Οκταήμερη οδική εκδρομή Βιέννη – Αυστριακές Λίμνες – Σάλτσμπουργκ – Ίνσμπρουκ – Μόναχο – Βερόνα – Άλπεις

560

Διάρκεια: 8ήμερη

Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν Καμπίνες τετράκλινες εσωτερικές για Ανκόνα – Πάτρα Ξενοδοχεία 4* Ημιδιατροφή καθημερινά στα ξενοδοχεία Ξεναγήσεις – περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα Αρχηγός του γραφείου Ασφάλεια ταξιδιού

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 560 € • Επιβάρυνση μονόκλινου: 150 €

Αναχωρήσεις23/12/2017

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΘΗΝΑ - ΑLEKSINAC (Σερβία)

Αναχώρηση 7:00 π.μ. για Καμένα Βούρλα όπου στάση για καφέ. Συνεχίζουμε για Τέμπη – Πλαταμώνα – Κατερίνη, όπου θα γευματίσουμε. Μετάβαση στον συνοριακό σταθμό Ευζώνων όπου θα γίνει έλεγχος διαβατηρίων. Κατόπιν περνώντας έξω από τα Σκόπια φθάνουμε στην πόλη Αλεξινάκ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2η μέρα ΑLEKSINAC (Σερβία) – ΒΙΕΝΝΗ

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για τα σύνορα της Ουγγαρίας μέσω Βελιγραδίου – Νόβισαντ. Διατρέχοντας όμορφη διαδρομή σε Ουγγρικό έδαφος φτάνουμε στα Αυστριακά σύνορα και τέλος αργά το απόγευμα άφιξη στην Βιέννη , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

3η μέρα ΒΙΕΝΝΗ

Αφού πάρουμε το πρωινό μας ξεκινάμε ξενάγηση στη Βιέννη, όπου θα δούμε την κρατική Όπερα, τα μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Ιστορίας της Τέχνης, τους Αυτοκρατορικούς και λαϊκούς κήπους, το παλάτι Χόφμπουργκ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το Χρηματιστήριο καθώς και το Πανεπιστήμιο. Κατόπιν θα επισκεφθούμε τον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου και τον Ελληνορθόδοξο Μητροπολιτικό ναό, την πάροδο των Ελλήνων, για να καταλήξουμε στο σπουδαιότερο παλάτι της πόλης το Σένμπρουν. Ελεύθερος χρόνος για αγορές ή άλλες προσωπικές επιλογές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα ΒΙΕΝΝΗ – ΑΥΣΤΡΙΑΚΕΣ ΛΙΜΝΕΣ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Πρόγευμα και αναχωρούμε για τις καταπληκτικές Αυστριακές λίμνες Mόντσε και Βόλφγκανγκσέε που είναι λίγα χιλιόμετρα έξω από το Σάλτσμπουργκ. Στάση για περιπάτους, φωτογραφίες στα ανεπανάληπτης ομορφιάς μικρά χωριά πάνω στις λίμνες, όπως το St. Gilgen, St. Lorenz κλπ. Για τη συνέχεια μας περιμένει το Σάλτσμπουργκ, μια από τις ωραιότερες Αυστριακές πόλεις, συνδεδεμένη με τον Μότσαρτ, το Μεγάλο τέκνο της, την πόλη της Μελωδίας, των μουσικών φεστιβάλ και των καταπληκτικών Ναών πάνω στον Σάλτσαχ ποταμό. Θα περπατήσουμε στα γραφικά δρομάκια στο ιστορικό κέντρο και θα γνωρίσουμε τον Καθεδρικό Ναό, την πλατεία των Ανακτόρων, το παλιό Δημαρχείο, το σπίτι που γεννήθηκε ο Μότσαρτ, το Ανάκτορο Μιραμπέλε και τους κήπους του. Χρόνος ελεύθερος στον πεζόδρομο Γκεντραιντεγκάσε. Στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

