4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 25-28/06/2020 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ – ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

185

Διάρκεια: 4ήμερη

Η Θεσσαλονίκη δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις. Εντυπωσιακά αξιοθέατα, από τα οποία ξεχωρίζει το σήμα κατατεθέν της ο Λευκός Πύργος, αξιόλογα μουσεία, σημαντικοί χώροι πολιτισμού και εξαιρετικές τουριστικές υποδομές κάνουν τη Θεσσαλονίκη έναν από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς για διακοπές.

Τιμή συμμετοχής:     185 €

Διαφορά μονόκλινου:   45 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 


  • Μεταφορά/διαδρομές  με πολυτελές πούλμαν

  • 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό σε ξενοδοχείο 3*

  • Συνοδός/ξεναγός εκδρομής

  • Ασφάλεια ταξιδιού αστικής ευθύνης

Αναχωρήσεις25/06/2020

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΘΗΝΑ-ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αναχώρηση 8:00 π.μ. για Λαμία όπου θα κάνουμε την πρώτη μας στάση για καφέ, συνεχίζουμε μέσω του καινούργιου αυτοκινητόδρομου με στάση για γεύμα κατά την διαδρομή για Λάρισα – Τέμπη – Βέροια και θα ανηφορήσουμε το Βέρμιο μέχρι το χωριό Καστανιές όπου βρίσκεται το μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά όπου σχετική παραμονή για προσκύνημα. Το απόγευμα μετάβαση  στην Θεσσαλονίκη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και το βράδυ στην διάθεσή σας για διασκέδαση και βόλτες στην πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η μέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ξενάγηση) - ΠΕΡΑΙΑ - ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και θα ξεκινήσουμε για την περιήγηση της πόλης, ξεκινώντας από την Άνω Πόλη και το Επταπύργιο και στην συνέχεια θα δούμε , την Αψίδα του Γαλέριου (Καμάρα), την Ροτόντα και το Λευκό Πύργο και τον ναό του Αγίου Δημητρίου. Το μεσημέρι μετάβαση στην Παραλία της Περαίας όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο και γεύμα. Το απόγευμα στην παραλία Καλαμαριάς θα κάνουμε την βόλτα μας και θα πιούμε τον καφέ μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ και προαιρετική μετάβαση στην πόλη για διασκέδαση.

3η μέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για να γνωρίσουμε το πιο όμορφο και τουριστικό κομμάτι της Χαλκιδική. Θα περάσουμε από Ποτίδαια, Σάνη όπου θα κάνουμε στάση στην όμορφη παραλία για μπάνιο και γεύμα. Συνεχίζουμε κάνοντας τον γύρο της χερσονήσου της Κασσάνδρας και να δούμε τα χωριά Χρούσου, Πευκοχώρι, Κρυοπηγή, Καλλιθέα, Άθυτος όπου στάση για να δούμε τον γραφικό οικισμό και να καταλήξουμε στα Νέα Μουδανιά όπου θα κάνουμε στάση για καφέ και την απογευματινή μας βόλτα. Επιστροφή το βράδυ στην Θεσσαλονίκη. Διανυκτέρευση.

4η μέρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ - ΠΑΡ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το χωριό Σουρωτή όπου βρίσκεται το μοναστήρι και ο τάφος του Αγίου Παισίου. Παραμονή για προσκύνημα και αναχώρηση για Παραλία Κατερίνης όπου παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Μετά το μεσημέρι θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής για Αθήνα με ενδιάμεση στάση στην διαδρομή. Άφιξη το βράδυ, τέλος εκδρομής.    

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων