6ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΥΡΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ 9-14/11 ΜΟΝΗ ΡΙΛΛΑΣ – ΣΟΦΙΑ – ΒΕΛΙΚΟ ΤΑΡΝΟΒΟ – ΒΑΡΝΑ – ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ – ΣΩΖΟΠΟΛΗ – ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ – ΜΠΑΝΣΚΟ

330

Διάρκεια: 6ήμερη

Τιμή ανά άτομο (σε δίκλινο δωμάτιο): 330 €

Επιβάρυνση μονόκλινου: 110

 

 

Περιλαμβάνονται:                                                                                                                             


  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν

  • Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Festa Sofia Hotel 4*στη Σόφια

  • Μία (1) διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Hotel & Casino “Cerno More” 4*στη Βάρνα

  • Μία (1) διανυκτέρευση στη Φιλιππούπολη

  • Μία (1) διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Park Hotel Panorama 4*στο Μπάνσκο

  • Πέντε (5) πρωινά & πέντε (5) βραδινά γεύματα

  • Συνοδός του γραφείου μας

  • Ασφάλεια ταξιδιού αστικής ευθύνης

  • Διόδια

  • Φ.Π.Α.


 

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Ποτά στα γεύματα

  • Φόροι διανυκτέρευσης (10€ το άτομο για το σύνολο των διανυκτερεύσεων)

  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο


 

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ  Ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ

 

Αναχωρήσεις9-11-2021

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΙΘΗΝΑ-ΜΟΝΗ ΡΙΛΛΑΣ-ΣΟΦΙΑ:

 Αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις, για το συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα. Μετά από σύντομο συνοριακό έλεγχο (απαραίτητο διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου), συνεχίζουμε για το Ιστορικό μοναστήρι της ΡΙΛΑΣ 10ου αιώνα χτισμένο στα 1147 μέτρα στο ομώνυμο Όρος . Παραμονή για προσκύνημα και επίσκεψη της μονής και του μουσείου. Τέλος αναχωρούμε για την πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας, τη Σόφια.  Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.   

2η μέρα ΣΟΦΙΑ:

 Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για να γνωρίσουμε τη Σόφια. Βρίσκεται στη δυτική Βουλγαρία, στις πλαγιές του όρους Βίτοσα και είναι το βασικό διοικητικό, βιομηχανικό και συγκοινωνιακό κέντρο της χώρας. Η πόλη της Σόφιας έχει αδελφοποιηθεί με την Αθήνα, καθώς και με πολλές άλλες πρωτεύουσες. Περιήγηση της πόλης, κατά την οποία θα επισκεφθούμε  τον καθεδρικό ναό του Αλεξάνδρου Νέφσκι, το Εθνικό θέατρο, το Πανεπιστήμιο, το τζαμί Μπάνια, την άσβεστη φλόγα του άγνωστου στρατιώτη και τον ναό της Αγίας Σοφίας, τη Ροτόντα του Αγίου Δημητρίου και το Ναό του Αγίου Νικολάου (Ρώσικη εκκλησία). Το μεσημέρι μετάβαση στο όρος ΒΙΤΟΣΑ για να απολαύσουμε την όμορφη φύση και την ωραία θέα προς τη πόλη. Επιστροφή στη Σόφια και ελεύθερος χρόνος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα ΣΟΦΙΑ-ΒΕΛΙΚΟ ΤΑΡΝΟΒΟ-ΒΑΡΝΑ:

 Μετά το πρωινό θα κατευθυνθούμε ανατολικά, στην πρώτη πρωτεύουσα της Βουλγαρίας το ΒΕΛΙΚΟ ΤΑΡΝΟΒΟ, κατά πολλούς η ομορφότερη και πιο γραφική πόλη της χώρας. Παραμονή για επίσκεψη της πόλης που είναι χτισμένη σε 3 λόφους και διασχίζεται από τον ποταμό Γιάντρα που δημιουργεί Μεάνδρους. Θα δούμε τα ερείπια του Ρωμαϊκού κάστρου, τις εκκλησίες Αγίου Δημητρίου και Σαράντα μαρτύρων, καθώς και το δρόμο Σαμοβόντσκα Τσαρσίγια, παλαιός εμπορικός δρόμος στην παλιά πόλη, όπου έχουν ανακαινιστεί αρκετά σπίτια και εργαστήρια. Παραμονή για γεύμα και αναχώρηση για ΒΑΡΝΑ , ένα από τα πιο γνωστά θέρετρα της Βουλγαρίας στην Μαύρη Θάλασσα. Άφιξη αργά το απόγευμα, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

4η μέρα ΒΑΡΝΑ-ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ-ΣΩΖΟΠΟΛΗ-ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ:

Πρωινό στο ξενοδοχείο και περιήγηση της πόλης. Στη συνέχεια αναχώρηση προς το δυτικότερο σημείο της Μαύρης Θάλασσας και θα φτάσουμε στο ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ, όπου είναι το μεγαλύτερο λιμάνι της Βουλγαρίας και το σημαντικότερο εμπορικό κέντρο. Συνεχίζουμε για ΣΩΖΟΠΟΛΗ, ένα από τα πιο γνωστά θέρετρα και η πιο παλιά πόλη της Μαύρης Θάλασσας, που δημιουργήθηκε από Έλληνες αποίκους της Μιλήτου. Παραμονή για γεύμα και επίσκεψη της πόλης. Το απόγευμα αναχώρηση για ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ,  τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και δείπνο. Διανυκτέρευση.   

5η μέρα ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ-ΜΠΑΝΣΚΟ:

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για πεζή περιήγηση στην παλαιά πόλη, με τα γραφικά δρομάκια και τα παλιά αρχοντικά. Η παλιά πόλη, οι μιναρέδες Ντζουμαγιά και Ιμαρέτ, το Αρχαίο Ρωμαϊκό Αμφιθέατρο, το Σπίτι-Μουσείο Κουγιουμτζόγλου και η εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης, είναι τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης. Σχετική παραμονή για βόλτες και αγορές στον πεζόδρομο της πόλης. Το απόγευμα αναχώρηση για ΜΠΑΝΣΚΟ, ένα από τα πιο φημισμένα χειμερινά θέρετρα στο οροσειρά του ΠΗΡΙΝ, με σύγχρονο χιονοδρομικό κέντρο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.  Δείπνο και το υπόλοιπο της βραδιάς στη διάθεσή σας. Διανυκτέρευση.

6η μέρα ΜΠΑΝΣΚΟ-ΑΘΗΝΑ:

Πρόγευμα και αναχώρηση για ΚΟΥΛΑΤΑ, όπου θα περάσουμε τον τελωνειακό έλεγχο και συνεχίζουμε για Αθήνα, με ενδιάμεσες στάσεις στη διαδρομή για γεύμα και καφέ.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με






    Επιλογές Δωματίων