12-13/10/2019 ΤΗΝΟΣ–ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ

105

Διάρκεια: 2ήμερη


 • Τιμή συμμετοχής: 105 €
  Επιβάρυνση μονοκλίνου: 20 €
  Περιλαμβάνονται:
  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν
  • Ξενοδοχείο AEOLOS BAY HOTEL με πρωινό μπουφέ
  • Περιηγήσεις - ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
  • Εισιτήρια πλοίου Ραφήνα – Τήνος – Ραφήνα
  • Αρχηγός του γραφείου

 •   Φόρος διανυκτέρευσης (1,5 €)


Δεν περιλαμβάνεται:

Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, ο,τιδήποτε ως προαιρετικό.

Αναχωρήσεις12/10/2019

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΘΗΝΑ-ΡΑΦΗΝΑ-ΤΗΝΟΣ

Αναχώρηση νωρίς το πρωί για Ραφήνα όπου επιβίβαση στο F/B και απόπλους για Τήνο. Άφιξη γύρω στις 11:00 π.μ. και ξεκινάμε την περιήγηση του νησιού. Θα δούμε τον Τριπόταμο, την Καρδιανή, όμορφο χωριό με τρεχούμενα νερά και πλούσια βλάστηση, τα Ιστέρνια, χωριό σκαρφαλωμένο στην πλαγιά του λόφου μέσα στο πράσινο με μαρμάρινα καλντερίμια. Το μεσημέρι θα μεταβούμε στον Πάνορμο, ένα από τα μεγαλύτερα χωριά της Τήνου που βρίσκεται στο δυτικό τμήμα του νησιού, γνωστό στην Τήνο ως Έξω Μέρη ή Έξω Μεριά. Υπήρξε κεφαλοχώρι της περιοχής αυτής, έδρα του τοπικού δήμου και καλλιτεχνικό κέντρο, καθώς ανέδειξε ορισμένους από τους σημαντικότερους Έλληνες καλλιτέχνες όπως τον Ν. Λύτρα, τον Δ. Φιλιππότη, τον Γ. Χαλεπά και τον Ν. Σκαλκώτα. Γεύμα στο όμορφο γραφικό λιμανάκι του Πανόρμου. Έπειτα θα απολαύσουμε τον καφέ μας στο πιο όμορφο και εντυπωσιακό χωριό του νησιού τον Πύργο, όπου θα δούμε το Σπίτι του Χαλεπά (Μουσείο) και το Μουσείο Τηνίων Καλλιτεχνών. Νωρίς το απόγευμα επιστροφή στη Χώρα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Άμεση αναχώρηση για ευλαβικό προσκύνημα στη Μεγαλόχαρη της Τήνου και παρακολούθηση του Εσπερινού. Διανυκτέρευση.

2η μέρα ΤΗΝΟΣ-ΡΑΦΗΝΑ-ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό θα εκκλησιαστούμε στη Μεγαλόχαρη. Κατόπιν θα μεταβούμε στο μοναστήρι του Κεχροβουνίου του 11ου αιώνα, αφιερωμένο στην Κοίμηση της Θεοτόκου. Όλο το συγκρότημα αποτελείται από 100 εκκλησίες και κάτασπρα σπίτια, όπου κατοικούν καλόγριες. Επιστροφή στη Χώρα, ελεύθερος χρόνος για ψώνια και μεσημεριανό φαγητό. Το απόγευμα επιβίβαση στο F/B και απόπλους για Ραφήνα. Μεταφορά στην Αθήνα.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

  Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


  Επιλογές Δωματίων