19-21/6/21 ΑΡΤΑ-ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ-ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ-ΖΑΛΟΓΓΟΣ-ΠΑΡΓΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

130 120

Διάρκεια: 3ήμερη

Τιμή Συμμετοχής:130€ Έγκαιρη συμμετοχή 120 € (δηλώσεις μέχρι 05/06)

Περιλαμβάνει:
• περιηγήσεις-ξεναγήσεις με βάση το πρόγραμμα
• δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο με πρωινό στο πολυτελές "ARTA PALACE"
• αρχηγός του γραφείου

Δεν περιλαμβάνεται:
• Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
• Ο φόρος διανυκτέρευσης ανά δωμάτιο ανά ημέρα
• Οτιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό

Αναχωρήσεις19/6/21

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΘΗΝΑ-ΑΡΤΑ-ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ

Αναχώρηση 8:00 π.μ. για Ισθμό όπου στάση για καφέ. Συνεχίζουμε μέσω γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου για το Μεσολόγγι όπου και θα επισκεφθούμε τον κήπο των Ηρώων. Επόμενη στάση μας, για γεύμα στο Μενίδι. Κατόπιν θα φτάσουμε στην Άρτα, θα δούμε το ξακουστό γεφύρι πάνω από τον Άραχθο, θα περιηγηθούμε στην πόλη.Αφού ξεκουραστούμε και τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας,  θα κάνουμε μια μικρή εκδρομή περνώντας μέσα από πορτοκαλεώνες για να απολαύσουμε τη γραφική Κορωνησία, ένα όμορφο χωριουδάκι σε μια στενή λωρίδα γης μέσα στον Αμβρακικό Κόλπο με αμμουδερή παραλία. Στάση για καφέ. Επιστροφή στην Άρτα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η μέρα ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΟ-ΖΑΛΟΓΓΟΣ-ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ-ΠΑΡΓΑ-ΑΡΤΑ

Μετά το πρωινό μας, θα επισκεφτούμε τον Ζάλογγο σε ανάμνηση των αγώνων που έδωσαν οι Σουλιώτες κατά του Αλή Πασά.Ύστερα, θα επισκεφτούμε το Νεκρομαντείο και την Μονή του Αγίου Δημητρίου. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τη Γλυκή, ένα χωριό δίπλα στις Πηγές του Αχέροντα.Κατόπιν, προαιρετικά θα μπορέσουμε να χαρούμε τις δραστηριότητες στη λίμνη, όπως είναι το ράφτινγκ, η βόλτα με άλογα μέσα στο ποτάμι κλπ. Το απόγευμα μετάβαση στην γραφική Πάργα, όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα στα γραφικά σοκάκια της πόλης που περισσότερο θυμίζουν νησί. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος, ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

3η μέρα ΑΡΤΑ-ΛΕΥΚΑΔΑ-ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για τη Λευκάδα. Φτάνουμε στην πόλη της Λευκάδας διασχίζοντας τη μικρή γέφυρα, που οδηγεί στο νησί, και χρόνος ελεύθερος, να θαυμάσουμε τα όμορφα σοκάκια και τις μικρές πλατείες, τα παραδοσιακά σπίτια, τα  περίτεχνα καμπαναριά και τους πλακόστρωτους πεζόδρομους. Επίσκεψη στη Μονή Φανερωμένης. Ελεύθερος χρόνος στο Νυδρί, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε και μία προαιρετική κρουαζιέρα στα νησιά Σκορπιός και Βαλαωρίτης. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση για  καφέ, γυρνώντας ‘πλουσιότεροι’!! 

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων