25-28/3/2020 ΕΔΕΣΣΑ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ – ΝΥΜΦΑΙΟ – ΦΛΩΡΙΝΑ

180

Διάρκεια: 4ήμερη

Τιμή συμμετοχής σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο : 180  €

Διαφορά μονόκλινου: 60€

 

Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν

  • Δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο στο Λουτράκι με πρωινό

  • Δύο δείπνα στο ξενοδοχείο ή σε τοπική ταβέρνα στο Λουτράκι

  • 1 διανυκτέρευση με πρωινό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος

  • Αρχηγός του γραφείου


 

 

Δεν περιλαμβάνονται

  • Ότι προαιρετικό , ποτά  κατά την διάρκεια των γευμάτων

  • Φόρος διαμονής: 2€ ανά δωμάτιο/ανά διανυκτέρευση


 

 

Αναχωρήσεις25/3/20

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα

Αναχώρηση 7:30 π.μ. για Καμένα Βούρλα – Λαμία όπου στάση για καφέ. Συνεχίζουμε για Στυλίδα – Πελασγία – Κοιλάδα Τεμπών – Κατερίνη όπου παραμονή για μεσημεριανό φαγητό. Θα φτάσουμε στην Αρχαία Πέλλα, τη γενέτειρα του Φιλίππου Β΄ και του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπου θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο και το νέο Μουσείο. Στη συνέχεια πάμε στην Έδεσσα στο πάρκο των καταρρακτών Τέλος θα καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο – διανυκτέρευση.

2η μέρα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Καϊμακτσαλάν, καφεδάκι στο υπέροχο παραδοσιακό χωριό τον  Άγιο Αθανάσιο με τα πετρόχτιστα σπίτια και τα στενά σοκάκια, που θεωρείται η «Αράχωβα του Βορρά». Η συνέχεια μας βρίσκει στα Λουτρά του Πόζαρ, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο με ποτάμια & καταρράκτες. Σχετική παραμονή και γεύμα προαιρετικά  σε τοπική ταβέρνα και μπάνιο στην ανοιχτή πισίνα με τον γνωστό θερμό καταρράκτη ή στις κλειστές περίφημες  πισίνες.  Η ημέρα θα είναι αφιερωμένη σε χαλάρωση και ευεξία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

3η μέρα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την πόλη της Φλώρινας, όπου στάση για καφέ και γνωριμία με την πόλη. Μετά φεύγουμε  για το όμορφο Νυμφαίο στις πλαγιές του όρους Βίτσι σε υψόμετρο 1.350 μέτρων. στον παραδοσιακό οικισμό και το κέντρο προστασίας της καφέ αρκούδας Αρκτούρος, παραμονή για γεύμα προαιρετικά και για επίσκεψη στον χώρο όπου ζουν οι προστατευμένες αρκούδες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα

Μετά το πρωινό θα έχουμε την ευκαιρία για ακόμη ένα πρωινό στα Λουτρά για μπάνιο κλπ. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση στην Λάρισα για φαγητό.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


Επιλογές Δωματίων