6-8/6/20 ΣΥΒΟΤΑ-ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ-ΠΡΕΒΕΖΑ-ΚΟΥΓΚΙ-ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ-ΖΑΛΟΓΓΟΣ-ΛΕΥΚΑΔΑ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

120

Διάρκεια: 3ήμερη

Τιμή Συμμετοχής:120€      Τιμή μέλους:110€

Περιλαμβάνει:
• περιηγήσεις-ξεναγήσεις με βάση το πρόγραμμα
• δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με πρωινό μπουφέ
• αρχηγός του γραφείου

Δεν περιλαμβάνεται:
• Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
• Ο φόρος διανυκτέρευσης ανά δωμάτιο ανά ημέρα
• Ποτά και αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων
• Ο,τιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό

Αναχωρήσεις6-8/6/20

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΘΗΝΑ-ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ-ΠΡΕΒΕΖΑ-ΣΥΒΟΤΑ

Αναχώρηση το πρωί από το γραφείο μας στις 7.00 π. μ. Περνάμε τη γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου και συνεχίζουμε και περνώντας έξω από το Μεσολόγγι. Θα έχουμε την πρώτη μας στάση για γεύμα στην Αμφιλοχία. Μέσω της υποθαλάσσιας οδού του Ακτίου, φτάνουμε στην Πρέβεζα, όπου θα έχουμε χρόνο για ένα καφεδάκι. Το απόγευμα άφιξη στα Σύβοτα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερη ώρα για μια πρώτη εντύπωση της περιοχής.  Δείπνο  και διανυκτέρευση.

2η μέρα ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΟ-ΚΟΥΓΚΙ-ΣΟΥΛΙ-ΖΑΛΟΓΓΟ-ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ

Μετά το πρωινό μας, θα επισκεφτούμε το Κούγκι  σε ανάμνηση των αγώνων που έδωσαν οι Σουλιώτες κατά του Αλή Πασά. Μετά το τέλος των εκδηλώσεων, θα αναχωρήσουμε για τη Γλυκή, ένα χωριό δίπλα στις Πηγές του Αχέροντα.Κατόπιν, προαιρετικά θα μπορέσουμε να χαρούμε τις δραστηριότητες στη λίμνη, όπως είναι το ράφτινγκ, η βόλτα με άλογα μέσα στο ποτάμι κλπ. Ύστερα, θα επισκεφτούμε το Νεκρομαντείο και την Μονή του Αγίου Δημητρίου, όπου θα φτάσουμε στο ηρωικό Ζάλογγο. Ανεβαίνοντας τα 410 σκαλιά, θα δούμε το σημείο-μνημείο όπου θυσιάστηκαν οι Σουλιώτισσες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος, ξεκούραση. Δείπνο, διανυκτέρευση.

3η μέρα ΛΕΥΚΑΔΑ-ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για τη Λευκάδα. Φτάνουμε στην πόλη της Λευκάδας διασχίζοντας τη μικρή γέφυρα, που οδηγεί στο νησί, και χρόνος ελεύθερος, να θαυμάσουμε τα όμορφα σοκάκια και τις μικρές πλατείες, τα παραδοσιακά σπίτια, τα  περίτεχνα καμπαναριά και τους πλακόστρωτους πεζόδρομους. Επίσκεψη στη Μονή Φανερωμένης. Ελεύθερος χρόνος για καφέ στο Νυδρί. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ, γυρνώντας ‘πλουσιότεροι’!! 

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/patakis/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


Επιλογές Δωματίων