13/6-19/6 ΒΕΝΕΤΙΑ–ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ–ΣΙΕΝΑ–ΡΩΜΗ–ΠΟΜΠΗΙΑ–ΝΑΠΟΛΗ 7ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

530

Διάρκεια: 7ήμερη

Τιμή συμμετοχής κατά άτομο σε δίκλινο ή  τρίκλινο δωμάτιο:  530 €

 Διαφορά σε μονόκλινο δωμάτιο: 110 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :


  • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις με πολυτελή πούλμαν όπως αναφέρονται

  • Τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες ( ΑΒ4 ) στο πλοίο

  • 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4*  με πρωινό

  • 4 δείπνα στα ξενοδοχεία

  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα

  • Έμπειρος συνοδός για το σύνολο της εκδρομής

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης


 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

  • Είσοδοι σε μουσεία, αξιοθέατα,

  • Δημοτικοί φόροι πόλεων, check point ( σύνολο 35 €) το άτομο

  • Κόστος για βαπορέτο Βενετίας 15 €

  • ποτά, φιλοδωρήματα και ότι  αναφέρεται ως προαιρετικό


 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ :

 

  • ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΕΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

  • Η ανωτέρω ροή των εκδρομών, ξεναγήσεων, περιηγήσεων ενδέχεται να αλλάξει για την καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.


 

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΜΠΙΝΩΝ  ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ

ΔΙΚΛΙΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ  85 € ΜΕΤ' ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

ΔΙΚΛΙΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ  70 € ΜΕΤ' ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ 

ΤΡΙΚΛΙΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ 50 € ΜΕΤ' ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ   

 ΤΡΙΚΛΙΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ 35 € ΜΕΤ' ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ 

ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ 30 € ΜΕΤ' ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Αναχωρήσεις13/06/2019

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ - ΕΝ ΠΛΩ

Συγκέντρωση, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Πάτρα με στάσεις καθοδόν για καφέ. Άφιξη στην Πάτρα, επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για Ανκόνα. Διανυκτέρευση εν πλω.

2η μέρα ΑΝΚΟΝΑ – ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ – ΒΕΝΕΤΙΑ

Άφιξη στην Ανκόνα και άμεση αναχώρηση για το κρατίδιο του Σαν Μαρίνο στην καρδιά της Ιταλίας, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε αγορές και να γνωρίσουμε το κρατίδιο. Στη συνέχεια φεύγουμε για την περιοχή της Βενετίας. Τακτοπoίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διαν/ση.

3η μέρα ΒΕΝΕΤΙΑ–ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ

Πρόγευμα και πάμε στη Βενετία. Ακολουθεί ξενάγηση. Μεταφορά με το βαπορέττο στο ιστορικό κέντρο της Γαληνοτάτης. Θα ξεκινήσουμε από το νησί του Αγίου Μάρκου, ένα από τα 118 νησάκια που αποτελούν τη Βενετία και συνδέονται από περίπου 400 γέφυρες. Η πλατεία του Αγίου Μάρκου έχει χαρακτηριστεί από τον Ναπολέοντα ως «το ωραιότερο σαλόνι του κόσμου». Εδώ θα δούμε τα ‘παλαιά’ και ‘νέα κυβερνεία’ και την ‘Ναπολεόντεια πτέρυγα’, τον πύργο του ρολογιού, φημισμένο για τους Μόρι (τα μπρούτζινα αγάλματα που χτυπούν τις ώρες), την έξοχη βυζαντινή βασιλική του Αγίου Μάρκου, και δίπλα το περίφημο παλάτι των Δόγηδων και την γέφυρα των στεναγμών. Θα πάμε ως τη γέφυρα του Ριάλτο και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να κάνουμε βόλτα με γόνδολα ή να περπατήσουμε δίπλα στα κανάλια. Το απόγευμα φεύγουμε για την περιοχή της Φλωρεντίας, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διαν/ση.

 

4η μέρα ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ – ΣΙΕΝΑ – ΡΩΜΗ

Πρωινό και περιήγηση της Φλωρεντίας. Στην πολιτιστική πρωτεύουσα της Ιταλίας στο ιστορικό κέντρο της Φλωρεντίας, θα θαυμάσουμε τον καθεδρικό ναό, τον τρίτο μεγαλύτερο Χριστιανικό ναό, τον τρούλο του Μπρουνελέσκι, το Καμπαναριό του Τζιόττο, το Βαπτιστήριο του Αγίου Ιωάννη, το Παλάτσιο Βέκκιο, την πλατεία Σινορίας και την Πόντε Βέκκιο, την παλαιότερη και πιο διάσημη γέφυρα του ποταμού Άρνου που διασχίζει την Φλωρεντία. Στη συνέχεια θα έχουμε ελεύθερο χρόνο. Αναχώρηση για την Σιένα. Η Σιένα είναι η ωραιότερη μεσαιωνική πόλη της Ιταλίας. Στην καρδιά της βρίσκεται το Κάμπο, η πιο εντυπωσιακή ιταλική πλατεία. Εκεί αναβιώνει κάθε χρόνο το Πάλιο, το έθιμο των περίφημων ιπποδρομιών της Σιένα. Το κτίριο που δεσπόζει στην πλατεία είναι το μεγαλειώδες Παλάτσο Πούμπλικο, ενώ πολύ κοντά βρίσκεται η Ντουόμο ένας από τους ομορφότερους γοτθικούς καθεδρικούς της Ιταλίας και το μουσείο με τους καλλιτεχνικούς θησαυρούς του ναού. Στη συνέχεια αναχώρηση για την πόλη της Ρώμης. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

 

5η μέρα ΡΩΜΗ – ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Πρωινό και περιήγηση στην πόλη με την πληθώρα των αρχοντικών και μνημείων. Θα δούμε το Κολοσσαίο, την αψίδα του θριάμβου, τα φόρουμ του Αυγούστου, του Καίσαρα και του Ιουστινιανού, την πιάτσα Βενέτσια, τον λόφο του Καπιτωλίου με τον Ανδριάντα του Μάρκου Αυρηλίου, το μέγαρο του Μουσολίνι και την βασιλική του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό. Απόγευμα  ελεύθερο. Όσοι το επιθυμείτε μπορείτε ατομικά να επισκεφτείτε τα Μουσεία του Βατικανού όπου βρίσκονται μεταξύ άλλων οι αίθουσες των γλυπτών, των χαλιών, των παπύρων, των αυτοκρατόρων και η διάσημη Καπέλα Σιξτίνα με τις τοιχογραφίες του Ραφαήλ και του Μιχαήλ Άγγελου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση. 

6η μέρα ΡΩΜΗ – ΠΟΜΠΗΙΑ – ΝΑΠΟΛΗ – ΜΠΑΡΙ

Πρωινό και αναχώρηση για τον αρχαιολογικό χώρο της Πομπηίας. Η περιήγηση στην Νεκρή Πόλη που έμεινε άθικτη κάτω από την λάβα του Βεζούβιου που εξερράγη το 79μ.Χ. πραγματικά θα σας συναρπάσει. Θα δούμε το περιμετρικό τείχος, το Φόρουμ, το ναό του Απόλλωνα και της Αρτέμιδος, την πόλη του Νέρωνα κ.α. Συνεχίζουμε με σύντομο πέρασμα από την πόλη της Νάπολης όπου βρίσκεται το καστέλο Νουόβο, το θέατρο Σαν Κάρλο, και τα βασιλικά ανάκτορα. Άμεση αναχώρηση για το Μπάρι . Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για Πάτρα.

 

7η μέρα ΠΑΤΡΑ – ΑΘΗΝΑ

Άφιξη στο λιμάνι της Πάτρας και αναχώρηση για τον τελικό προορισμό μας την Αθήνα με τις βαλίτσες γεμάτες με τις καλύτερες αναμνήσεις από το ταξίδι σας.

 

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με






    Επιλογές Δωματίων