7-8/9/2019 ΓΑΛΑΤΑΣ–ΣΠΕΤΣΕΣ(ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΡΜΑΤΑΣ)-ΠΟΡΟΣ

75

Διάρκεια: 2ήμερη

 

Τιμή συμμετοχής: 75 ευρώ (τιμή μέλους 67,5 ευρώ)

 

Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν

  • Ξενοδοχείο με πρωινό μπουφέ και ένα γεύμα

  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος

  • Αρχηγός του γραφείου

Αναχωρήσεις07/09/2019

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΘΗΝΑ-ΛΟΥΤΡΑ ΕΛΕΝΗΣ-ΣΟΦΙΚΟ-ΓΑΛΑΤΑΣ-ΣΠΕΤΣΕΣ-ΓΑΛΑΤΑΣ

Αναχώρηση 7:30 πμ. για Ισθμό – Λουτρά Ωραίας Ελένης όπου στάση για καφέ. Στη συνέχεια θα πάμε στο Σοφικό όπου θα επισκεφθούμε την Μονή Ταξιαρχών που ιδρύθηκε το 1941 και μέσω Τραχιάς – Κρανιδίου φτάνουμε στο Γαλατά όπου τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ακολουθεί μεσημεριανό γεύμα και χρόνος ελεύθερος για μπάνιο ή ξεκούραση. Το απόγευμα μετάβαση στην ΚΟΣΤΑ και με τα θαλάσσια ταξί θα επισκεφθούμε τις Σπέτσες, το νησί της Μπουμπουλίνας, όπου θα απολαύσουμε τον απογευματινό μας καφέ και τις εντυπωσιακές εκδηλώσεις της αναπαράστασης της αρμάτας μέχρι αργά το βράδυ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

2η μέρα ΓΑΛΑΤΑΣ-ΠΟΡΟΣ-ΑΘΗΝΑ

 Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για προαιρετική Κρουαζιέρα στον Πόρο. ¨Παραμονή για μπάνιο και φαγητό στο Νεώριο και ελεύθερος χρόνος στην πόλη.Αργά το απόγευμα επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ στην παραλία Παλαιάς Επιδαύρου.

 

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων