλη. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η μέρα

Πρωινό και αναχώρηση για τη γραφική Μάνη, ξεκινώντας από τα Σπήλαια Δυρού, σπάνιας ομορφιάς ανά τον κόσμο. Στη συνέχεια πάμε στο Γύθειο για γεύμα και μετά μέσω ωραίας διαδρομής στη Μονεμβασιά. Θα περπατήσουμε στα στενοσόκακα του κάστρου που θα μας μεταφέρουν σε άλλες εποχές και θα γνωρίσουμε τις βυζαντινές εκκλησίες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

3η μέρα

Πρωινό και αναχώρηση μέσω της γραφικής Λαγκάδας του Ταϋγέτου για Καλαμάτα. Θα επισκεφθούμε τον Ιερό Ναό της Παναγίας Υπαπαντής και τη Μονή Καλογραιών, σχετική παραμονή και κατευθυνόμαστε προς Πύλο, την όμορφη κωμόπολη στην ακτή του όρμου του Ναυαρίνου, όπου ουσιαστικά υπογράφηκε η ελευθερία της Ελλάδας μετά την περίφημη Ναυμαχία του 1827. Μικρή στάση για καφέ στην παραλία και τέλος μέσω Κυπαρισσίας καταλήγουμε στην ιστορική Ολυμπία. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

4η μέρα

Πρωινό και επίσκεψη στο χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας. Τόπος γαλήνιος η κοιλάδα του Αλφειού που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τη μεγαλύτερη προσπάθεια συναδέλφωσης των Ελλήνων αρχικά και ολόκληρου του κόσμου στη συνέχεια. Φεύγουμε για Λαγκάδια και θα ανηφορίσουμε στη συνέχεια στο Μαίναλο για να βρεθούμε στη Βυτίνα. Στάση για φαγητό και τέλος επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων