9-10/5/2020 ΣΕΡΡΕΣ-ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ (ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΧΗΣ)ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

70

Διάρκεια: 2ήμερη

Τιμή Συμμετοχής:70€ Τιμή μέλους:60€

Περιλαμβάνει:


 • περιηγήσεις-ξεναγήσεις με βάση το πρόγραμμα

 • μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο με πρωινό μπουφέ

 • αρχηγός του γραφείου


Δεν περιλαμβάνεται:

 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

 • Ο φόρος διανυκτέρευσης ανά δωμάτιο ανά ημέρα

 • Ποτά και αναψυκτικά κατά τη διάρκεια των γευμάτων

 • Ο,τιδήποτε αναφέρεται ως προαιρετικό

Αναχωρήσεις9/5/2020

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΘΗNA-ΣΕΡΡΕΣ

Αναχωρούμε στις 7.00 π. μ. και με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στην πόλη των Σερρών και στο ξενοδοχείο για την παραλαβή των δωματίων. Το απόγευμα μας ελεύθερο για να γνωρίσουμε την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η μέρα ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ-ΑΘΗΝΑ

Το πρωί της Κυριακής, μετά το πρωινό ξεκινάμε για το Οχυρό Ρούπελ για να παρακολουθήσουμε το δρώμενο “Αναπαράσταση Μάχης Ρούπελ 1941”. Οι Ομάδες αναβιωτών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με στολές και εξοπλισμό του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου μαζί με εντυπωσιακά εφέ πυρών, εκρήξεων και αεροπορικών προσομοιώσεων, θα αναπαραστήσουν την προσπάθεια των Γερμανών να καταλάβουν το οχυρό – Σύμβολο, τις στιγμές ηρωισμού και αυτοθυσίας άλλων οχυρών της “Γραμμής Μεταξά”, καθώς και το τέλος του αγώνα με τις διαπραγματεύσεις για την παράδοση του Ρούπελ μετά την κατάληψη της Θεσσαλονίκης και την παύση των εχθροπραξιών. Κορυφαία στιγμή αποτελεί η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΙΜΩΝ από τους εισβολείς – κατακτητές στη φρουρά του Ρούπελ, η οποία αποχωρεί ΑΗΤΤΗΤΗ ουσιαστικά, κερδίζοντας την αναγνώριση του εχθρού και τον σεβασμό των συμμάχων. Μετά την λήξη των εκδηλώσεων μπορούμε να παρακολουθήσουμε προαιρετικά τα ζωντανά διοράματα στον κεντρικό χώρο αλλά και τις εκθέσεις στον κεντρικό χώρο και στο κεντρικό υπόγειο συγκρότημα του Οχυρού Ρούπελ. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

  Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


  Επιλογές Δωματίων