6-9/4/2018 ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

350

Διάρκεια: 4ήμερη

Tιμή ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 350€ (με φόρους αεροδρομίων)

Επιβάρυνση μονόκλινου δωματίου: 100€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝONTAI:


  • Aεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα – Βελιγράδι – Αθήνα με ναυλωμένη πτήση της Air Serbia

  • Φόρος αεροδρομίου και επίναυλος καυσίμων

  • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν για τις μεταφορές και μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα,

  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* με πρωινό

  • Ξενάγηση της πόλης με επίσημο ξεναγό


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝONTAI:

  • Τέλος διανυκτέρευσης 1,30 € ανά άτομο

  • Προαιρετικές εκδρομές


ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ:

  • Ημι-ημερήσια εκδρομή στο μουσείο Τέσλα, «Σπίτι των Λουλουδιών» και το Ζέμουν

  • Κρουαζιέρα

  • Βοϊβοντίνα (μοναστήρι Κρουσέντολ, Σρέμσκι Κάρλοβτσι, Νόβι Σαντ)


 Πακέτο εκδρομών: 70€

 -Σερβικό βράδυ στη Skadarlija (βραδινό με ένα ποτό) 35€

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ

Hotel Constantine The Great 4* www.constantinethegreatbelgrade.com

Hotel 88 Rooms 4* www.88rooms.com

06/4  Αναχώρηση από Αθήνα 12:15 - Άφιξη στο Βελιγράδι 12:55


09/4 Αναχώρηση από Βελιγράδι 19:00 - Άφιξη στην Αθήνα 21:40

Αναχωρήσεις06/04/2018

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα ΑΘΗΝΑ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και απευθείας πτήση από Αθήνα για το Βελιγράδι με εθνικό αερομεταφορέα Air Serbia. Άφιξη στο αεροδρόμιο «Νίκολα Τέσλα». Ακολουθεί περιήγηση της πόλης: φρούριο Κalemegdan,  το οποίο δεσπόζει πάνω από τη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάββα, το υπαίθριο Στρατιωτικό Μουσείο και το μνημείο της «Νίκης». Η περιήγηση συνεχίζεται μέσω της οδού Knez Mihailova, διάσημος πεζόδρομος του Βελιγραδίου. Ο ορθόδοξος καθεδρικός ναός του Μιχαήλ Αρχαγγέλου, το Πατριαρχείο και τα Βασιλικά Ανάκτορα, η περιοχή Kosancic Crescent, η πλατεία Δημοκρατίας, το Εθνικό Μουσείο, το μνημείο του πρίγκιπα Mihailo, τo Εθνικό Θέατρο. Ακολουθεί ξενάγηση με πούλμαν: πλατεία Τerazije, ξενοδοχείο Μόσχα, κτίρια Δημαρχείου και Βουλής, Ιερός ναός του Αγίου Μάρκου, πάρκο Τashmajdan, πλατεία Σλάβιγια, Καθεδρικός Ναός του Αγίου Σάββα – ένας από μεγαλύτερους ορθόδοξους ναούς στον κόσμο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

2η μέρα ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΕΣΛΑ – «ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ» – ΖΕΜΟΥΝ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Πρωϊνό στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος ή προαιρετικά εκδρομή μισής μέρας στο μουσείο Τέσλα, «Σπίτι των Λουλουδιών» και το Ζέμουν. H ξενάγηση ξεκινάει με το μουσείο του Νίκολα Τέσλα, αφιερωμένο στον διάσημο Σερβοκροάτη εφευρέτη – μηχανικό, από τους πιο σημαντικούς φυσικούς επιστήμονες. Στο μουσείο φυλάσσονται προσωπικά του ντοκουμέντα, τεχνικά σχέδια, αποκόμματα περιοδικών, βιβλία, φωτογραφίες, βραβεία, διπλώματα, ακόμα και το δοχείο με την τέφρα του Τέσλα. Μετά ακολουθεί το «Σπίτι των Λουλουδιών» το Μαυσωλείο του Τίτο, του προέδρου της Σοσιαλιστικής Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας, βρίσκεται στον καταπράσινο λόφο Ντέντινιε και επίσκεψη του Μουσείου Γιουγκοσλαβίας. Τελευταία στάση θα είναι Ζέμουν – στην ιστορία ήταν μια παραδουνάβια πόλη στη Σερβία και σήμερα ένας από τους 17 δήμους που αποτελούν την σημερινή πόλη του Βελιγραδίου. Στο μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας της αναπτύχθηκε χωριστά από το Βελιγράδι. Ξενάγηση στην παλιά πόλη, Γάρντος. Το απόγευμα προαιρετική εκδρομή – μίνι κρουαζιέρα με ειδικό ποταμόπλοιο με θέα στην πόλη από άλλη οπτική. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – MΟΝΑΣΤΗΡΙ ΚΡΟΥΣΕΝΤΟΛ – ΣΡΕΜΣΚΙ ΚΑΡΛΟΒΤΣΙ – ΝΟΒΙ ΣΑΝΤ – BΕΛΙΓΡΑΔΙ

Πρωϊνό στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος ή προαιρετικά ολοήμερη εκδρομή στη Βοϊβοντίνα. Άφιξη στο βουνό Φρούσκα Γκόρα και επίσκεψη του μοναστηριού Κρουσέντολ, από XVII αιώνα και το Σρέμσκι Κάρλοβτσι, μια κωμόπολη με πανέμορφο κέντρο με κτήρια με πλούσια αρχιτεκτονική όπως το παλιό πατριαρχείο, την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, το πρώτο Σέρβικο Γυμνάσιο, τη Θεολογική σχολή και άλλα. Θα έχετε ευκαιρία να δοκιμάσετε κρασί Μπέρνετ σε ένα παλιό τοπικό οινοποιείο. Ξενάγηση συνεχίζει στο Νόβι Σάντ. Πρώτη στάση θα είναι φρούριο Πετροβαράντιν του ΧVII αιώνα, ένα από τα πιο εντυπωσιακά σύμβολα του Nόβι Σαντ, που βρίσκεται στην όχθη του ποταμού Δούναβη. Λόγω της θέσης και του μεγέθους του λέγεται συχνά ως «Το Γιβραλτάρ του Δούναβη». Η θέα από το κάστρο προς το Δούναβη και την πόλη στο βάθος είναι εντυπωσιακή μέρα και νύχτα, ειδικά από το σημείο όπου βρίσκεται ο Πύργος του ρολογιού, σύμβολο του κάστρου. Ελεύθερος χρόνος για μεσημεριανό στο Πετροβαράντιν. Τελευταία στάση θα είναι το Νόβι Σαντ, η «Αθήνα της Σερβίας», κέντρο της σερβικής μπαρόκ διανοητικής ελίτ και δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της. Επίσης, το 2021 αυτή η πόλη θα είναι Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης. Ακολουθεί ξενάγηση της πόλης: οδός Dunavska (Δουνάβσκα) και Zmaj Jovina, πεζόδρομοι, πλατεία Ελευθερίας, Εθνικό Θέατρο, το Δημαρχείο, η Καθολική Εκκλησία της Παναγίας, σπίτι της Μιλέβας Mάριτς Αϊνστάιν – σύζυγος του Άλμπερτ Αϊνστάιν, Εβραϊκή Συναγωγή, Matica Srpska – πιο παλιό πολιτιστικό ίδρυμα στη Σερβία, παλιά Ελληνική συνοικία της πόλης. Χρόνος ελεύθερος μέχρι την αναχώρηση στο Βελιγράδι. Το βράδυ προαιρετικά σερβικό βράδυ – με βραδινό, ζωντανή μουσική και λαϊκό χορό στη Skadarlija που αποκαλείται Σέρβικη Μονμάρτρη. Πρόκειται ουσιαστικά για έναν πεζόδρομο που μοιάζει να ανήκει σε άλλη εποχή, γεμάτη καφενεία και εστιατόρια με ζωντανή μουσική. Διανυκτέρευση.

4η μέρα ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΑΘΗΝΑ

Πρωϊνό στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος και αναχώρηση για το αεροδρόμιο. Το απόγευμα πτήση από το Βελιγράδι για Αθήνα.

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με






    Επιλογές Δωματίων