25-29/8/2020 ΡΟΔΟΣ (ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ)-ΣΥΜΗ

295

Διάρκεια: 5ημερη

Τιμή συμμετοχής: 295€ 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 


 • Μεταφορές και περιηγήσεις με βάση το πρόγραμμα

 • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με πρωινό

 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΡΟΔΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ σε καμπίνες στο πήγαινε και σε οικονομική θέση στην επιστροφή

 • Αρχηγός-συνοδός


Δεν περιλαμβάνεται:

 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς  χώρους • Ο φόρος διανυκτέρευσης ανά δωμάτιο ανά ημέρα

 • Ποτά και αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων


Ο,τιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό

Αναχωρήσεις25/8/2020

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα

Αναχωρούμε το απόγευμα για τον Πειραιά, όπου θα ταξιδέψουμε για το Νησί των Ιπποτών, την όμορφη Ρόδο, πατρίδα ενός από τα εφτά θαύματα του κόσμου. Η αναχώρηση του πλοίου είναι στις 19.00 με το BLUE STAR 1. Διανυκτέρευση στο πλοίο.

2η μέρα

Φτάνουμε στο νησί της Ρόδου στις 11.35. Αφού τακτοποιηθούμε στα δωμάτια, θα περιηγηθούμε στην πόλη και θα επισκεφθούμε το Κάστρο των Ιπποτών, το Μουσείο, το Ενυδρείο και το Πάρκο Ροδίνι. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε την εκκλησία του Αγίου Φανουρίου, που βρίσκεται εντός των τειχών της μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου.Η εκκλησία οικοδομημένη στα κατάλοιπα κτηρίων της υστερορωμαϊκής περιόδου αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα προσκυνήματα του τοπικού πληθυσμού και των επισκεπτών του νησιού. Ελεύθερος χρόνος και διανυκτέρευση.

3η μέρα

Μετά το πρόγευμα, θα αναχωρήσουμε για την ανατολική πλευρά του νησιού, στο μοναστήρι της Παναγίας της Τσαμπίκας για προσκύνημα. Έπειτα, ακολουθώντας την ανατολική πλευρά του νησιού θα φθάσετε στο καταπληκτικό χωριό της Λίνδου, και θα επισκεφθείτε την Ακρόπολη  της Λίνδου με τον Ναό της Αθηνάς της Λινδίας. Η θέα από ψηλά είναι μαγική αντικρίζοντας το λιμανάκι του Αποστόλου Παύλου με το εκκλησάκι του και τα λευκά άσπρα σπιτάκια και τα δρομάκια του χωριού. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και κολύμπι στην πεντακάθαρη παραλία της Λίνδου. Τον καφέ μας θα τον πιούμε στις Θέρμες Καλλιθέας, ιαματικές πηγές που «στέκονται» σε ένα εντυπωσιακά αρχιτεκτονικό κτίριο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα

Αφού απολαύσουμε το πρωινό μας, θα μεταβούμε στο  λιμάνι για να επισκεφτούμε το νησί της Σύμης (προαιρετικά).Η Σύμη είναι ένα μικρό αλλά ξεχωριστό νησί των Δωδεκανήσων. Θα επισκεφτούμε την Ι.Μ. Ταξιάρχη Μιχαήλ του Πανορμίτη. Χτίστηκε στις αρχές του 18ου αιώνα στον ομώνυμο όρμο, στα νοτιοδυτικά του νησιού, σε τοποθεσία που συνδυάζει βουνό και θάλασσα. Έχει θαυμάσιες βυζαντινές τοιχογραφίες και ξυλόγλυπτο τέμπλο, ενώ στο καθολικό της Μονής, (15ος αι.) δεσπόζει η εκθαμβωτική ολόσωμη εικόνα του Αρχάγγελου Μιχαήλ. Παραμονή για γεύμα και επιστροφή στο νησί της Ρόδου. Το απόγευμα, αφού κάνουμε τις τελευταίες μας αγορές, θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής. Διανυκτέρευση.

5η μέρα

Αναχωρούμε με τις καλύτερες εντυπώσεις από το υπέροχο αυτό νησί των Δωδεκανήσων με το δρομολόγιο των 9.00 με το BLUE STAR 2. Φτάνουμε στις 21.00 στο λιμάνι του Πειραιά. Επιστροφή στην Αθήνα.

 

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

  Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


  Επιλογές Δωματίων