29/2-2/3/2020 ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ(ΑΡΙΔΑΙΑΣ)-ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ(ΒΟΡΑΣ)-ΒΕΡΓΙΝΑ–ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ-ΝΑΟΥΣΑ

135

Διάρκεια: 3ήμερη

Τιμή συμμετοχής: 135,00 € (μέλη 125,00€)

Επιβάρυνση μονοκλίνου: 40€

Περιλαμβάνονται:


  • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Palladium  (Λουτρά Πόζαρ)/ Φίλιππος (Χαλκηδόνα) με πρωινό

  • Περιηγήσεις - ξεναγήσεις βάσει προγράμματος

  • Επίσημος ξεναγός στη Βεργίνα

  • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας


Δεν περιλαμβάνεται:

  • Ο φόρος διανυκτέρευσης ανά δωμάτιο ανά ημέρα

  • Ο,τιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό

Αναχωρήσεις29/2/2020

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΘΗΝΑ-ΒΕΡΟΙΑ-ΒΕΡΓΙΝΑ-ΝΑΟΥΣΑ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Αναχωρούμε από το γραφείο μας στις 7.30 π.μ. με ενδιάμεση στάση για καφέ. Συνεχίζουμε για τον Αρχαιολογικό Χώρο της Βεργίνας, όπου θα έχουμε ξενάγηση στο χώρο και στο μουσείο. Κατόπιν θα γευματίσουμε στην περιοχή. Ύστερα, συνεχίζουμε για Βέροια, όπου θα προσκυνήσουμε την Παναγία Σουμελά, την προστάτιδα του ποντιακού ελληνισμού. Μετάβαση στο ξενοδοχείο μας  στο Λουτράκι. Διανυκτέρευση.

2η μέρα ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΝΑΟΥΣΑ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Μετά το πρωινό,στάση στο παραδοσιακό χωριό Παλαιός Άγιος Αθανάσιος, το τουριστικό θέρετρο της Βόρειας Ελλάδος, χτισμένο σε υψόμετρο 1200μ. στην πλαγιά του όρους Καϊμακτσαλάν (Βόρας). Συνεχίζουμε για Νάουσα όπου θα παραμείνουμε για γεύμα και θα παρακολουθήσουμε το έθιμο Γενίτσαροι και Μπούλες, που είναι ένα παραδοσιακό δρώμενο στη Νάουσα την περίοδο της αποκριάς. Ο χαρακτηριστικός ήχος του ζουρνά και το νταούλι, τους συνοδεύει σε κάθε τους βήμα, καθώς χορεύουν στους δρόμους της Νάουσας κατά ομάδες (μπουλούκια).Μετάβαση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος και διανυκτέρευση.

3η μέρα ΑΡΙΔΑΙΑ-ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ-ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό, κατευθυνόμαστε για Αριδαία και φτάνουμε στα ξακουστά Λουτρά Πόζαρ. Επίσκεψη και προαιρετικό μπάνιο. Κατόπιν γεύμα στην περιοχή του Λουτρακίου. Απλώνονται στους πρόποδες του όρους Καϊμακτσαλάν, λίγα χιλιόμετρα από τα σύνορα με τα Σκόπια. Η περιοχή είναι χτισμένη στις όχθες του θερμού ποταμού που διασχίζει την περιοχή. Τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από το βουνό. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων