26-28/10/2019 ΟΡΗ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ–ΛΕΥΚΑΔΑ–ΑΡΤΑ–ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ–ΑΡΧΑΙΑ ΝΙΚΟΠΟΛΗ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

120

Διάρκεια: 3ήμερη

Τιμή συμμετοχής: 120 ευρώ (τιμή μέλους 108 ευρώ)

Επιβάρυνση μονόκλινου: 40 ευρώ

 

Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν

  • 2 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με πρωινό μπουφέ PREVEZA COMFORT CITY

  • Περιηγήσεις - ξεναγήσεις βάσει προγράμματος

  • Αρχηγός του γραφείου

Αναχωρήσεις26/10/2019

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα

Αναχώρηση 8:00 π.μ. για Ισθμό όπου στάση για καφέ. Συνεχίζουμε μέσω γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου και από το Μεσολόγγι θα πάμε για γεύμα στην Αμφιλοχία. Κατόπιν θα φτάσουμε στην Άρτα, θα δούμε το ξακουστό γεφύρι πάνω από τον Άραχθο, θα περιηγηθούμε στην πόλη.Αφού ξεκουραστούμε και τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στην Πρέβεζα, θα κάνουμε μια μικρή εκδρομή περνώντας μέσα από πορτοκαλεώνες για να απολαύσουμε τη γραφική Κορωνησία, ένα όμορφο χωριουδάκι σε μια στενή λωρίδα γης μέσα στον Αμβρακικό Κόλπο με αμμουδερή παραλία. Στάση για καφέ. Επιστροφή στην Πρέβεζα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η μέρα

Μετά το πρωινό, τη μέρα μας θα την αφιερώσουμε στα ονειρεμένα Τζουμερκιώτικα χωριά. Πρώτα θα επισκεφθούμε το Φράγμα Πουρναρίου και στη συνέχεια διάφορα μικρά γραφικά χωριά όπως τη Γραμμένιτσα, τον Έλατο και τη Δαφνωτή.  Θα σταματήσουμε στο ιστορικό Γεφύρι Πλάκας πάνω από τον ποταμό Άραχθο, θα περάσουμε από τα Άγναντα και τα αμφιθεατρικά Πράμαντα ένα από τα χαρακτηριστικότερα Τζουμερκιώτικα χωριά, όπου παραμονή για γεύμα. Θα περάσουμε από τους Μελισσουργούς, ενώ στη συνέχεια μας περιμένει το ορεινό κεφαλοχώρι Βουλγαρέλι με πετρόχτιστα παραδοσιακά σπίτια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

3η μέρα

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την περίφημη βυζαντινή εκκλησία της Άρτας την Παναγία Παρηγορήτισσα του 13ου αιώνα. Στη συνέχεια αναχωρούμε από Λούρο, για να επισκεφθούμε την Αρχαία Νικόπολη με τον σπουδαίο αρχαιολογικό της χώρο. Από την Πρέβεζα, την παραθαλάσσια σήραγγα και το Άκτιο, θα φτάσουμε στην Λευκάδα, όπου θα παραμείνουμε για γεύμα. Κατόπιν από Βόνιτσα, Αμφιλοχία, Μεσολόγγι, θα περάσουμε τη γέφυρα Ρίου – Αντίρριου με στάση στη διαδρομή μας, και αφού κάνουμε μια στάση στον Ισθμό, θα καταλήξουμε στην Αθήνα.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων

Τιμή συμμετοχής: 120 ευρώ

Επιβάρυνση μονόκλινου: 60 ευρώ

 

Περιλαμβάνονται:

·         Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν

·         2 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο  με πρωινό μπουφέ

·         Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος

·         Αρχηγός του γραφείου

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων