20-21/10/2018 ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΪΣΙΟ

65

Διάρκεια: 2ήμερη

Τιμή συμμετοχής 65€

Επιβάρυνση μονόκλινου: 15€

 

Περιλαμβάνονται:


  1. Μεταφορά-διαδρομές με πολυτελές πούλμαν

  2. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Αλέξανδρος με πρωινό μπουφέ

  3. Ξεναγήσεις-περιηγήσεις βάσει προγράμματος

  4. Ασφάλεια αστική ευθύνης ταξιδιού


Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόρος διαμονής: 1,5€ ανά δωμάτιο/ανά διανυκτέρευση, πληρωτέος απευθείας στο ξενοδοχείο

ΑναχωρήσειςΣαββατοκύριακο 9-10/6/2018

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα

Αναχώρηση 7:00 π.μ. για Λαμία όπου θα κάνουμε την πρώτη μας στάση για καφέ, συνεχίζουμε μέσω του καινούργιου αυτοκινητόδρομου για Λάρισα – Τέμπη και περνώντας περιφερειακά από την Θεσσαλονίκη θα καταλήξουμε στο μοναστήρι του Αγίου Παϊσίου στο χωριό Σουρωτή. Εκεί θα προσκυνήσουμε τον τάφο του και θα πάρουμε την ευλογία του. Το μεσημέρι μετάβαση στην Θεσσαλονίκη για φαγητό και στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ, προαιρετικά, θα μεταβούμε στη Θεσσαλονίκη για διασκέδαση και βόλτες στην πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2η μέρα

Πρωινό στο ξενοδοχείο και θα ξεκινήσουμε για την περιήγηση της πόλης, ξεκινώντας από την Άνω Πόλη και το Επταπύργιο και στην συνέχεια θα δούμε , την Αψίδα του Γαλέριου (Καμάρα), την Ροτόντα και το Λευκό Πύργο και τον ναό του Αγίου Δημητρίου. Θα καταλήξουμε στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα, καφέ και αγορές γλυκισμάτων. Το μεσημέρι επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση στην παραλία Κατερίνης για φαγητό.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων