29/2-2/3/2020 ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ(ΑΡΙΔΑΙΑΣ)-ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ(ΒΟΡΑΣ)-ΒΕΡΓΙΝΑ–ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ-ΝΑΟΥΣΑ

135

Διάρκεια: 3ήμερη

Τιμή συμμετοχής: 135,00 € (μέλη 125,00€)

Επιβάρυνση μονοκλίνου: 40€

Περιλαμβάνονται:


  • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Palladium  (Λουτρά Πόζαρ) με πρωινό

  • Περιηγήσεις - ξεναγήσεις βάσει προγράμματος

  • Επίσημος ξεναγός στη Βεργίνα

  • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας


Δεν περιλαμβάνεται:

  • Ο φόρος διανυκτέρευσης ανά δωμάτιο ανά ημέρα

  • Ο,τιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό

Αναχωρήσεις29/2/2020

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΘΗΝΑ-ΛΑΡΙΣΑ-ΒΕΡΟΙΑ-ΒΕΡΓΙΝΑ-ΝΑΟΥΣΑ

Αναχωρούμε από το γραφείο μας στις 7.30 π.μ. με στάση για καφέ στη Λαμία και μεσημεριανό φαγητό κοντά στην Λάρισα. Συνεχίζουμε για Βέροια, όπου θα προσκυνήσουμε την Παναγία Σουμελά, την προστάτιδα του ποντιακού ελληνισμού.Ύστερα, θα φτάσουμε στον Αρχαιολογικό Χώρο της Βεργίνας, όπου θα έχουμε ξενάγηση στο χώρο. Μετά θα οδεύσουμε για Νάουσα, που είναι χτισμένη στους πρόποδες του Βερμίου. Μετάβαση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η μέρα ΝΑΟΥΣΑ-ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΝΑΟΥΣΑ

Μετά το πρωινό,στάση στο παραδοσιακό χωριό Παλαιός Άγιος Αθανάσιος, το τουριστικό θέρετρο της Βόρειας Ελλάδος, χτισμένο σε υψόμετρο 1200μ. στην πλαγιά του όρους Καϊμακτσαλάν (Βόρας). Παραμονή για γεύμα και στην συνέχεια επιστροφή στην Νάουσα όπου θα παρακολουθήσουμε το έθιμο Γενίτσαροι και Μπούλες, που είναι ένα παραδοσιακό δρώμενο στη Νάουσα την περίοδο της αποκριάς. Ο χαρακτηριστικός ήχος του ζουρνά και το νταούλι, τους συνοδεύει σε κάθε τους βήμα, καθώς χορεύουν στους δρόμους της Νάουσας κατά ομάδες (μπουλούκια).Μετάβαση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος και διανυκτέρευση.

3η μέρα ΝΑΟΥΣΑ-ΑΡΙΔΑΙΑ-ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό, κατευθυνόμαστε για Αριδαία και φτάνουμε στα ξακουστά Λουτρά Πόζαρ. Επίσκεψη και προαιρετικό μπάνιο. Κατόπιν γεύμα στην περιοχή του Λουτρακίου. Απλώνονται στους πρόποδες του όρους Καϊμακτσαλάν, λίγα χιλιόμετρα από τα σύνορα με τα Σκόπια. Η περιοχή είναι χτισμένη στις όχθες του θερμού ποταμού που διασχίζει την περιοχή. Τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από το βουνό. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/patakis/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


Επιλογές Δωματίων