ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ – ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΩΝ ΔΑΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ ΠΕΝΤΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 25-29/10/2018

225

Διάρκεια: 5ήμερη

Τιμή συμμετοχής:  225€

Επιβάρυνση μονοκλίνου: 90€   

 

Περιλαμβάνει:


  • Μεταφορές, περιηγήσεις με σύγχρονο πούλμαν

  • 4 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια

  • Πρωινό & Δείπνο ή Γεύμα καθημερινά στα ξενοδοχεία

  • Συνοδό / Αρχηγό του γραφείου

  • Ασφάλεια ταξιδιού


 

Δεν περιλαμβάνονται::

  • Είσοδοι μουσείων, εισιτήρια πλοιαρίων και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Αναχωρήσεις25/10/2018

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΘΗΝΑ – ΔΥΡΡΑΧΙΟ

Συγκέντρωση των κ.κ. εκδρομέων και αναχώρηση για Δυρράχιο μέσω Ρίου – Αντιρρίου – Ιωαννίνων , με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό. Μετά τον έλεγχο των διαβατηρίων στο συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς, συνεχίζουμε για τα Δυρράχιο. Άφιξη το βράδυ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

2η μέρα ΔΥΡΡΑΧΙΟ – ΤΙΡΑΝΑ – ΜΠΟΥΝΤΒΑ – ΚΟΤΟΡ

Πρωινό και αναχώρηση για Τίρανα πρωτεύουσα της Αλβανίας, μια πόλη των χρωματικών αντιθέσεων (σύντομος γύρος της πόλης, πλατεία Σκεντέρμπέη, Αγία Σοφία, Μέγαρα Υπουργείων, Πανεπιστήμιο, Όπερα), Σβέτι Στεφάν, Μπούντβα (περιήγηση παλιάς πόλης, λιμάνι, τείχη), Κότορ (περιήγηση, επισκέψεις), Τρέμπινιε. Άφιξη το βράδυ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

3η μέρα ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΓΚ

 

Πρόγευμα και σήμερα θα γνωρίσουμε την μεσαιωνική πόλη περπατώντας στο εσωτερικό του κάστρου. Χτυπήθηκε ανηλεώς από τους Σέρβους και Μαυροβούνιους το 1991. το ιστορικό τμήμα του είναι μια οχυρωμένη πόλη μήκους δυόμισι χιλιομέτρων με πανύψηλα πέτρινα κτίρια, με παράθυρα πολεμίστρες και μικροσκοπικές κρεμαστές αυλές, εκκλησίες, κρήνες, παλάτια. Στη μέση βρίσκεται η Placa μια πλακόστρωτη πλατεία που οδηγεί από το φραγκισκανικό μοναστήρι (στη δυτική του πλευρά το φαρμακείο λειτουργεί από το 1391) στον πύργο του ρολογιού στην άλλη άκρη, όπου βρίσκεται το παλάτι του κυβερνήτη από το 1441 και η εκκλησία του προστάτη της πόλης του Αγίου  Vlaho. Η περιοχή είναι μονίμως γεμάτη τουρίστες. Για τη συνέχεια πρόταση για κρουαζιέρα στο νησί LOCRUM.  Χρόνος ελεύθερος για προσωπικές επιλογές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και το υπόλοιπο της βραδιάς στη διάθεσή σας. Διανυκτέρευση.

 

4η μέρα ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΓΚ-ΤΙΡΑΝΑ

Μετά το  πρωινό παίρνουμε τον γνωστό δρόμο επιστροφής για Αλβανία. Τελικός σταθμός μας η πόλη Μπόγραδετς πάνω στη λίμνη Οχρίδα. Άφιξη το βράδυ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

5η μέρα ΤΙΡΑΝΑ-ΠΟΓΡΑΔΕΤΣ-ΑΘΗΝΑ

Πρωινό με θέα την λίμνη Οχρίδα, στο Μπόγραδετς, στάση για καφέ στη λίμνη και φεύγουμε για τα σύνορα και μετά τους σχετικούς ελέγχους,  αναχώρηση για Αθήνα γεμάτοι εικόνες και εντυπώσεις.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων