ΟΚΤΑΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΡΑΓΑ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΒΙΕΝΝΗ

480 450

Διάρκεια: 8ήμερη

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο: 480 €

Έγκαιρη κράτηση (20 μέρες πριν) : 450 €

Επιβάρυνση μονόκλινου: 150 €

 

Περιλαμβάνονται:


  • Μεταφορές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο

  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* με πρωινό

  • Ημιδιατροφή καθημερινά στα ξενοδοχεία

  • Ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με ελληνόφωνο ξεναγό

  • Αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας

  • Ασφάλεια ταξιδιού

  • ΦΠΑ


Δεν περιλαμβάνονται:

  • Ό,τι δεν αναγράφεται ρητά στα περιλαμβανόμενα

  • Οι κρουαζιέρες σε Δούναβη και Μολδάβα

  • Είσοδοι σε μουσεία, ανάκτορα, αρχαιολογικούς χώρους

Αναχωρήσεις23/12, 30/12, 03/01/22

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΘΗΝΑ - ΝΙΣ

Αναχώρηση 7:00 π.μ. για Καμένα Βούρλα όπου στάση για καφέ. Συνεχίζουμε για Τέμπη – Πλαταμώνα όπου θα γευματίσουμε. Μετάβαση στον συνοριακό σταθμό Ευζώνων όπου θα γίνει έλεγχος διαβατηρίων. Κατόπιν περνώντας έξω από τα Σκόπια φθάνουμε στην πόλη Γιαγκοτίνα ή Νις. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

 

2η μέρα ΝΙΣ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για τα σύνορα της Ουγγαρίας μέσω Βελιγραδίου – Νόβισαντ. Άφιξη αργά το απόγευμα στη Βουδαπέστη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

 

3η μέρα ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Αφού πάρουμε το πρωινό μας ξεκινάμε την ξενάγησή μας από την Πέστη. Θα επισκεφθούμε την πλατεία των Ηρώων και τον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου. Κατόπιν διασχίζοντας μια από τις πιο αυτοκρατορικές γέφυρες του Δούναβη, τη γέφυρα των Αλυσίδων, θα βρεθούμε στη Βούδα για να δούμε τον Πύργο των Ψαράδων, τη θαυμαστή εκκλησία του Ματτία. Εκεί θα απολαύσουμε την εξαιρετική θέα που προσφέρει η πόλη από τον λόφο του Γκέλλερτ και το ολόδροσο νησάκι της Μαργαρίτας. Ακολουθεί γεύμα και ξεκούραση. Το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετική συμμετοχή σε παραδοσιακή ταβέρνα με τσιγγάνικα βιολιά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ – ΠΡΑΓΑ

Μετά το πρωινό, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Τσεχίας, την Πράγα, με σύντομη στάση στο κέντρο της Μπρατισλάβα που είναι χτισμένη πάνω στον Δούναβη. Οι εικόνες από μια μαγευτική πόλη θα μας συντροφεύουν στη διαδρομή μας μέχρι την πόλη που ο Γκαίτε ονόμασε σαν Πολύτιμο πετράδι στην Κορώνα του κόσμου. Άφιξη στην Χρυσή Πόλη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο, διανυκτέρευση.

 

5η μέρα ΠΡΑΓΑ

Μετά το πρωινό ξενάγηση πόλης η οποία ξεκινά από το Κάστρο Χράτσανυ και το μοναστήρι Στράχωφ, συνεχίζουμε με το Λορέτο, την Αρχιεπισκοπή και τον εντυπωσιακό ναό του Αγίου Βίτου, πριν περάσουμε στην άλλη πλευρά  της πόλης, με τη Μάλα Στράνα και τον ναό του Αγίου Νικολάου και την φημισμένη γέφυρα του Καρόλου. Τελειώνουμε την ξενάγησή μας με την Εβραϊκή συνοικία και περπατώντας τον ακριβότερο δρόμο της πόλης, την οδό Παρισίων, καταλήγουμε στην Παλιά Πόλη, όπου η υπέροχη πλατεία το δημαρχείo με το αστρονομικό ρολόι και τα μπαρόκ κτίρια. Χρόνος ελεύθερος για βόλτες και προσωπικές επιλογές. Δείπνο, διανυκτέρευση.

6η μέρα ΠΡΑΓΑ – ΒΙΕΝΝΗ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Αυστρίας, τη Βιέννη. Στη σημερινή μας περιήγηση θα δούμε την Όπερα, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το Μουσείο Καλών Τεχνών,  τους Αυτοκρατορικούς και Λαϊκούς κήπους, το συγκρότημα των Ανακτόρων Χόφμπουργκ, το Κοινοβούλιο, το θαυμάσιο νεογοτθικό Δημαρχείο, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου, και όλα τα άλλα πανέμορφα κτίρια που στολίζουν την πρωτεύουσα. Το απόγευμα αναχώρηση για Βουδαπέστη. Άφιξη το βράδυ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

 

7η μέρα ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΝΙΣ

Μετά το πρωινό θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν και θα αναχωρήσουμε μέσω πανέμορφης διαδρομής για την περιοχή της Νις. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση, δείπνο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

 

8η μέρα ΝΙΣ – ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό, αφήνουμε τη Σερβία και συνεχίζουμε το ταξίδι μας για τον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων. Έλεγχος των διαβατηρίων και συνεχίζουμε το ταξίδι μας για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό. Άφιξη στην Αθήνα το βράδυ.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με






    Επιλογές Δωματίων