27-29/4/2019 ΠΑΣΧΑ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ-ΘΕΡΕΤΡΑ ΠΙΝΔΟΥ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

140

Διάρκεια: 3ήμερη

Τιμή συμμετοχής: 140 ευρώ       Επιβάρυνση μονοκλίνου : 40 ευρώ

 

Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν

  • Ξενοδοχείο με πρωινό μπουφέ

  • Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα

  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος

  • Αρχηγός του γραφείου


 

Αναχωρήσεις27/4/2019

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΘΗΝΑ-ΛΑΜΙΑ-ΛΑΡΙΣΑ

1η μέρα: Στις 8:00 π.μ. θα αναχωρήσουμε για Λαμία όπου στάση για καφέ. Από Δομοκό – Καρδίτσα και με στάση στη διαδρομή θα φθάσουμε στη τεχνητή Λίμνη Πλαστήρα που πήρε το όνομα του πολιτικού που κατασκεύασε το φράγμα το 1920-1930. Στο Λαμπερό θα γευματίσουμε και στο Φράγμα Ταυρωπού θα κάνουμε μικρή στάση. Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας γύρω από τη λίμνη θα περάσουμε από τα γραφικά χωριά Πλακωτό, Νεοχώρι και στα Καλύβια Πεζούλας θα σταματήσουμε για καφέ, απολαμβάνοντας τη θέα της λίμνης. Κατόπιν θα φτάσουμε στο ξενοδοχείο μας στη Λάρισα. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την ακολουθία της Ανάστασης και θα έχουμε το Αναστάσιμο δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα ΛΑΡΙΣΑ-ΜΕΤΕΩΡΑ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ-ΛΑΡΙΣΑ

2η μέρα: Σήμερα την ημέρα μας θα την αφιερώσουμε στα Μετέωρα. Τα μοναδικά στον κόσμο Μετέωρα μοιάζουν με θεόρατα γλυπτά που δεσπόζουν πάνω από την Καλαμπάκα. Θα επισκεφθούμε τη Μονή Μεγάλου Μετεώρου, τη μεγαλύτερη μονή του συγκροτήματος των Μετεώρων του 14ου αιώνα και στη συνέχεια τη Μονή Αγ. Στεφάνου με το επιβλητικό καθολικό της, αγιορείτικου τύπου. Επιστροφή στην Καλαμπάκα όπου θα έχουμε το Πασχαλινό μας γεύμα με ζωντανή μουσική και πολύ διασκέδαση. Επιστρέφοντας θα κάνουμε στάση για καφέ στα Τρίκαλα. Κατόπιν θα φτάσουμε στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η μέρα ΛΑΡΙΣΑ-ΘΕΡΕΤΡΑ ΠΙΝΔΟΥ-ΕΛΑΤΗ-ΛΑΜΙΑ-ΑΘΗΝΑ

3η μέρα: Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για τα πανέμορφα Θέρετρα Πίνδου. Πρώτη στάση και περιήγηση θα έχουμε στη βυζαντινή εκκλησία του 12ου αιώνα Πόρτα Παναγιά με την εικόνα της Παναγίας να κρατάει το Χριστό δεξιά. Συνεχίζοντας θα περάσουμε από την Πύλη ή Πόρτα, από το Περτούλι, χωριό πνιγμένο στο πράσινο, θα κάνουμε στάση στο Νεραϊδοχώρι και στην Ελάτη, το οποίο είναι ένα από τα πιο γραφικά χωριά της Πίνδου για να γευματίσουμε. Κατόπιν από Καρδίτσα, Δομοκό, Λαμία και με στάση στην διαδρομή θα επιστρέψουμε στην Αθήνα.

 

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων