Αγίου Πνεύματος 19 – 22/6 Γύρος Χαλκιδικής-Θεσσαλονίκη

180 160

Διάρκεια: 4 ήμερη

Τιμή Συμμετοχής: 180€  Έγκαιρη συμμετοχή (κρατήσεις μέχρι 5/6)  160 €

Επιβάρυνση μονοκλίνου 60€

Περιλαμβάνονται:


  1. Μεταφορές - περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν

  2. Έμπειρος Συνοδός - ξεναγός

  3. 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό στο ξενοδοχείο "HILLTOP" στην Χανιώτη

  4. Ασφάλεια ταξιδιού αστικής ευθύνης.


Δεν περιλαμβάνεται:

Το κόστος της προαιρετικής κρουαζιέρας Ουρανούπολη-Άγιο Όρος είναι 12€.

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Χαλκιδική

Αναχώρηση 7:00 πμ. για Λαμία όπου στάση για καφέ και στον Πλαταμώνα όπου θα παραμείνουμε για προαιρετικό γεύμα. Συνεχίζουμε για  Θεσσαλονίκη. Θα κάνουμε το γύρο της πόλης για να επισκεφθούμε το ναό του Αγίου Δημητρίου, τα Κάστρα στην Άνω Πόλη, να δούμε  την εντυπωσιακή Αψίδα του Γαλέριου, τη Ροτόντα, το χώρο της Διεθνούς Εκθέσεως και τον Λευκό Πύργο.Συνεχίζουμε για τη Χανιώτη για να τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 

 

2η Μέρα Σάνη - Ουρανούπολη - Πολύγυρος - Στάγειρα

Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε  για Πολύγυρο την πρωτεύουσα της Χαλκιδικής όπου θα κάνουμε στάση προκειμένου να την επισκεφθούμε, συνεχίζουμε για   Ουρανούπολη την αφετηρία για το Άγιο Όρος. Εδώ θα παραμείνουμε  για  γεύμα. Επίσης όσοι επιθυμούν μπορούν να πάρουν μέρος σε ένα προαιρετικό θαλάσσιο περίπατο με πλοιάριο, κατά μήκος της δυτικής παραλίας του Αγίου Όρους για να δουν τα ονομαστά μοναστήρια και να απολαύσουν την ωραία θέα. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας μέσω Στάγειρας(πατρίδα του Αριστοτέλη) και Αρναίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

3η μέρα Γύρος Κασσάνδρας

Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε για τον θαυμάσιο γύρο της Χερσονήσου Κασσάνδρας: Καλλιθέα, Κρυοπηγή, Πολύχρονο, Χανιώτης, Πευκοχώρι, Παλιούρι, Αγία Παρασκευή, Νέα Ποτίδαια, αφού γευματίσουμε σε κάποιο σημείο της διαδρομή μας επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και να απολαύσουμε τους όμορφους χώρους του, όποιος επιθυμεί μπορεί να ακολουθήσει σε μια όμορφή βόλτα με το πούλμαν στην γύρω περιοχή της χερσονήσου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

4η μέρα Χαλκιδική-Αχλάδι-Αθήνα

Νωρίς το πρωί θα πάρουμε το πρόγευμα και στη συνέχεια, θα οδεύσουμε στο Αχλάδι για μεσημεριανό φαγητό και μπάνιο. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις γεμάτοι από όμορφες αναμνήσεις. 

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων