24-28/3/20 ΜΑΛΤΑ ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

405

Διάρκεια: 5ήμερη

ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ / ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ :  405  EYΡΩ με άμεση έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων

ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΣΕ MONOKΛΙΝΟ  ΔΩΜΑΤΙΟ :   465  EYΡΩ με άμεση έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

 


 • ΠΟΥΛΜΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗ ΜΑΛΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 • 4 ΔΙΑΝ/ΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ (HOTEL CANIFOR : https://www.canifor.com/ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΕ ΜΠΟΥΦΕ

 • 4 ΔΕΙΠΝΑ ΣΕ ΜΠΟΥΦΕ

 • ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ RAYNAIR & ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ & ΕΠΙΝΑΥΛΟΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ με χειραποσκευή που δεν υπερβαίνει τα 55cm x 40cm x 20cm σε μέγεθος και τα 10kg σε βάρος, συν μία μικρή αποσκευή, π.χ. τσάντα χειρός, τσάντα για laptop κ.λπ. που δεν υπερβαίνει τα 35cm x 20cm x 20cm

 • ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

 • TAΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

 • ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 • ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ


 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ – ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ , ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΓΚΟΤΖΟ, & Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :

 • Η ΤΙΜΗ ΕΧΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΝΑΥΛΩΝ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ &ΕΠΙΝΑΥΛΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ .ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΚΔΟΣΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ.ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 200 ΕΥΡΩ ΜΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ .


ΣΤΗΝ  ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ  ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΘΕΙ -Η ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ.

 • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 15ΕΤΙΑΣ ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΕΝ ΙΣΧΕΙ


 

 

Αναχωρήσεις24/03/20

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΘΗΝΑ-ΜΑΛΤΑ-ΒΑΛΕΤΤΑ

Συγκέντρωση στο Ελ.Βενιζέλος όπου με απευθείας πτήση  ( 11.45 – 12.35 ) για το νησί των Ιπποτών και άφιξη στο αεροδρόμιο της Μάλτας. Άφιξη και  αναχώρηση για την περίφημη πρωτεύουσα του τάγματος των Ιπποτών του Αγίου Ιωάννη, τη Βαλέττα. Η ξενάγηση γίνεται με τα πόδια, γιατί η κυκλοφορία των αυτοκινήτων απαγορεύεται στο τμήμα της Παλιάς Πόλης. Πρόκειται για μια μοναδική καστρούπολη με ιδιαίτερη ιστορική σημασία και απεριόριστη ομορφιά. Θα περπατήσουμε στα στενά γραφικά δρομάκια και θα απολαύσουμε τα στοιχεία μιας άλλης εποχής. Θα θαυμάσουμε τους κήπους Μπαράκα, απ’ όπου θα δούμε την πανοραμική θέα των δύο φυσικών λιμανιών της Μάλτας και των τριών ιστορικών πόλεων που συνδέονται με τις δύο μεγάλες πολιορκίες του 1565 και 1942. Θα επισκεφτούμε τον καθεδρικό ναό του Αγίου Ιωάννη και τις σημαντικότερες πλευρές της πόλης. Σχετική παραμονή και στη συνέχεια μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση , δείπνο, διανυκτέρευση.

2η μέρα ΜΑΛΤΑ Περιήγηση στη Μόστα, Μεντίνα και Εργαστήρι Φυσητού Γιαλιού

Μετά το πρωινό αναχώρηση για  να επισκεφτούμε την εκκλησία της Μόστα,με τον τρίτο μεγαλύτερο τρούλο στην Ευρώπη χωρίς στηρίγματα.Μπορεί να φιλοξενήσει 12.000 πιστούς όρθιους και 3.000 καθιστούς. Στη διάρκεια του Β Παγκόσμιου πολέμου στις 9 Απριλίου του 1942 τη βομβαρδίσανε τρυπώντας η βόμβα τη στέγη και το πάτωμα της Εκκλησίας χωρίς να εκραγεί. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τη πρώτη πρωτεύουσα Μdina γνωστή ως σιωπηλή πόλη με το καθεδρικό ναό του St.Paul’s,μουσεία,μαγαζιά με φυσητά γυαλιά και τέλος θα επισκεφτούμε το εργοστάσιο φυσητού γιαλιού (τύπου Murano) παραδοσιακή τεχνική από την εποχή των Φοινίκων όπου μπορούν οι πελάτες να δουν ζωντανά πως από τη φωτιά φτιάχνονται πχ τα πιάτα, ποτήρια, βάζα, τασάκια και να κάνουν τις αγορές τους .Θα επισκεφθούμε  τις κατακόμβες του Αποστόλου Παύλου. Οι αρχαιολόγοι έχουν αποκαλύψει ένα εκτεταμένο σύστημα με υπόγειες στοές και τάφους που χρονολογούνται από τον 4ο ως τον 9ο αιώνα Μ.Χ. Οι κατακόμβες αποτελούν μέρος ενός μεγάλου νεκροταφείου και βρίσκονται μόλις έξω από τα τείχη της αρχαίας ελληνικής πόλης Μελίτης που τώρα καλύπτονται από τη  Μντίνα και Ραμπάτ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διαν/ση.

3η μέρα ΜΑΛΤΑ - ΓΚΟΖΟ

Πρωινό και αναχώρηση  για το δεύτερο σε έκταση και πληθυσμό νησί της Μάλτας Γκόζο. Μεταφορά στο βόρειο τμήμα του νησιού,στο λιμάνι Τσιρκέουα όπου θα επιβιβαστούμε στο φέρυ για να περάσουμε απέναντι από τη Μάλτα στο Γκόζο(περίπου 25 λεπτά απόσταση) στο λιμάνι Μτζάρ. Στο Γκόζο θα επισκεφτούμε τη πρωτεύουσα Βικτώρια,τη Τσιταντέλα στη κορυφή της πλαγιάς της Βικτώρια(οχυρό της εποχής),τη Ντουέιρα ή αλλιώς Μπλέ Παράθυρο,τη σπηλιά της Καλυψούς και το γραφικό ψαροχώρι Σλέντι. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο στη Μάλτα. Δείπνο, διαν/ση.

4η μέρα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό μας , ελεύθερος χρόνος για να απολαύεσετε τη Μάλτα με όποιο τρόπο επιθυμείτε εσείς καλύτερα ή για ψώνια . Δείπνο, διαν/ση.

5η μέρα ΜΑΛΤΑ – ΚΟΣΠΙΚΟΥΑ – ΒΙΤΟΡΙΟΖΑ – ΣΕΝΓΚΛΕΑ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό , ελευθερώνουμε τα δωμάτια μας έως τις 11 το πρωί. Και ελεύθερος χρόνος  για ψώνια και περιπλάνηση στα σοκάκια του νησιού με τα πανέμορφα σπίτια τους, χτισμένα από πορόλιθο.  έως τη μεταφορά μας στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής ( 18.55 – 21.40 ) . Άφιξη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος  .

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

  Συμπληρώστε όλα τα πεδία με






  Επιλογές Δωματίων