19-21/6/2021 ΕΔΕΣΣΑ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΒΕΡΓΙΝΑ – ΠΑΡ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

120 110

Διάρκεια: 3ήμερη

Τιμή συμμετοχής σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο : 120  € Έγκαιρη κράτηση : 110 € (δηλώσεις μέχρι 05/06)

Διαφορά μονόκλινου: 40€

 

Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν

  • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο "ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ" στο Λουτράκι με πρωινό

  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος

  • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου


 

 

 

 

Αναχωρήσεις19/06/2021

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα

Αναχώρηση 7:30 π.μ. για Καμένα Βούρλα – Λαμία όπου στάση για καφέ. Συνεχίζουμε για Στυλίδα – Πελασγία – Κοιλάδα Τεμπών – Κατερίνη όπου παραμονή για μεσημεριανό φαγητό. Θα φτάσουμε στην Αρχαία Πέλλα, τη γενέτειρα του Φιλίππου Β΄ και του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπου θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο και το νέο Μουσείο. Στη συνέχεια πάμε στην Έδεσσα στο πάρκο των καταρρακτών Τέλος θα καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η μέρα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Καϊμακτσαλάν, καφεδάκι στο υπέροχο παραδοσιακό χωριό τον  Άγιο Αθανάσιο με τα πετρόχτιστα σπίτια και τα στενά σοκάκια, που θεωρείται η «Αράχωβα του Βορρά». Η συνέχεια μας βρίσκει στα Λουτρά του Πόζαρ, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο με ποτάμια & καταρράκτες. Σχετική παραμονή και γεύμα προαιρετικά  σε τοπική ταβέρνα και μπάνιο στην ανοιχτή πισίνα με τον γνωστό θερμό καταρράκτη ή στις κλειστές περίφημες  πισίνες.  Η ημέρα θα είναι αφιερωμένη σε χαλάρωση και ευεξία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

3η μέρα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ΒΕΡΓΙΝΑ όπου θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο και τους Μακεδονικούς τάφους. Συνεχίζουμε για παραλία Κατερίνης όπου θα έχουμε την δυνατότητα για μπάνιο και γεύμα.  Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση κατά την διαδρομή.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων