4-6/1/2020 ΝΑΥΠΛΙΟ-ΣΠΑΡΤΗ-ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΥΡΟΥ-ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

140 130

Διάρκεια: 3ήμερη

Τιμή Συμμετοχής: 140 €

Μέλη : 130 €

Επιβάρυνση μονοκλίνου: 60 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:


 • Μεταφορές-περιηγήσεις του προγράμματος με πούλμαν

 • 2 διανυκτερεύσεις στο MANIATIS HOTEL με ημιδιατροφή

 • Σύνοδος - Αρχηγός του γραφείου


Δεν περιλαμβάνεται:

 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

 • Ο φόρος διανυκτέρευσης ανά δωμάτιο ανά ημέρα

 • Ποτά και αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων

 • Ο,τιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό


 

Αναχωρήσεις4/1/2020

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η ΜΕΡΑ Αθήνα-Τρίπολη-Σπάρτη-Γύθειο

Αναχωρούμε νωρίς το πρωί για Τρίπολη όπου θα βρεθούμε στην πλατεία πλατεία Άρεως, μια από τις μεγαλύτερες και ομορφότερες στην Ελλάδα, με τον ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, γύρω από την οποία είναι μαζεμένα όμορφα νεοκλασικά, όπως το δικαστικό μέγαρο αλλά και κτίρια-μνημεία της πάλαι πότε μοντέρνας αρχιτεκτονικής. Ελεύθερος χρόνος για περίπατο και καφέ. Συνεχίζουμε  για την ιστορική πόλη της Σπάρτης. Η Σπάρτη είναι ιδανικός προορισμός για κάθε εποχή, έχοντας ένα ένδοξο παρελθόν στην ελληνική αλλά και στην παγκόσμια ιστορία. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και μεσημεριανό φαγητό. Μετά το μεσημεριανό μας φαγητό, φτάνουμε στο ξενοδοχείο μας και τακτοποιούμαστε στα δωμάτια. Επισκεπτόμαστε το Γύθειο για να κάνουμε την βόλτα μας σε μια πόλη-λιμάνι που θα μας το κρατήσει..μανιάτικο αν δεν την εξερευνήσουμε. Ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσουμε την περιοχή. Σας προτείνουμε να επισκεφτείτε στην νότια άκρη της όλης ένα μικρό νησί, την αρχαία Κρανάη ή Μαραθονήσι, το οποίο ενώνεται με το Γύθειο, στο οποίο βρίσκεται και ο παραδοσιακός πύργος του Τζαννετάκη Γρηγοράκη, οπλαρχηγού της Επανάστασης και ιστορικό μουσείο με μανιάτικα εκθέματα. Κατά τον Όμηρο, σε αυτό το νησί έζησαν τον έρωτα τους ο Πάρης και η Ελένη πριν πάνε στην Τροία.  Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ Σπηλαία Δυρού-Μονεμβάσια-Αρεόπολη

Μετά το πρωινό, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τα σπήλαια Δυρού στα δυτικά παράλια της Λακωνικής Χερσονήσου. Κατάλευκοι σταλακτίτες και σταλαγμίτες, αστραφτεροί κρύσταλλοι υπάρχουν σε κάθε γωνιά του δημιουργώντας ένα ασύγκριτο θέαμα. Το μεγαλύτερο μέρος του σπηλαίου καλύπτεται με θαλασσινό νερό. Έτσι, η ξενάγηση, που διαρκεί 45΄, γίνεται κυρίως με μικρές βάρκες.  Προαιρετική επίσκεψη στο σπήλαιο με ξενάγηση και περιήγηση με βαρκούλες (ατομικά έξοδα).Ελεύθερος χρόνος για περιήγηση της περιοχής, για όσους δεν επισκεφτούν το Σπήλαιο. Μετά το πέραν της επίσκεψης μας στα σπήλαια ,επισκεπτόμαστε την πρωτεύουσα της Μέσα Μάνης, την Αρεόπολη. Είναι το ορόσημο της Μάνης καθώς από εδώ έπεσαν τα πρώτα βόλια και ξεκίνησε η Επανάσταση των Μανιατών της 17ης Μαρτίου 1821.Ελεύθερος χρόνος για βόλτα,καφέ και ψώνια παραδοσιακών προϊόντων της περιοχής. Το μεσημέρι, θα βρεθούμε στην  Μονεμβασιά. Πέτρινα σκαλιά, σοκάκια, παραμυθένια σπίτια, καμάρες και εκκλησίες, ένα τοπίο που διάφοροι πολιτισμοί έχουν αφήσει τα στοιχεία τους όλα αυτά τα χρόνια. Ο βράχος στον οποίο βρίσκεται, αποκολλήθηκε από τη στεριά το 375 μ.Χ. εξαιτίας ενός δυνατού σεισμού και της έδωσε τη σημερινή, ιδιαίτερη μορφή της. Ελεύθερος χρόνος για γνωριμία με την περιοχή και μεσημεριανό φαγητό. Αναχώρηση αργά το απόγευμα για το ξενοδοχείο μας. Δείπνο-Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ Τρίπολη-Ναύπλιο-Αθήνα

Μετά το πρωινό μας, επιβίβαση στο πούλμαν και  προορισμός το Ναύπλιο για να παρακολουθήσουμε τον Αγιασμό των υδάτων και να  απολαύσουμε τις ομορφιές της ιστορικής πόλης. Επίσκεψη στο επιβλητικό Παλαμήδι, για να αγναντέψουμε την πόλη και τη θάλασσα από ψηλά. Επίσης, μπορείτε να επισκεφτείτε την πλατεία Συντάγματος που θυμίζει ιταλική πλατεία, να προσκυνήσετε στην εκκλησία που δολοφονήθηκε ο Καποδίστριας και να κάνετε μια βόλτα με το τρενάκι της πόλης. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και βόλτα. Το απόγευμα αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Η εκδρομή μας φτάνει στο τέλος της και σίγουροι νιώθουμε πιο ‘πλούσιοι’ επιστρέφοντας στην Αθήνα.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

  Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


  Επιλογές Δωματίων