28/09-01/10/2019 Γύρος Ζακύνθου

175

Διάρκεια: 4ήμερη

Η πανέμορφη Ζάκυνθος, γνωστή διεθνώς με το όνομα ‘’Τζάντε’’, ή Φιόρο του Λεβάντε (Άνθος της Ανατολής) κατά τους Βενετσιάνους, ανήκει στα νησιά των Επτανήσων. Είναι το ενδέκατο σε έκταση ελληνικό νησί και το τρίτο μετά την Κεφαλονιά και την Κέρκυρα ενώ είναι δεύτερο σε πληθυσμό νησί των Ιονίων νήσων. Η έκταση της νήσου Ζακύνθου είναι 406 τ. χλμ. και ο πληθυσμός της ανέρχεται στους 41.000 κατοίκους περίπου.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 175 €

 

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ :  60 €

 

ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :


 • Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν

 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια ΚΥΛΛΗΝΗ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΚΥΛΛΗΝΗ

 • Διαμονή 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4* στον Βασιλικό (Matilda Hotel)

 • Ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο (3 πρωινά & 3 δείπνα) σε ανοιχτό πλούσιο μπουφέ.

 • Μια βραδιά γλέντι με παραδοσιακή επτανησιακή ζωντανή μουσική.

 • Καθημερινά εκδρομές – περιηγήσεις βάσει του προγράμματος.

 • Ο νέος φόρος διανυκτέρευσης στα ξενοδοχεία της Ελλάδας που εφαρμόζεται από 01/01/2018

 • Έμπειρος συνοδός – αρχηγός του γραφείου.

 • Φ.Π.Α


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

 • Οι είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.

 • Τα οινοπνευματώδη, αναψυκτικά στα δείπνα

 • Ατομικά έξοδα (χρήση mini bar, ποτά, καφέδες κλπ)

 • Ότι ρητά αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο


 

 

Παρατήρηση: Το γραφείο διατηρεί το δικαίωμα της αλλαγής της ροής του προγράμματος πάντα για την καλύτερη διεκπεραίωση χωρίς να αφαιρεθεί η παραληφθεί τίποτε από το πρόγραμμα.

 

Αναχωρήσεις28/09/2019

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα

ΑΘΗΝΑ – ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Πολύ νωρίς το πρωί συγκέντρωση στον τόπο αναχώρησης, τακτοποίηση των αποσκευών μας στο πούλμαν, επιβίβαση και άμεση αναχώρηση με προορισμό την ΚΥΛΛΗΝΗ με ενδιάμεση στάση. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχωρούμε για το Φιόρο του Λεβάντε, την πανέμορφη Ζάκυνθο, άφιξη στο λιμάνι της Ζακύνθου. Ξεκινούμε την γνωριμία με το νησί ξεκινώντας με επίσκεψη για να προσκυνήσουμε την Μονή και εκκλησία του ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ στην συνοικία της Άμμου. Το καθολικό εκτίσθη το 1708 και ανακαινίστηκε το 1764. Από 24/08/1716 εδώ ευρίσκεται η Λάρνακα με το σκήνωμα του Αγίου. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το μαυσωλείο του Σολωμού και Κάλβου. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος, περπατήστε στο γραφικό λιθόστρωτο, στα εμπορικά καταστήματα και ξεκουραστείτε στα άνετα καφέ της ΣΤΡΑΝΤΑ ΜΑΡΙΝΑ, της πλατείας του Αγίου Μάρκου και Δ. Σολωμού. Μεταφορά και τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου μας στην περιοχή Βασιλικός. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2η μέρα:

ΛΟΦΟΣ ΣΤΡΑΝΗ – ΜΠΟΧΑΛΗ – ΛΑΓΑΝΑ – ΠΟΡΤΟ ΡΩΜΑ – ΓΕΡΑΚΑ

Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο αναχωρούμε για τον λόφο του ΣΤΡΑΝΗ όπου ο Διονύσιος Σολωμός παρακολούθησε την εξέλιξη της Πολιορκίας του Μεσολογγίου, εμπνεύστηκε το ποίημα «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι» και τον «Ύμνο της Ελευθερίας». Χρόνος παραμονής μας να περπατήσετε και φωτογραφηθείτε. Συνεχίζουμε την ημέρα μας με το πανέμορφο προάστιο ΜΠΟΧΑΛΗ όπου από τον λόφο θα απολαύσουμε την υπέροχη θέα της πόλης μέχρι της Πελοποννησιακές ακτές, θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Χρυσολεόντισας  και το ερειπωμένο κάστρο ενετικό κάστρο. Όπου περνώντας τις τρείς πύλες για να μπούμε μέσα θα συναντήσουμε εντοιχισμένο το Λέοντα του Αγίου Μάρκου, σύμβολο της Γαληνότατης Δημοκρατίας των Ενετών. Συνεχίζουμε με την κοσμοπολίτικη παραλία του ΛΑΓΑΝΑ όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα (προαιρετικά με ατομικά έξοδα). Μετά το μεσημέρι θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε την γραφική παραλία του ΓΕΡΑΚΑ, βιότοπο της θαλάσσιας χελώνας CARETTACARETTA. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, το βράδυ ετοιμαστείτε για γλέντι με τοπική ζωντανή ορχήστρα απολαμβάνοντας τον δείπνο μας στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα

ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ – ΑΓ. ΛΕΩΝ – ΕΞΩ ΧΩΡΑ – ΜΑΡΙΕΣ – ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑ – ΑΙ ΓΙΩΡΓΗ των ΓΚΡΕΜΝΩΝ – ΒΟΛΙΜΕΣ – ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ

Αφού απολαύσουμε το πρωινό μας στο ξενοδοχείο, συνεχίζουμε και σήμερα την γνωριμία με το νησί. Θα ξεκινήσουμε με το κεφαλοχώρι ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ όπου θα επισκεφθούμε για να προσκυνήσουμε στην εκκλησία της ΑΓΙΑΣ ΜΑΥΡΑΣ. Συνεχίζουμε με τα χωριά ΑΓ. ΛΕΩΝ, ΕΞΩ ΧΩΡΑ, ΜΑΡΙΕΣ, ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑ όπου θα κάνουμε στάση για να επισκεφθούμε την Ιερά Μονή όπου μόνασε ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ. Συνεχίζουμε την όμορφη διαδρομή μας για να φθάσουμε στο ΑΙ ΓΙΩΡΓΗ των ΓΚΡΕΜΝΩΝ απόπου θα δούμε την παραλία του ΝΑΥΑΓΊΟΥ ένα από τα ωραιότερα και τα πιο πολυφωτογραφημένα τοπία της Ελλάδας. Αμέσως μετά περνώντας από τις ΒΟΛΙΜΕΣ θα καταλήξουμε στην παραλία του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Σας προτείνουμε προαιρετικά την συμμετοχή σας με πλοιάριο στις ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ (ατομικά έξοδα) μια εμπειρία μοναδική με τα χρωματικά όργια που κάνει το νερό από την αντανάκλαση του φωτός. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, Δείπνο και Διανυκτέρευση.

4η μέρα:

ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο, εγκαταλείπουμε τα δωμάτια μας, τακτοποίηση των αποσκευών μας στο πούλμαν. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στην πόλη της Ζακύνθου για τα τελευταία μας ψώνια και βόλτες. Το μεσημέρι επιβίβαση στο πλοίο και απόπλου για την Κυλλήνη. Άφιξη και άμεση αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεση στάση. Άφιξη στην Αθήνα το βράδυ.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

  Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


  Επιλογές Δωματίων