5η ημέρα ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΟΝΑΧΟ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Μετά το πρωινό θα φύγουμε για την πρωτεύουσα της Βαυαρίας, το Μόναχο. Το παλιό και το νέο Δημαρχείο της πόλης, ο καθεδρικός ναός Φράουκίρχε, ο πολύβουος πεζόδρομος με τα πολλά πολυκαταστήματα, η Κάρλπλατς, η Μαρία Πλατς όπου και η περίφημη Χριστουγεννιάτικη αγορά του Μονάχου και ο ποταμός Ίζαρ είναι κάποια από τα αξιοθέατα της πόλης που θα γνωρίσουμε. Ελεύθερος χρόνος για αγορές και σας προτείνουμε να γευτείτε Βαυαρέζικη μπύρα με συνοδεία τοπικών σπεσιαλιτέ. Τέλος επιστροφή στο ξενοδοχείο μας αργά το απόγευμα. Δείπνο, διανυκτέρευση.

6η ημέρα ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΒΑΡΟΦΣΚΙ – ΙΝΝΣΜΠΡΟΥΚ – ΒΕΡΟΝΑ

Πρόγευμα και πάμε για το Βαττένς, όπου θα γίνει επίσκεψη στο μουσείο Σβαρόβσκι. Ο κρυστάλλινος κόσμος γνωστών καλλιτεχνών θα μας εντυπωσιάσει και θα έχουμε την ευκαιρία για αγορές στο κεντρικό κατάστημα του εργοστασίου της εταιρίας. Η συνέχεια μα βρίσκει στο Ίννσμπρουκ. Η Χρυσή στέγη στην πιο παλιά πλατεία της πόλης, τα μπαρόκ και ροκοκό κτίρια, ο υπέροχος πεζόδρομος, το παλάτι της Μαρίας Θηρεσίας είναι κάποια από τα αξιοθέατα που θα γνωρίσουμε. Τέλος αναχωρούμε για την Βερόνα μέσω ωραιότατης διαδρομής της περιοχής των Δολομιτών, του περάσματος του Μπρένερο, της Γέφυρας της Ευρώπης και καταπράσινης φύσης. Άφιξη το βράδυ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

7η ημέρα ΒΕΡΟΝΑ – ΑΝΚΩΝΑ – ΠΛΟΙΟ

Πρόγευμα, σύντομη περιήγηση της Βερόνας. Η Πιάτσα Μπρα με την καλύτερη μετά το Κολοσσαίο της Ρώμης αρένα, το Δημαρχείο, τα τείχη της πόλης και βέβαια το σπίτι της Ιουλιέτας με το περίφημο μπαλκόνι της είναι κάποια από τα αξιοθέατα της πόλης που θα γνωρίσουμε. Στη συνέχεια φεύγουμε για Ανκόνα, όπου θα πάρουμε το πλοίο που θα μας μεταφέρει στην Ελλάδα. Διανυκτέρευση εν πλω.

8η ημέρα ΠΑΤΡΑ – ΑΘΗΝΑ

Άφιξη στην Πάτρα και άμεση αναχώρηση για Αθήνα.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων

Περιλαμβάνονται:
  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν
  • Καμπίνες τετράκλινες εσωτερικές για Ανκόνα – Πάτρα
  • Ξενοδοχεία 4*
  • Ημιδιατροφή καθημερινά στα ξενοδοχεία
  • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Αρχηγός του γραφείου
  • Ασφάλεια ταξιδιού
Δεν περιλαμβάνονται:
  • Ό,τι δεν αναγράφεται ρητά στα περιλαμβανόμενα
  • Είσοδοι σε μουσεία, ανάκτορα, αρχαιολογικούς χώρους
  • Ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
Σημείωση:
  • Η σειρά του προγράμματος ενδέχεται να αλλάξει χωρίς καμία παράλειψη.
  • Απαραίτητο διαβατήριο ή νέου τύπου αστυνομική ταυτότητα.

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με






    Επιλογές Δωματίων