7-8/11/2020 ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΠΗΛΙΟ

70

Διάρκεια: 2ήμερη

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο σε δίκλινο:

Επιβάρυνση μονόκλινου:

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:


 • Μεταφορές και περιηγήσεις με βάση το πρόγραμμα

 • Μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο με πρωινό και παροχές σπα

 • Αρχηγός – συνοδός


 

Δεν περιλαμβάνεται:

 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς  χώρους • Ο φόρος διανυκτέρευσης ανά δωμάτιο ανά ημέρα

 • Ποτά και αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων

 • Ο,τιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό


 

 

Αναχωρήσεις7/11/2020

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα

Αναχωρούμε στις 7:00 με μια ενδιάμεση στάση, πρώτος μας σταθμός, ο πανέμορφος Παλαιός Παντελεήμονας, με την υπέροχη θέα στον Όλυμπο και το Αιγαίο Πέλαγος. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ στα παραδοσιακά μαγαζάκια. Ύστερα, αναχωρούμε για την παραλία Κατερίνης όπου θα τακτοποιηθούμε στα δωμάτια μας και θα απολαύσουμε τις παροχές που μας προσφέρει το ξενοδοχείο. Το βράδυ έχουμε το δείπνο μας σε πλούσιο μπουφέ. Διανυκτέρευση.

2η μέρα

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για το Πήλιο. Φτάνοντας στο Βόλο, θα ανηφορίσουμε και πρώτα θα επισκεφτούμε ένα από τα πιο δημοφιλή χωριά του Πηλίου, την Πορταριά. Εκεί θα πιούμε το καφεδάκι μας και ύστερα θα ανηφορίσουμε, για ένα γραφικό χωριό που δεν είναι άλλο από τη Μακρυνίτσα, γνωστή και ως το μπαλκόνι του Πηλίου. Η θέα είναι μοναδική. Θα παραμείνουμε για φαγητό σε ένα από τα γραφικά ταβερνάκια της πλατείας του χωριού. Επιστροφή στην Αθήνα, γεμάτοι από εικόνες βγαλμένες από τη φύση!

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

  Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


  Επιλογές Δωματίων