Άνδρος – Τήνος – Μύκονος 19/6, 17/7, 28/8

160

Διάρκεια: 3ήμερη

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 160 € Διαφορά μονκλίνου 40 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ


  • Διαδρομές του προγράμματος με πολυτελές πούλμαν

  • Εισιτήρια πλοίου Ραφήνα - Άνδρος - Τήνος - Ραφήνα

  • 2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό σε ξενοδοχείο 3*

  • Συνοδός - ξεναγός του γραφείου

  • Ασφάλεια ταξιδιού αστικής ευθύνης


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Εισιτήρια πλοίου Τήνος - Μύκονος - Τήνος

  • Τοπικό λεωφορείο Λιμάνι Μυκόνου - Χώρα - Λιμάνι

Αναχωρήσεις19/6, 17/7, 28/8

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΘΗΝΑ - ΡΑΦΗΝΑ - ΑΝΔΡΟΣ - ΤΗΝΟΣ

Αναχώρηση 05:30 από Ομόνοια και 05:45 από το γραφείο μας με προορισμό το λιμάνι της Ραφήνας όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο που αναχωρεί 07:30 και να μας φέρει στην Άνδρο μετά από ταξίδι 2 ωρών. Άφιξη στο λιμάνι του Γαυρίου και αναχώρηση για ένα μικρό γύρο του νησιού. Πρώτη μας στάση στο μοναστήρι της Αγίας Μαρίνας, στην συνέχεια μετάβαση στο χωριό Αποίκια για να δούμε την μαρμάρινη Κρήνη της πηγής Σάριζα. Επόμενος σταθμός μας είναι η Χώρα που είναι χτισμένη επάνω σε μια μικρή χερσόνησο. Εκεί θα θαυμάσουμε τα αρχοντικά των καπεταναίων και ντόπιων εφοπλιστών και θα περπατήσουμε μέχρι την άκρη της χερσονήσου που βρίσκεται το μνημείο του αφανή ναύτη και ο φάρος Τουρλίτης. Το μεσημέρι στο Μπατσί θα έχουμε χρόνο για μπάνιο και γεύμα. Μετάβαση το απόγευμα στο Γαύριο για να πάρουμε το πλοίο για Τήνο. Άφιξη μετά από 2 ώρες, μετάβαση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.  

2η μέρα ΤΗΝΟΣ - ΜΥΚΟΝΟΣ - ΤΗΝΟΣ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μιά βόλτα στην πόλη ή για προσκύνημα στην Παναγία. Συνάντηση στο λιμάνι περίπου 11:30 για να μεταβούμε στην Μύκονο (προαιρετικά). Εκεί θα κάνουμε την βόλτα μας στα σοκάκια της Μυκόνου, θα δούμε τους ανεμόμυλους, την μικρή Βενετία ή θα κάνουμε το μπάνιο μας σε κοντινή παραλία. Επιστροφή στη Τήνο αργά το απόγευμα.

Όσοι δεν ακολουθήσουν στην εκδρομή της Μυκόνου θα κάνουμε μια μικρή εκδρομή μέχρι το χωριό Πύργος για να περπατήσουμε στα σοκάκια του και να επισκεφθούμε τα μουσεία Τήνιων καλλιτεχνών και Γιαννούλη Χαλεπά. Σε κοντινή παραλία θα παραμείνουμε για μπάνιο και γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Το βράδυ στα ταβερνάκια της πόλης μπορείτε να δοκιμάσετε τα τοπικά εδέσματα. Διανυκτέρευση. 

3η μέρα ΤΗΝΟΣ - ΡΑΦΗΝΑ - ΑΘΗΝΑ

Όσοι επιθυμούν μπορούν να εκκλησιαστούν στον Ναό της Παναγίας. Μετά το πρωινό όλοι μαζί θα μεταβούμε στην μονή Κεχροβουνίου όπου μόνασε η Αγία Πελαγία. Επιστροφή στην πόλη της Τήνου και χρόνος ελεύθερος για τις τελευταίες αγορές, βόλτες και γεύμα. Συνάντηση  περίπου 16:30 στο λιμάνι για να επιβιβαστούμε στο πλοίο για Ραφήνα. Άφιξη το βράδυ και μετάβαση στην Αθήνα.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με






    Επιλογές Δωματίων