26-28/5/2018 ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ

125

Διάρκεια: 3ήμερη

Τιμή ανά άτομο σε δίκλινο: 125€

Επιβάρυνση για μονόκλινο: 40€

Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν

  • 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο Βυζαντινό 4* στην Άρτα με πρωινό μπουφέ

  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος

  • Αρχηγός του γραφείου

  • Ασφάλεια ταξιδιού


Δεν περιλαμβάνεται:

  • Ο φόρος διαμονής 3€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση που ισχύει πλέον για τα ξενοδοχεία από 01/01/2018 & καταβάλλεται κατά την άφιξη


 

Αναχωρήσεις26-28/5/18

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα

Αναχώρηση 8:00 π.μ. για Ισθμό όπου θα κάνουμε στάση για καφέ. Κατόπιν και αφού διασχίσουμε την εντυπωσιακή γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου φτάνουμε στο Μεσολόγγι για να επισκεφτούμε τον κήπο των Ηρώων. Εν συνεχεία μέσω Ματαράγκας και ωραίας διαδρομής για Πετροχώρι όπου και η παραμονή μας για γεύμα στο ορεινό χωριό με την πανοραμική θέα στη Λίμνη Τριχωνίδας. Κατόπιν μέσω Θέρμου θα ολοκληρώσουμε τον γύρο της Λίμνης και από εκεί περνώντας από Αγρίνιο και Αμφιλοχία θα καταλήξουμε στην Άρτα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η μέρα

Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε την ανάβασή μας προς τα Τζουμέρκα περνώντας από το χωριό Πλάκα και στη συνέχεια για το Σπήλαιο Ανεμότρυπας που ξεχωρίζει με τους πολύχρωμους σταλαγμίτες και τις πολυεπίπεδες λίμνες του. Έπειτα για Άγναντα, Πράμαντα όπου και η παραμονή μας για γεύμα στο πιο παραδοσιακό χωριό των Τζουμέρκων με την χαρακτηριστική αρχιτεκτονική. Στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείo, διανυκτέρευση.

3η μέρα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για επίσκεψη στην ειδυλιακή περιοχή της Λίμνης Κορωνησίας η οποία αποτελεί ένα από τα ιδιαίτερα αξιοθέατα της περιοχής. Κατόπιν για την όμορφη παραλία της Αμφιλοχίας όπου και παραμονή για γεύμα. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων