29/2-2/3/2020 ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΚΑΜΠΟ:ΛΑΡΙΣΑ-ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ-ΣΙΑΤΙΣΤΑ-ΚΟΖΑΝΗ-ΤΥΡΝΑΒΟΣ

120

Διάρκεια: 3ήμερη

Τιμή συμμετοχής: 120€ (Τιμή μέλους 110€)

Επιβάρυνση μονοκλίνου: 35€

Περιλαμβάνονται:


  • Περιηγήσεις-ξεναγήσεις με πούλμαν

  • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΕΛΕΝΑ στη Λάρισα με πρωινό

  • Αρχηγός/συνοδός εκδρομής


Δεν περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

  • Ο φόρος διανυκτέρευσης ανά δωμάτιο ανά ημέρα

  • Ο,τιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό

Αναχωρήσεις29/2/2020

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΘΗΝΑ-ΛΑΡΙΣΑ

Αναχώρηση στις 8.00 π.μ. με ενδιάμεση στάση για καφέ στη Λαμία. Φτάνουμε στη Λάρισα, στη νύμφη του Πηνειού και επισκεπτόμαστε το Διαχρονικό μουσείο (ατομικά έξοδα). Τα εκθέματα προέρχονται από ανασκαφές που διενεργήθηκαν κατά τη διάρκεια του 20ου αι. μέχρι σήμερα στους νομούς Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας, από παραδόσεις και δωρεές αντικειμένων καθώς και από επαναπατρισμό αρχαιοτήτων. Συνολικά στην έκθεση εκτίθενται περί τα 2000 αντικείμενα. Περίπατος στην πόλη με τις όμορφες πλατείες και τους πεζόδρομους και μεσημεριανό γεύμα σε ένα από τα εκλεκτά τσιπουράδικα της. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και το απόγευμα ελεύθερο για να το ξοδέψει όπως κανείς επιθυμεί. Διανυκτέρευση.

2η μέρα ΛΑΡΙΣΑ-ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ-ΧΑΝΙ ΧΑΤΖΗΓΩΓΟΥ-ΣΙΑΤΙΣΤΑ-ΚΟΖΑΝΗ(ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ)-ΛΑΡΙΣΑ

Μετά το πρωινό, θα επισκεφτούμε το Στρατιωτικό Μουσείο Σαρανταπόρου με εκθέματα από τους Βαλκανικούς Πολέμους. Ύστερα, θα συνεχίσουμε την επίσκεψη μας στο Χάνι Χατζηγώγου, γνωστό ως το στρατηγείο του διάδοχου Κωνσταντίνου στη Μάχη Σαρανταπόρου το 1912. Διασχίζοντας τη τεχνητή γέφυρα Πολυφύτου(1976)  που διασχίζει τον Αλιάκμονα, θα φτάσουμε στη Σιάτιστα, γνωστή για τα αρχοντικά της και τα γλυκά κρασιά της.Τελικός προορισμός η Κοζάνη για να ζήσουμε στους ξέφρενους ρυθμούς του καρναβαλιού, αφού πρώτα επισκεφτούμε την εκκλησία του Αγίου Νικολάου και το λαογραφικό μουσείο. Στην κεντρική πλατεία του Ρολογιού, θα παρακολουθήσουμε την αποκριάτικη παρέλαση. Διανυκτέρευση.

3η μέρα ΛΑΡΙΣΑ-ΤΥΡΝΑΒΟΣ(ΜΠΟΥΡΝΑΒΙ)-ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό μας, θα παρακολουθήσουμε κάτι ξεχωριστό, το παραδοσιακό καρναβάλι στον Τύρναβο, το επονομαζόμενο Μπουρανί(αλάδωτη χορτόσουπα). Θα απολαύσουμε το νηστίσιμο γεύμα μας παρέα με παραδοσιακό τοπικό τσίπουρο. Επιστροφή στην Αθήνα καλοδιάθετοι με κέφι!  

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων