24-30/10/21 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΠΡΟΥΣΑ-ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΑ 7ήμερη Οδική Εκδρομή

370

Διάρκεια: 7ήμερη

 

Τιμή συμμετοχής: 370€ 

Επιβάρυνση μονόκλινου: 140€

 

Περιλαμβάνονται:


 • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν

 • 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό σε ξενοδοχείο 4* στην Κωνσταντινούπολη(ΤΑΞΙΜ), 1 διανυκτέρευση στην Προύσσα σε ξενοδοχείο 4* και 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στην Ελλάδα (Κομοτηνή και Καβάλα)

 • 4 γεύματα (3 βραδινά και 1 μεσημεριανό)

 • Κρουαζιέρα στα Πριγκηπονήσια

 • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος

 • Αρχηγός / Ξεναγός

 • Ασφάλεια ταξιδίου


 

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

 • Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό

 • Ποτά και αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων

 • Φόρος διαμονής πληρωτέος επιτόπου στα ξενοδοχεία στην Ελλάδα (1,5€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση)


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 • Η σειρά των ξεναγήσεων είναι δυνατόν να διαμορφωθεί για καλύτερη εκτέλεση του προγράμματος


ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

Αναχωρήσεις25/09/21

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα AΘΗΝΑ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Συγκέντρωση ώρα 7:30 πμ. και αναχώρηση για Κομοτηνή με ενδιάμεσες στάσεις κατά την διαδρομή. Άφιξη στην Κομοτηνή και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα KOMOTHNH-ΠΡΟΥΣΑ

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για Κωνσταντινούπολη. Διέλευση συνόρων. Διασχίζοντας την Ανατολική Θράκη μέχρι την πόλη Κεσσάνη για να κινηθούμε ανατολικά προς τα Δαρδανέλια, στο λιμάνη του Γκελίμπολου δυνατότητα για γεύμα και με το πλοίο μετάβαση στα απέναντι Ασιατικά παράλια στην δική μας Λάμψακο. Συνεχίζουμε με το πούλμαν την διαδρομή μας πρός Πάνορμο και τελικό προορισμό την Προύσα. Άφιξη το απόγευμα και  σε μία πρώτη γνωριμία με την πράσινη πόλη θα επισκεφθούμε τον τάφο του Καραγκιόζη και το πράσινο Τζαμί με τους τάφους των Σουλτάνων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

3η μέρα ΠΡΟΥΣΑ-ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Μετά το πρωινό, χρόνος ελέυθερος στο κέντρο της πόλης για αγορές και επίσκεψη στο Ολού Τζαμί (μεγάλο Τζαμί). Στην συνέχεια ,μετάβαση στην πόλη Γιάλοβα, απ΄όπου  μετάβαση με καραβάκι στα Πριγκηπονήσια, τα 4 νησιά διαμάντια, Πρώτη, Αντιγόνη, Χάλκη, Πρίγκηπος.  Πρώτη στάση θα κάνουμε στην  Χάλκη με την περίφημη Θεολογική Σχολή όπου θα την επισκεφθούμε, Συνεχίζουμε για την Πρίγκηπο θα κάνουμε την περιήγηση του νησιού και θα θαυμάσουμε τα παλιά αρχοντικά. Στη συνέχεια γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Το απόγευμα  επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη. Μετάβαση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

4η μέρα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Μετά το πρωινό, θα επισκεφθούμε την ιστορική Μονή Βλαχέρνας και το Οικουμενικό Πατριαρχείο. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τα Ανάκτορα του Ντολμά Μπαχτσέ και ένα από τα ωραιότερα Βυζαντινά μνημεία που έμειναν σχεδόν άθικτα από το χρόνο, τη Μονή της Χώρας (Καριγιέ Τζαμί). Το απόγευμα Προαιρετική κρουαζιέρα στο Βόσπορο όπου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και την Ευρωπαϊκή και την Ασιατική πλευρά της Βασιλεύουσας. Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο, διανυκτέρευση.

5η μέρα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την κλασική ξενάγηση της πόλης. Θα δούμε το Βυζαντινό Ιππόδρομο, όπου βρίσκεται η στήλη του Θεοδοσίου και ο Χάλκινος Τρίποδας των Δελφών, τη θρυλική Αγία Σοφία, το Μπλέ Τζαμί [Σουλτάν Αχμέτ], το Παλάτι των Σουλτάνων Τοπ Καπί.Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Καπαλί Τσαρσί, μία από τις μεγαλύτερες σκεπαστές αγορές του κόσμου με τα 3.600 καταστήματα, όπου θα έχετε την ευκαιρία να ψωνίσετε ανάμεσα από χιλιάδες προϊόντα, όπως κοσμήματα, αντίκες, δέρμα, υφάσματα, χαλιά, τουριστικά αναμνηστικά, κεραμικά, προϊόντα ξύλου κλπ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

6η μέρα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΚΑΒΑΛΑ

Μετά το πρωινό επίσκεψη  στο Μπαλουκλί, όπου βρίσκονται οι τάφοι των Πατριαρχών. Εν συνεχεία αναχώρηση από την Κωνσταντινούπολη. Διέλευση συνόρων και άφιξη στην ΚαβάλαΤακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

7η μέρα ΚΑΒΑΛΑ - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για γεύμα και καφέ.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

  Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


  Επιλογές Δωματίων