26-29/4/2019 ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

195

Διάρκεια: 4ήμερη

Τιμή συμμετοχής: 195€

Επιβάρυνση μονόκλινου: 70€

Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν

  • 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Alkyonis με πρωινό μπουφέ

  • Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα

  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος

  • Ασφάλεια ταξιδίου

Αναχωρήσεις26/4/19

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα: 26/4/19 (Μ. Παρασκευή) Αθήνα - Νέα Καλλικράτεια

Αναχώρηση 8:00 πμ. για Λαμία όπου στάση για καφέ και στον  Πλαταμώνα όπου θα παραμείνουμε για γεύμα. Συνεχίζουμε για Θεσσαλονίκη, θα επισκεφθούμε το ναό του Αγίου Δημητρίου και θα καταλήξουμε στην   Νέα Καλλικράτεια για να τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο. Το βράδυ παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: 27/4/19 (Μ. Σάββατο) Πολύγυρος - Ουρανούπολη - Γαλάτιστα

Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε για τον Πολύγυρο, πρωτεύουσα της Χαλκιδικής, το δασώδη ορεινό όγκο του Χολομώντα, την Αρναία, τα Στάγιρα, η οποία είναι η πατρίδα του Αριστοτέλη, τη Στρατονίκη, την Ιερισσό και την Ουρανούπολη την αφετηρία για το Άγιο Όρος. Εδώ θα παραμείνουμε έως το απόγευμα για περιπάτους, γεύμα και ξεκούραση. Επίσης όσοι επιθυμούν μπορούν να πάρουν μέρος σε ένα προαιρετικό θαλάσσιο περίπατο με πλοιάριο, κατά μήκος της δυτικής παραλίας του Αγίου Όρους για να δουν μερικά από τα ονομαστά μοναστήρια και να απολαύσουν την ωραία θέα. Κατόπιν θα συνεχίσουμε για την Γαλάτιστα και την ιστορική Μονή Αγίας Αναστασίας Φαρμακολύτριας, όπου επίσκεψη και σχετική παραμονή. Μετά θα πάμε στον Πολύγυρο για τον απογευματινό μας καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Το βράδυ παρακολούθηση της λειτουργίας της Ανάστασης και δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: 28/4/19 (Κυριακή του Πάσχα) Γύρος Σιθωνίας - Γύρος Κασσάνδρας

Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε για τον όμορφο γύρο της Χερσονήσου Σιθωνίας για να δούμε τον Άγιο Μάμα, την Γερακινή, την Μεταμόρφωση, την Νικήτη, θα κάνουμε στάση στον Νέο Μαρμαρά, και έπειτα θα δούμε το Κουφό, την Συκέα, την Σάρτη, την Βουρβουρού και τον  Όρμο Παναγιάς. Το μεσημέρι θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για το Πασχαλινό γεύμα. Το απόγευμα θα ξεκινήσουμε για τον θαυμάσιο γύρο της Χερσονήσου Κασσάνδρας: Φυτό, Καλλιθέα, Κρυοπηγή, Πολύχρονο, Χανιώτης, Πευκοχώρι, Παλιούρι, Αγία Παρασκευή, Νέα Ποτίδαια και τέλος άφιξη στο ξενοδοχείο αργά το απόγευμα. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: 29/4/19 (Δευτέρα του Πάσχα) Θεσσαλονίκη - Αθήνα

Νωρίς το πρωί θα πάρουμε το πρόγευμα και στη συνέχεια, θα αναχωρήσουμε για τη Θεσσαλονίκη. Θα κάνουμε το γύρο της πόλης για να δούμε τον Ναό του Αγίου Δημητρίου, την εντυπωσιακή Αψίδα του Γαλέριου, τη Ροτόντα, το χώρο της Διεθνούς Εκθέσεως, το Επταπύργιο και τον Λευκό Πύργο. Σχετική παραμονή στην πλατεία Αριστοτέλους και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων