BOYΛΓΑΡΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ (ΣΙΝΑΙΑ-ΠΕΛΕΣ-ΚΑΡΠΑΘΙΑ-ΦΡΟΥΡΙΟ ΜΠΡΑΝ-ΜΠΡΑΣΟΒ-ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ-ΣΟΦΙΑ-ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ)

320

Διάρκεια: 6ήμερη

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ:320€


ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 130 €

 

Επιβάρυνση Πρωτοχρονιάς :  50€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.

 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3 & 4*

 • Ημιδιατροφή

 • Ξεναγήσεις  σύμφωνα  με  το  πρόγραμμα.

 • Εμπειρος συνοδός του γραφείου μας

 • ΦΠΑ.

 • Ασφαλιστική  κάλυψη  αστικής  ευθύνης.


 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

 • Είσοδοι σε μουσεία,ιστορικούς,αρχαιολογικούς χώρους και ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό


 

Αναχωρήσεις22/12, 29/12

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ  - ΣΟΦΙΑ

Αναχώρηση νωρίς το πρωί  από Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ,  συνεχίζουμε για Πλαταμώνα (γεύμα προαιρετικά), προσπερνάμε την συμπρωτεύουσα  για να φθάσουμε το απόγευμα στο συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο των διαβατηρίων , συνεχίζουμε πλέον σε Βουλγαρικό έδαφος για να καταλήξουμε το βράδυ στο ξενοδοχείο μας στη Σόφια. Τακτοποίηση στα δωμάτια, διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΣOΦΙΑ –ΒΕΛΙΚΟ ΤΑΡΝΟΒΟ - ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ

 

Πρωινό, περιήγηση πόλης και αναχώρηση για πόλη Βελίκο Τύρνοβο,την μεσαιωνική πρωτεύουσα της Βουλγαρίας,τοποθετημένη αμφιθεατρικά πάνω από τον ποταμό Γιάντρα.Επίσκεψη του οχυρού-κάστρου στο λόφο Τσάρεβετς,τον λόφο της Τραπέζιτσας,το δεύτερο οχύρωμα στην δεξιά όχθη του ποταμού Γιάτρα,την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου από την Θεσσαλονίκη ,τον δρόμο Σαμοβόδσκα Τσαρσίγια,παλιό εμπορικό δρόμο στην παλιά πόλη όπου έχουν ανακαινιστεί αρκετά σπίτια και εργαστήρια και αν έχουμε χρόνο θα επισκεφτούμε το νέο μουσείο κέριων ομοιωμάτων.Στη συνέχεια  αναχώρηση για την  Ρουμανία με στάση στο  Ρούσε για τελωνειακό έλεγχο. Φυσικό σύνορο των δύο κρατών ο ποταμός Δούναβης που θα τον απολαύσουμε περνώντας την μοναδική γέφυρα που ενώνει τα δύο κράτη, γέφυρα φιλίας, προς το Ρουμάνικο σύνορο τζιούρτζου. Συνεχίζουμε για το Βουκουρέστι, το  «Παρίσι της Ανατολής». Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια και ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση.

4η μέρα ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ 

 

Μετά το πρωινό ακολουθεί η ξενάγηση της πόλης. Το Βουκουρέστι, χτισμένο στις όχθες του ποταμού Dimbovita, θεωρείται σαν μια από τις πιο ωραίες πόλεις της Ευρώπης. Κύριο χαρακτηριστικό της είναι οι μεγάλες λεωφόροι, οι τεράστιες πλατείες και τα επιβλητικά δημόσια κτίρια, τα πάρκα, τα ιστορικά και καλλιτεχνικά μνημεία, τα παλιά σπίτια. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι στη σημερινή μας ξενάγηση θα δούμε το Μουσείο του Χωριού, στο πάρκο Χεραστράου. Είναι μια εξαιρετική σύνθεση της αγροτικής αρχιτεκτονικής και των μορφών της λαϊκής τέχνης της Poυμαvίας. Το μουσείο Φυσικής Ιστορίας, την αψίδα του θριάμβου, το Πατριαρχείο κ.α. αξιοθέατα που εντυπωσιάζoυν. Μεσημεριανό. Απόγευμα ελεύθερο. Το βράδυ προαιρετικά δείπνο με φολκλορικό Πρόγραμμα. Διανυκτέρευση.

5η μέρα ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ – ΜΠΑΝΣΚΟ

 

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το Μπάνσκο. Διέλευση συνόρων και με τις απαραίτητες στάσεις για γεύμα και καφέ, θα φθάσουμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια.. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

6ήμερη ΜΠΑΝΣΚΟ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ –   ΑΘΗΝΑ

 

Πρωινό και αναχώρηση για το Σαντανσκι οπου θα εχουμε την ευκαιρία για μια  σύντομη  γνωριμία  με την  όμορφη λουτρόπολη και για ψώνια. Η πόλη είναι κτισμένη ανάμεσα σε δύο ποταμούς τον Μπάνσκα και Μπριστιτζα, και έχει πάρει το όνομά της από τον Βούλγαρο επαναστάτη Γιαν Σαντάνσκι. Παρατηρήστε το δέντρο στην κεντρική πλατεία 500 ετών δίπλα σε ένα αρχαίο μαρμάρινο σιντριβάνι. Αναχώρηση για Δεσφίνα, με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ, άφιξη  το  βράδυ.

 

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/patakistravel.gr/public_html/wp-content/themes/storefront-child/woocommerce/content-single-product.php on line 430

X

  Συμπληρώστε όλα τα πεδία με


  Επιλογές Δωματίων