24-27/12/2020 ΚΑΒΑΛΑ-ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ-ΞΑΝΘΗ-ΔΡΑΜΑ-ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Διάρκεια: 4ήμερη

Τιμή συμμετοχής:

Επιβάρυνση μονοκλίνου:

Περιλαμβάνονται:


 • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν

 • 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό μπουφέ

 • Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν

 • Περιηγήσεις-ξεναγήσεις  βάσει προγράμματος

 • Αρχηγός του γραφείου


 

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Είσοδοι μουσείων

 • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

 • Φόρος διανυκτέρευσης ανά δωμάτιο ανά ημέρα

 • Ποτά και αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων


 

Αναχωρήσεις24/12/20

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΘΗΝΑ-ΚΑΒΑΛΑ

Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί για την Καβάλα, μ’ενδιάμεση στάση για να απολαύσουμε τον πρωινό μας καφέ στα Καμένα Βούρλα. Χρόνος ελεύθερος και επόμενος στάση κοντά στη Λάρισα, όπου θα έχουμε χρόνο για μεσημεριανό φαγητό. Έπειτα, μέσω Εγνατίας οδού, θα οδηγηθούμε στον τελικό μας προορισμό,την Καβάλα. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας στην Καβάλα. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο σε πλούσιο μπουφέ, προαρετική βραδινή έξοδος.Διανυκτέρευση.

2η μέρα ΚΑΒΑΛΑ – ΒΑΠΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΓΙΑΣ ΛΥΔΙΑΣ – ΔΡΑΜΑ

Αναχώρηση μετά το πρωινό μας, για το βαπτιστήριο της Αγίας Λυδίας, στο σημείο όπου βαπτίστηκε η πρώτη Ευρωπαία χριστιανή από τον Απόστολο Παύλο. Συνεχίζοντας θα καταλήξουμε στην γιορτινή πόλη της Δράμας,όπου στον χώρο του Δημοτικού Κήπου και της Πλατείας Ελευθερίας, όλα μεταμορφώνονται σε ένα χριστουγεννιάτικο χωριό, την μαγευτική Ονειρούπολη, ένα πραγματικό χωριό του Άη Βασίλη. Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, η φάτνη, το πολύχρωμο καρουζέλ, το σπίτι και το εργαστήριο του Άη Βασίλη είναι μερικά από τα υπέροχα που θα συναντήσουμε. Θα έχουμε χρόνο να νιώσουμε πάλι παιδιά και μετά αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας. Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική και δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα ΠΑΡΑΝΕΣΤΙ – ΤΡΕΝΑΚΙ ΝΕΣΤΟΥ – ΞΑΝΘΗ(Παλιά Πόλη)

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για το σιδηροδρομικό σταθμό στο Παρανέστι. Εκεί θα επιβιβαστούμε στο γραφικό τρενάκι της κοιλάδας του Νέστου. Τα 40χμ της διαδρομής αυτής που πραγματοποιεί το τρένο είναι μια μοναδική εμπειρία που κανένα άλλο μεταφορικό μέσο δε μπορεί να προσφέρει. Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης και θα επισκεφτούμε το λαογραφικό της μουσείο. Η Παλιά Πόλη είναι ένας τόπος μοναδικός και πολύτιμο πολιτιστικό κεφάλαιο για την σημερινή πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Θράκης. Δεν θα υπήρχε, εάν το 1976 δεν ανακηρυσσόταν σε προστατευόμενο οικισμό. Στην Παλιά Πόλη υπάρχουν 1.200 χαρακτηρισμένα διατηρητέα κτίσματα. Εκεί θα έχουμε χρόνο για το μεσημεριανό μας φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας το απόγευμα. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η μέρα ΚΑΒΑΛΑ–ΑΜΦΙΠΟΛΗ –ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρόγευμα, αναχώρηση από το ξενοδοχείο. Σταθμός πρώτος  το αρχαιολογικό μουσείο της Αμφίπολης, το οποίο στεγάζει αξιόλογα ευρήματα και μνημεία της ιστορίας και του πολιτισμού της περιοχής. Στη συνέχεια θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ. Άφιξη στην Αθήνα μετά από ένα μαγευτικό γεμάτο τετραήμερο ταξίδι!

 

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

  Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


  Επιλογές Δωματίων