ΚΥΡΙΑΚΗ 10/5 ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΔΡYΜΟΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ – ΛΙΜΝΗ ΜΠΕΛΕΤΣΙ – ΩΡΩΠΟΣ

8

Διάρκεια: Μονοήμερη

Αγαπητοί φίλοι και πελάτες,

μπορεί αυτή η περίοδος που διανύουμε να ήταν δύσκολη γιά όλους μας, καθώς δεν μας επιτρέπονταν να ταξιδέψουμε και να δημιουργήσουμε νέες εμπειρίες, αλλά ήμασταν πάντα εδώ. Δεν σταματήσαμε να σχεδιάζουμε την μετά εγκλεισμού περίοδο και να οργανώνουμε μελλοντικούς προορισμούς, ώστε να είμαστε έτοιμοι να τους μοιραστούμε μαζί σας.

Στηριζόμενοι στις δικές σας προτροπές και για να ξεφύγουμε από τον εγκλεισμό, διοργανώνουμε την παρακάτω εκδρομή, φυσικά πληρώντας όλους τους απαραίτητους κανονισμούς υγιεινής που απαιτούν οι συνθήκες (πληρότητα λεωφορείου κατά το ήμισυ, αντισηπτικά στην είσοδο και παροχή μασκών πολλαπλών χρήσεων).

Αφενός η σωματική υγεία είναι πολύτιμο αγαθό, αφετέρου η κοινωνική επαφή είναι μέγιστη ανάγκη, για να νιώθουμε ζωντανοί και ψυχικά υγιείς, θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας. Καλή αντάμωση!!!

Ξεκινάμε το πρωί στις 9:30 από το γραφείο μας, 09:00 από Ομόνοια και κατευθυνόμαστε προς την λίμνη Μπελέτσι, στον ανατολικό δρυμό της Πάρνηθας. Θα περάσουμε από το βασιλικό κτήμα στο Τατόι, αλλά δεν θα έχουμε την δυνατότητα επίσκεψης, καθώς είναι ακόμη κλειστό, αλλά θα απολαύσουμε την πανέμορφη διαδρομή μέχρι την λίμνη Μπελέτσι όπου θα κάνουμε στάση για μία βόλτα στην όμορφη φύση. Στην συνέχεια θα κατευθυνθούμε στην παραλία Ωρωπού. Εκεί θα προμηθευτούμε στο χέρι καφεδάκι και φαγητό. Θα απολαύσουμε την βόλτα στην θάλασσα, θα κάνουμε τον περίπατό μας και θα επιστρέψουμε στην Αθήνα.

Τιμή συμμετοχής: 8 €

Αναχωρήσεις10/5/2020

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με






    Επιλογές Δωματίων