6-7/11/21 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ–ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ

70

Διάρκεια: 2ήμερη

Τιμή συμμετοχής: 70 ευρώ

Επιβάρυνση μονοκλίνου: 20 ευρώ

 

Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν

  • Ξενοδοχείο HOTEL ALEXANDROS 3* με πρωινό μπουφέ

  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος

  • Έμπειρος αρχηγός του γραφείου μας

Αναχωρήσεις06/11/21

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η ΜΕΡΑ ΑΘΗΝΑ-ΛΑΜΙΑ-ΣΟΥΡΩΤΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

1η μέρα: Αναχώρηση 7:00 π.μ. για Λαμία όπου θα κάνουμε την πρώτη μας στάση για καφέ, συνεχίζουμε μέσω του καινούργιου αυτοκινητόδρομου για Λάρισα – Τέμπη και περνώντας περιφερειακά από την Θεσσαλονίκη θα καταλήξουμε στο μοναστήρι του Αγίου Παϊσίου στο χωριό Σουρωτή. Εκεί θα προσκυνήσουμε τον τάφο του και θα πάρουμε την ευλογία του. Το μεσημέρι μετάβαση στην Θεσσαλονίκη για φαγητό και στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ, προαιρετικά, θα μεταβούμε στη Θεσσαλονίκη για διασκέδαση και βόλτες στην πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-AΘΗΝΑ

2η μέρα: Πρωινό στο ξενοδοχείο και θα ξεκινήσουμε για την περιήγηση της πόλης, ξεκινώντας από την Άνω Πόλη και το Επταπύργιο και στην συνέχεια θα δούμε , την Αψίδα του Γαλέριου (Καμάρα), την Ροτόντα και το Λευκό Πύργο και τον ναό του Αγίου Δημητρίου. Θα καταλήξουμε στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα, καφέ και αγορές γλυκισμάτων. Το μεσημέρι επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση για φαγητό.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων