26-29/4/19 ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ

230

Διάρκεια: 4

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο σε δίκλινο: 230€

Επιβάρυνση μονόκλινου: 70€

Περιλαμβάνονται:


 • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν

 • 3διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Aνατολή με πρωινό μπουφέ

 • Νηστίσιμο δείπνο Μ.Παρασκευής-Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα

 • Εισιτήρια πλοίου Νεάπολη – Κύθηρα – Νεάπολη

 • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος

 • Αρχηγός του γραφείου

 • Ασφάλεια ταξιδιού

Αναχωρήσεις26/4/19

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα

Αναχώρηση το πρωί για Πελοπόννησο, στάση καθοδόν, για να καταλήξουμε στο λιμάνι της Νεάπολης, όπου θα γευματίσουμε σε ένα από τα ταβερνάκια της περιοχής. Θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για τα Κύθηρα (διάρκεια ταξιδιού 1 ώρα και 15). Αφού φτάσουμε στο Διακόφτι θα επισκεφτούμε πρώτα το μοναστήρι της Αγίας Μόνης, χτισμένο σε ένα από τα υψηλότερα βουνά του νησιού. Η εικόνα της Παναγίας βρέθηκε από κάποιον βοσκό το 1766 και έχει τη μορφή της Παναγίας στη μια όψη και από την άλλη την μορφή του Αγίου Γεωργίου. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια και το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου. Νηστίσιμο δείπνο σε ταβέρνα. Διανυκτέρευση.

2η μέρα

Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε τον γύρο του νησιού. Θα περάσουμε τα Λογοθετιάνικα, για να φτάσουμε στο μοναστήρι της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας. Αποτελεί το θρησκευτικό κέντρο του νησιού και βρίσκεται στην μέση ενός γαλήνιου τοπίου, κοντά στην θάλασσα. Η ίδρυση της μονής αυτής οφείλεται στην ανεύρεση της εικόνας της Θεοτόκου μέσα σε μυρσίνες για αυτό ονομάστηκε Μυρτιδιώτισσα. Συνεχίζουμε για το χωριό Λιβάδι το οποίο είναι από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα των Κυθήρων. Στο κάτω Λιβάδι θα δούμε την μεγαλύτερη πέτρινη γέφυρα της Ελλάδας που χτίστηκε την εποχή της Αγγλοκρατίας. Συνεχίζουμε για την Χώρα με το βενετσιάνικο χρώμα, τα γραφικά δρομάκια και το Κάστρο που χτίστηκε το 1503 πάνω σε παλιότερο βυζαντινό φρούριο. Επίσκεψη στο κάστρο με θέα το γραφικό Καψάλι και τα Αντικύθηρα. Γεύμα στην ευρύτερη περιοχή. Σας προτείνουμε να αγοράσετε θυμαρίσιο μέλι, ντόπια παξιμάδια, οικολογικό λάδι, ξεροτήγανα, και αμυγδαλωτά. Συνεχίζουμε για το Καψάλι, εδώ ξεχωρίζει ο ναός του Αγίου Ιωάννη στο Γκρεμό, που σύμφωνα με την παράδοση εδώ ξεκίνησε την συγγραφή της Αποκάλυψης ο Άγιος Ιωάννης. Καταλήγουμε στον καταπράσινο Μυλοπόταμο, με τα τρεχούμενα νερά και τους καταρράκτες της Φόνισσας όπου μπορούμε να απολαύσουμε τον καφέ μας και το γλυκό μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη ακολουθία στο εκκλησάκι της Αγίας Πελαγίας, αναστάσιμο δείπνο σε ταβέρνα, διανυκτέρευση.

 

3η μέρα

Μετά το πρωινό χρόνος ελεύθερος μέχρι να απολαύσουμε το σουβλιστό αρνάκι και να χορέψουμε με την συνοδεία ζωντανής μουσικής. Το απόγευμα θα πάμε μια βόλτα στον Ποταμό, το Χωριό της Κυράς όπως το λέγανε κάποτε. Στην είσοδο του χωριού θα δούμε ακόμη μία εντυπωσιακή γέφυρα από την εποχή της Αγγλοκρατίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

4η μέρα

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το γραφικό λιμανάκι του Αβλέμονα, στάση για καφέ και γλυκό. Σε αυτή την θαλάσσια περιοχή βυθίστηκε ο «μέντωρ», το πλοίο που μετέφερε τα κλεμμένα μάρμαρα του Παρθενώνα από τον Λόρδο Έλγιν. Επιβίβαση στο F/B  για Νεάπολη, όπου θα παραμείνουμε για γεύμα και μέσω Σπάρτης – Τρίπολης άφιξη στην Αθήνα.

 

 

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

  Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


  Επιλογές Δωματίων