Γύρος Χαλκιδικής-Άγιος Παϊσιος-Θεσσαλονίκη

195 180

Διάρκεια: 4 ήμερη

Τιμή Συμμετοχής: 195€ Μέλη 180 €

Επιβάρυνση μονοκλίνου 60€

Περιλαμβάνονται:


  1. Μεταφορές - περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν

  2. Έμπειρος Συνοδός - ξεναγός

  3. 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό και βραδινό στο ξενοδοχείο SIMANTRO BEACH 5*

  4. Ασφάλεια ταξιδιού αστικήε ευθύνης.

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα Αθήνα-Χαλκιδική

Αναχώρηση 7:00 πμ. για Λαμία όπου στάση για καφέ και στην περιοχή της Λάρισας  όπου θα παραμείνουμε για προαιρετικό γεύμα. Συνεχίζουμε για τη Σάνη για να τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

 

2η Μέρα Σάνη - Ουρανούπολη - Πολύγυρος - Στάγειρα

Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε   για Πολύγυρο την πρωτεύουσα της Χαλκιδικής όπου θα κάνουμε στάση προκειμένου να την επισκεφθούμε, συνεχίζουμε για   Ουρανούπολη την αφετηρία για το Άγιο Όρος. Εδώ θα παραμείνουμε  για  γεύμα. Επίσης όσοι επιθυμούν μπορούν να πάρουν μέρος σε ένα προαιρετικό θαλάσσιο περίπατο με πλοιάριο, κατά μήκος της δυτικής παραλίας του Αγίου Όρους για να δουν μερικά από τα ονομαστά μοναστήρια και να απολαύσουν την ωραία θέα. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας μέσω Στάγειρας(πατρίδα του Αριστοτέλη) και Αρναίας. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

3η μέρα Γύρος Κασσάνδρας

Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε για τον θαυμάσιο γύρο της Χερσονήσου Κασσάνδρας: Καλλιθέα, Κρυοπηγή, Πολύχρονο, Χανιώτης, Πευκοχώρι, Παλιούρι, Αγία Παρασκευή, Νέα Ποτίδαια, αφού γευματίσουμε σε κάποιο σημείο της διαδρομή μας επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και να απολαύσουμε τους όμορφους χώρους του, όποιος επιθυμεί μπορεί να ακολουθήσει σε μια όμορφή βόλτα με το πούλμαν στην γύρω περιοχή της χερσονήσου. Δείπνο το βράδυ στο ξενοδοχείο και διανυκτλερευση.

 

4η μέρα Σάνη - Θεσσαλονίκη - Αθήνα

Νωρίς το πρωί θα πάρουμε το πρόγευμα και στη συνέχεια, θα αναχωρήσουμε για Σουρωτή όπου θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου για να προσκυνήσουμε τον τάφο του Αγίου Παϊσίου και συνεχίζουμε για  Θεσσαλονίκη. Θα κάνουμε το γύρο της πόλης για να  επισκεφθούμε το ναό του Αγίου Δημητρίου, τα Κάστρα στην Άνω Πόλη, να δούμε  την εντυπωσιακή Αψίδα του Γαλέριου, τη Ροτόντα, το χώρο της Διεθνούς Εκθέσεως και τον Λευκό Πύργο. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


Επιλογές Δωματίων