30/12-2/1/2020 ΣΕΡΡΕΣ–ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ–ΟΧΥΡO ΡΟΥΠΕΛ 4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

205

Διάρκεια: 4ήμερη

Τιμή συμμετοχής:205 € (Τιμή μέλους 185€)

Επιβάρυνση μονόκλινου: 60€

Περιλαμβάνονται: 


  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν

  • Ξενοδοχείο με πρωινό μπουφέ ACROPOL HOTEL & SPA 4* (ελεύθερη χρήση εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας και του γυμναστηρίου)

  • Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος

  • Αρχηγός του γραφείου

Αναχωρήσεις30/12/2019

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΘΗΝΑ-ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ-ΣΕΡΡΕΣ

1η μέρα: Αναχώρηση 8:00 π.μ. για Λαμία όπου στάση για καφέ. Συνεχίζουμε για Τέμπη, και στον Πλαταμώνα θα έχουμε το μεσημεριανό μας φαγητό. Στη συνέχεια μέσω Θεσσαλονίκης θα καταλήξουμε στην πόλη των Σερρών. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα ΣΕΡΡΕΣ- ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ-ΣΕΡΡΕΣ

2η μέρα: Προαιρετική παρακολούθηση της λειτουργίας, πρωινό και ακολούθως μια μικρή επίσκεψη στην κατανυκτική ατμόσφαιρα της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου που ιδρύθηκε το 1275 και ιδρυτής φέρεται ο επίσκοπος Ιωαννίκιος. Στη διάρκεια της Τουρκοκρατίας έπαθε πολλές καταστροφές από διάφορους επιδρομείς και ανακαινίστηκε πολλές φορές. Παραμονή για προσκύνημα. Επιστροφή στις Σέρρες. Ξεκούραση και γνωριμία με την πόλη και βόλτα στα αξιοθέατα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο χώρο του ξενοδοχείου. Διανυκτέρευση.

3η μέρα ΣΕΡΡΕΣ-ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ-ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ-ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ-ΣΕΡΡΕΣ

3η μέρα: Μετά το πρωινό μια συναρπαστική μέρα ξεκινά με πολλές εναλλαγές τοπίων και σημαντικά αξιοθέατα. Με κατεύθυνση το Ν. Πετρίτσι, συναντάμε και κάνουμε μικρή στάση στο Σιδηρόκαστρο, η διαδρομή μας συνεχίζεται μέχρι το γνωστό, για την αντίσταση των Ελλήνων στις γερμανικές μεραρχίες, Οχυρό του Ρούπελ. Στη συνέχεια επιστρέφουμε για να  επισκεφθούμε την κωμόπολη της Κερκίνης αλλά και την ομώνυμη λίμνη, θαύμα της ελληνικής φύσης με μοναδική χλωρίδα και πανίδα, θα γνωρίσουμε έναν μοναδικό υγροβιότοπο στο βόρειο τμήμα της κοιλάδας του Στρυμόνα που προστατεύεται και από τη Σύμβαση Ράμσαρ. Παραμονή για μεσημεριανό γεύμα. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα ΣΕΡΡΕΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ

4η μέρα: Μετά το πρωινό αφήνουμε την πόλη των Σερρών. Επόμενος και τελευταίος σταθμός η συμπρωτεύουσα, η όμορφη Θεσσαλονίκη, για να επισκεφθούμε τον πολιούχο της πόλης Άγιο Δημήτριο, αλλά και να περπατήσουμε στο πάρκο του Λευκού Πύργου. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ.  

 

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων