3-4/11/2018 ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑ

70

Διάρκεια: 2ήμερη

Τιμή συμμετοχής: 70€

Επιβάρυνση μονοκλίνου: 20€

 

Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν

  • Ξενοδοχείο με πρωινό μπουφέ

  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος

  • Έμπειρος αρχηγός του γραφείου μας

  • Ασφάλεια ταξιδίου


 

Αναχωρήσεις03/11/2018

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΘΗΝΑ-ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑ-ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Αναχώρηση 8:00 π.μ. για Λαμία, όπου στάση για καφέ. Στη συνέχεια μέσω Τυμφρηστού άφιξη στο Καρπενήσι, πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, στις πλαγιές του Τυμφρηστού μέσα στα έλατα και τις καστανιές, για να γευματίσουμε. Στη συνέχεια θα περάσουμε από το Μικρό και Μεγάλο Χωριό πνιγμένα στο πράσινο και μοναδικής ομορφιάς χωριά για να καταλήξουμε στην περίφημη Μονή Παναγίας Προυσιώτισσας για προσκύνημα. Χτισμένη σε απόκρημνο βράχο, με την εικόνα της Παναγίας από την Προύσσα της Μικράς Ασίας, με το αξιόλογο ξυλόγλυπτο τέμπλο, την πλούσια βιβλιοθήκη, με νερό αγίασμα και το ενδιαφέρον μικρό της Μουσείο, η οποία θεωρείται από τις ομορφότερες και πιο σημαντικές της Ευρυτανίας. Κατόπιν άφιξη στο Καρπενήσι και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

2η μέρα ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ-ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ-ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ-ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό μας θα πάμε στο Κεφαλόβρυσο, θαυμάσιος τόπος αναψυχής με υπεραιωνόβια πλατάνια, πεζούλες και τρεχούμενα νερά. Επίσκεψη του μνημείου του Μάρκου Μπότσαρη, αγωνιστή του 1821. Παραμονή – περιπάτους στην ονειρεμένη φύση. Θα συνεχίσουμε για τους ιστορικούς Κορυσχάδες σε τοπίο ελατοσκέπαστο ενώ όλο το χωριό πετρόχτιστο με αρχοντικά αξιόλογης παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, την πανέμορφη πλακόστρωτη πλατεία και το ιστορικό διατηρητέο κτίριο του Δημοτικού Σχολείου που στεγάζεται το Μουσείο Αντίστασης να συνθέτουν ένα μαγικό σκηνικό. Αργά το απόγευμα επιστροφή στην Αθήνα με στάσεις για φαγητό και καφέ.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων