6-9/9/2018 ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΥΡΟΣ ΣΚΥΡΟΥ

Διάρκεια: 4ήμερη

Τιμή συμμετοχής:

Επιβάρυνση μονοκλίνου:

 

Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορά με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν

  • Εισιτήρια F/B Κύμη-Λιναριά-Κύμη

  • Ξενοδοχείο με πρωινό μπουφέ

  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος

  • Έμπειρος αρχηγός του γραφείου μας

  • Ασφάλεια ταξιδίου


 

Αναχωρήσεις06/09/2018

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα:

Αναχώρηση νωρίς το πρωί για Εύβοια, καθοδόν στάση και συνεχίζουμε για την παραλία της Κύμης, επιβίβαση στο F/B για να μεταβούμε στη Λιναριά, το λιμάνι της Σκύρου όπου θα παραμείνουμε για γεύμα. Στην συνέχεια άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Αργότερα θα επισκεφθούμε την πρωτεύουσα του νησιού, τη Χώρα, με το ιδιαίτερο χρώμα της και με το κάστρο της, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία του νησιού. Είναι το σημείο που ήταν χτισμένο το παλάτι του Λυκομήδη και που αργότερα οχυρώνονταν οι ντόπιοι για να γλυτώσουν από τις επιθέσεις των πειρατών. Περιδιαβαίνοντας τα στενά καλντερίμια θα συναντήσετε μικρά εκκλησάκια που αξίζει να επισκεφθείτε, όπως του Αγίου Νικολάου και της Αγίας Τριάδας, ακόμα ένα όμορφο σημείο είναι η πλατεία της Αιώνιας Ποίησης αφιερωμένη στο Βρετανό ποιητή Ρούπερτ Μπρουκ, ο οποίος ετάφη στη Σκύρο, και το άγαλμά του υπάρχει στην πλατεία. Το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε για να γνωρίσουμε καλύτερα την πρωτεύουσα του νησιού, τη Χώρα. Θα δούμε το λίθινο, υπαίθριο θέατρο του μουσείου Φαλτάϊτς, το Αρχαιολογικό Μουσείο, που εκτός από τα εκθέματα διαθέτει ειδική αίθουσα αναπαράστασης του παραδοσιακού σκυριανού σπιτιού και το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου, το οποίο χτίστηκε το 960 μ.χ. επί Νικηφόρου Φωκά, πάνω στο κάστρο με το οποίο έχουν κοινή είσοδο την Σιδερόπορτα. Το απόγευμα θα πάμε βόλτα μέχρι την Ατσίτσα, ένας πανέμορφος θαλάσσιος οικισμός, από τους πιο γραφικούς της Σκύρου. Κατά την διαδρομή ίσως συναντήσουμε κάποιο κοπάδι από τα πασίγνωστα σκυριανά αλογάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

3η μέρα

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για τον Μώλο, παραθεριστικός οικισμός, απλωμένος κατά μήκος εκτεταμένης αμμουδερής παραλίας. Στο λιμανάκι του Μώλου με τον πέτρινο καρυοθραύστη δένουν βάρκες και αλιευτικά σκάφη, θα επισκεφθούμε το ναό του Αγίου Ερμόλαου που βρίσκεται στο μικρό νησάκι ακριβώς απέναντι από το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου και τα χωρίζει μια στενή λουρίδα θάλασσας. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

4η μέρα

Μετά το πρωινό χρόνος ελεύθερος. Εν συνεχεία αναχώρηση για Λιναριά, γεύμα και επιβίβαση στο F/B για Κύμη. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων