9-11/3/2019 ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ

135

Διάρκεια: 3ήμερη

Τιμή συμμετοχής 135€

Περιλαμβάνονται
Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν
2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό, στο ξενοδοχείο "ΜΟΥΪΚΗΣ" στο κέντρο του Αργοστολίου
Εισιτήρια πλοίου
Αρχηγός - Συνοδός εκδρομής
Ασφάλεια αστικής ευθύνης ταξιδιού.

Αναχωρήσεις09-11/03/2019

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα

Αναχώρηση 06:00  για Ισθμό όπου στάση για καφέ, Πάτρα, Κυλλήνη και με το F/B  μετάβαση στον Πόρο. Άφιξη στο νησί και αναχώρηση για  επίσκεψη στη μονή Αγ. Γερασίμου που είναι και ο προστάτης   του νησιού. Έπειτα για Αργοστόλι, χρόνος ελεύθερος στο κέντρο της πόλης και στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η μέρα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το φημισμένο σπήλαιο της Δρογκαράτης, ένα έργο μοναδικής γλυπτικής από σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Συνεχίζουμε διασχίζοντας τη παραλιακή Σάμη για να επισκεφτούμε την υπόγεια λίμνη της Μελισσάνης  που θα σας εντυπωσιάσει με τη μοναδική ομορφιά της καθώς οι ακτίνες του ήλιου δημιουργούν φαντασμαγορικό θέαμα με τουs υπέροχους ιριδισμούς των νερών. Κατόπιν για τη βόρεια πλευρά του νησιού με μια σύντομη παραμονή στη γραφική Αγ. Ευφημία ενώ θα προσπεράσουμε τη ξακουστή παραλία του Μύρτου
και προς το μεσημέρι θα βρεθούμε στο όμορφο Ληξούρι όπου και παραμονή για γεύμα  και  για τη παρακολούθηση του ξακουστού Καρναβαλιού με τις αρχαίες διονυσιακές καταβολές  όπου σήμερα συγκεντρώνει πλήθος επισκεπτών και κορυφώνεται με την εντυπωσιακή παρέλαση των αρμάτων. Το απόγευμα επιστροφή στο Αργοστόλι με το φέρι (έξοδα ατομικά). Διανυκτέρευση.

3η μέρα

Μετά το πρωινό ξεκινάμε μια ενδιαφέρουσα διαδρομή αρχικά από το ιδιαίτερο γεωλογικό φαινόμενο Καταβόθρες και στη συνέχεια από τα γραφικά χωριά Κουρκουμελάτα, Περατάτα και από εκεί επίσκεψη στην μονή του Αγ. Ανδρέα που είναι και από τις παλιότερες του νησιού. Συνεχίζουμε για Μαρκόπουλο και την Παναγία Φιδούσα που ονομάστηκε από το γνωστό θαύμα με τα φιδάκια.  Κατόπιν για  Πόρο παραμονή για γεύμα (κούλουμα) και αργότερα  επιβίβαση στο F/B και μετάβαση στην Κυλλήνη. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

 

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων

Τιμή Συμμετοχής 135 €

Περιλαμβάνονται:

Μεταφορα με πολυτελές πούλμαν

2 διανυκτερεύσεις με πρωινό, σε δίκλινα δωμάυτια, στο ξενοδοχείο “ΜΟΥΪΚΗΣ” στο κέντρο του Αργοστολίου

Εισιτήρια πλοίου 

Αρχηγός – Συνοδός εκδρομής 

Ασφάλεια ταξιδιού αστικής ευθύνης 

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


    Επιλογές Δωματίων