3-8/6/2020 ΓΥΡΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΕΞΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

Διάρκεια: 6ήμερη

Τιμή συμμετοχής σε δίκλινο:

Περιλαμβάνονται:
• Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν
• Ξενοδοχείο με πρωινό μπουφέ
• Εισιτήρια πλοίου σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες Πειραιάς – Μυτιλήνη – Πειραιάς
• Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
• Αρχηγός του γραφείου μας

Δεν περιλαμβάνεται:
• Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
• Ο φόρος διανυκτέρευσης ανά δωμάτιο ανά ημέρα
• Ποτά και αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων
• Ο,τιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό

Αναχωρήσεις3/6/20

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα

Αναχώρηση από το γραφείο μας απογευματινή ώρα με κατεύθυνση προς το λιμάνι του Πειραιά. Eπιβίβαση στο καράβι, διανυκτέρευση εν πλω

2η μέρα

Άφιξη στην πόλη της Μυτιλήνης, επιβίβαση στο πούλμαν για την πρώτη επαφή μας με το νησί της Σαπφούς, του Ελύτη και των Σαράντα Λεσβίων Αγίων. Αναχώρηση για τη Μονή του Αγίου Ραφαήλ. Επίσκεψη της μονής και ελεύθερος χρόνος. Στη συνέχεια αναχώρηση για το μοναστήρι του Ταξιάρχη στο Μανταμάδο, όπου βρίσκεται η ανάγλυφη εικόνα του Ταξιάρχη φτιαγμένη από αίμα και πηλό. Χρόνος ελεύθερος για να προσκυνήσουμε και να απολαύσουμε τους παραδοσιακούς νόστιμους λουκουμάδες. Έπειτα θα απολαύσουμε τη διαδρομή μας παραλιακά περνώντας από την Συκαμιά, την πατρίδα του Στρατή Μυριβήλη για να φτάσουμε στη γραφική Μήθυμνα με το  ενετικό κάστρο που θαύμασαν οι κατακτητές. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη. Αναχώρηση για την Πέτρα, προσκύνημα στην Παναγία την Γλυκοφιλούσα, παραμονή για γεύμα και μπάνιο  στην όμορφη παραλία της Πέτρας. Άφιξη στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για το Πλωμάρι, την πατρίδα του ούζου, την πόλη με παλιά σαπωνοποιία. Επίσκεψη στην ποτοποιία Βαρβαγιάννη και το μουσείο της. Γεύμα και μπάνιο στην όμορφη περιοχή του Αγίου Ισιδώρου και στη συνέχεια επίσκεψη στις κατακόμβες της Αγίας Μαγδαληνής στο Σκόπελο. Ύστερα θα απολαύσουμε στο Πέραμα τον καφέ μας και θα γευτούμε τον παραδοσιακό μπακλαβά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

4η μέρα

Αναχώρηση για να επισκεφθούμε το μοναδικό στον κόσμο Απολιθωμένο Δάσος, επίσκεψη στη μονή Λειμώνα με το μεγαλύτερο μουσείο των Βαλκανίων με σπάνια εκθέματα και μοναδικές σπάνιες εικόνες. Μικρή στάση στον παραδοσιακό οικισμό της Βατούσας και στη συνέχεια επίσκεψη στο μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Σιγρί. Στη συνέχεια μπάνιο και φαγητό στην Σκάλα Ερεσού. Επιστροφή από το χωριό Άγρα για να θαυμάσουμε τον κόλπο της Καλλονής από όπου βγαίνει η ομώνυμη σαρδέλα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η μέρα

Αναχώρηση για να επισκεφθούμε τα μουσεία Θεοφίλου και Τεριάντ και στην συνέχεια επίσκεψη στην πόλη της Μυτιλήνης, στους ναούς του Αγίου Θεράποντα και του Αγίου Θεοδώρου όπου βρίσκεται μέσα και το σκήνωμα του Αγίου που είναι πολιούχος της Αγιάσου. Στη συνέχεια επίσκεψη στη γραφική Αγιάσο με την εκκλησία της Παναγίας της Σιών που έφερε από τα Ιεροσόλυμα ο Αγάθων ο Εφέσιος. Γεύμα στη γραφική Αγιάσο. Αναχώρηση για την πόλη της Μυτιλήνης, άφιξη στο λιμάνι, επιβίβαση στο πλοίο για Πειραιά. Διανυκτέρευση εν πλω.

6η μερα

Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά, επιστροφή στην Αθήνα.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων