9-11/3/2019 ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ – ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

120

Διάρκεια: 3ήμερη

Τιμή συμμετοχής: 120

Περιλαμβάνονται:
Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν
• Ξενοδοχείο με πρωινό μπουφέ
• Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
• Αρχηγός του γραφείου
• Ασφάλεια ταξιδιού

Αναχωρήσεις09-03-2019

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα Αθήνα - Ιωάννινα

Αναχώρηση 8:00 π.μ και με ενδιάμεση στάση στον Ισθμό φτάνουμε στο Αντίρριο. Συνεχίζουμε έχοντας κοντά μας το ιστορικό Μεσολόγγι και μέσω της νέας γέφυρας του Αχελώου φθάνουμε στην Αμφιλοχία. Παραμονή για μεσημεριανό φαγητό στα γραφικά παραλιακά ταβερνάκια. Θα προσπεράσουμε την Άρτα και θα καταλήξουμε στα Ιωάννινα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Κάστρο με την παλιά πόλη που δεσπόζουν στη λίμνη. Διανυκτέρευση.

 

2η μέρα Ιωάννινα - Ζαγοροχώρια

Μετά το πρωινό αναχωρούμε μέσα από μια καταπράσινη διαδρομή, για να γνωρίσουμε τους Κήπους και το Τσεπέλοβο, χωριά στα οποία οι φημισμένοι Ηπειρώτες μάστορες ταίριαξαν απόλυτα με την πανέμορφη φύση. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο γραφικό Μονοδένδρι από όπου θα απολαύσουμε ακόμη περισσότερο την μεγαλοπρέπεια του χωριού, θαυμάζοντας την μοναδική θέα της χαράδρας του Βίκου από τον βράχο του μοναστηριού της Αγίας Παρασκευής. Στην επιστροφή θα παρακάμψουμε για να θαυμάσουμε το επιβλητικό σπήλαιο Περάματος. Άφιξη στα Ιωάννινα όπου θα παρακολουθήσουμε το παραδοσιακό καρναβάλι ¨Τζαμάλες¨, δηλαδή μεγάλες φωτιές, όπου οι μεταμφιεσμένοι χορεύουν σε διπλές και τριπλές σειρές γύρω τους. Οι εκδηλώσεις του καρναβαλιού κορυφώνονται στην κεντρική πλατεία, όπου στήνεται το περίφημο γαϊτανάκι. Διανυκτέρευση.

3η μέρα Ιωάννινα - Αθήνα

Μετά το πρωινό με το καραβάκι θα πάμε στο Νησί της λίμνης με τα παλιά μικρά βυζαντινά μοναστήρια και τις έξοχες τοιχογραφίες τους. Θα δούμε επίσης το σπίτι που σκοτώθηκε ο Αλή Πασάς. Αναχωρώντας από τα Ιωάννινα θα οδηγηθούμε στο Μπιζάνι, όπου θα επισκεφθούμε το Μουσείο Βρέλλη και στη συνέχεια η ειδυλλιακή παραλία της Αμφιλοχίας θα μας φιλοξενήσει για τα παραδοσιακά κούλουμα. Διασχίζουμε τη Ρούμελη, κατευθυνόμενοι προς το Αντίρριο που μέσω της γέφυρας θα περάσουμε στις παραλίες της Πελοποννήσου. Άφιξη στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων