7-13/4/2018 ΕΠΤΑΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΙΤΑΛΙΑΣ

Διάρκεια: 7ήμερη

Κόστος ανά άτομο σε δίκλινο: 675€ (για κρατήσεις έως 19/3)

Κόστος μονόκλινο: 855€ (για κρατήσεις έως 19/3)

1 παιδί (2-12 ετών) στο δωμάτιο των γονέων: 645€

Για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μετά τις 19/3 επιβάρυνση ανά άτομο 50€

Περιλαμβάνονται:


  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Ρώμη & Μιλάνο – Αθήνα

  • 6 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* με πρωινό

  • 6 κύρια γεύματα ή δείπνα (σερβιριζόμενο μενού 3 πιάτων)

  • Μεταφορές, περιηγήσεις σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα με πολυτελή πούλμαν

  • Αρχηγός / συνοδός  του γραφείου μας

  • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής επαγγελματικής ευθύνης

  • Φ.Π.A


Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμου (150€)

  • Βαπορέττο στη Βενετία 15€

  • Checkpoint – είσοδοι πόλεων 25€

  • Εισόδοι μουσείων, ιστορικών και αρχαιολογικών χώρων

  • Ποτά & αναψυκτικά στα γεύματα

  • Ό,τι αναγράφεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό

  • Δημοτικοί φόροι (καταβάλλονται επί τόπου στα ξενοδοχεία)


 Πτήσεις με Aegean Airlines

07/04 Α3 650 ΑΘΗΝΑ – ΡΩΜΗ    09:00 – 10:10

13/04 Α3 665 MIΛΑΝΟ – ΑΘΗΝΑ 17:10 – 20:35

 

Φόρμα Συμμετοχής

Πρόγραμμα[+] Άνοιγμα Όλων

1η μέρα Αθήνα - Ρώμη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Ρώμη. Άφιξη, παραλαβή αποσκευών και αναχωρούμε για την ξενάγηση μας, κατά την οποία  θα δούμε μεταξύ άλλων, την πλατεία της Βενετίας με το μνημείο του Βιττόριο Εμμανουέλε και το Παλάτσο Βενέτσια, το Καπιτώλιο, την Ρωμαϊκή αγορά, το επιβλητικό Κολοσσαίο, την Φοντάνα ντι Τρέβι. Χρόνος ελεύθερος και σας προτείνουμε να κάνετε έναν περίπατο στην Πιάτσα Ναβόνα, το Πάνθεον, την Πιάτσα ντι Σπάνια, και από εκεί να περπατήσετε στους εμπορικούς δρόμους Βία Κοντότι και Φραττίνα. Εναλλακτικά ξενάγηση (προαιρετικά) στα μουσεία του Βατικανού. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

2η μέρα ΡΩΜΗ (προαιρετική εκδρομή Τίβολι)

Πρωινό και ακολουθεί ολόκληρη ημέρα στη διάθεση σας για να ανακαλύψετε όλα τα μυστικά της «αιώνιας πόλης». Εμείς προαιρετικά σας προτείνουμε να μας ακολουθήσετε σε μια απογευματινή  εκδρομή στο Τίβολι και την Villa D’Este, μία από τις σημαντικότερες αναγεννησιακές βίλες στην Ιταλία,  με τους περίφημους κήπους της με τα 1000 σιντριβάνια και έδρα της υδρογραφικής υπηρεσίας του Πανεπιστημίου της Ρώμης. Στους κήπους της βίλας θα απολαύσουμε το σιντριβάνι του μουσικού οργάνου  με τους καταρράκτες του, το σιντριβάνι της Ρώμης και του Τίβολι που επικοινωνούν μεταξύ τους με τον διάδρομο των εκατό σιντριβανιών, το σιντριβάνι της κουκουβάγιας και αυτό των δράκων. Θα υπάρχει χρόνος να κάνετε αν θέλετε ένα περίπατο στο μεσαιωνικό Τίβολι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Ρώμη.  Δείπνο, διανυκτέρευση.

3η μέρα Ρώμη - Σιένα - Φλωρεντία

Πρόγευμα και αναχώρηση για την Φλωρεντία, με ενδιάμεση στάση και περιήγηση στην όμορφη Σιένα. Έντεκα δρόμοι οδηγούν στην πανέμορφη πλατεία Πιάτσα ντελ Κάμπο, την κεντρική πλατεία που πλαισιώνει αρμονικά το Δημαρχείο και θεωρείται από τις πιο όμορφες πλατείες της Ιταλίας. Θα δούμε ακόμη αγέρωχα αρχοντικά, στενά καλντερίμια, και πανέμορφες εκκλησίες που αντέχουν στον χρόνο. Άφιξη στη Φλωρεντία και ακολουθεί η ξενάγηση της πόλης. Μεταξύ άλλων θα θαυμάσουμε την Πόντε Βέκιο, την παλαιότερη γέφυρα στον ποταμό Άρνο, τον Καθεδρικό Ναό Ντουόμο, την πιάτσα ντε λα Σινιορία με το Παλάτσο Βέκιο, το Βαπτιστήριο, το Καμπανίλε του Τζιότο, την εκκλησία Σάντα Κρότσε κ.ά.,τακτοποίηση και χρόνος ελεύθερος για γνωριμία με την πόλη. Δείπνο, διανυκτέρευση.

 

4η μέρα Φλωρεντία - Βενετία

Πρωινό και αναχώρηση για την μαγευτική Βενετία. Άφιξη νωρίς το μεσημέρι και ακολουθεί η ξενάγηση της πόλης. Μεταφορά με το βαπορέττο στο ιστορικό κέντρο της Γαληνοτάτης. Θα ξεκινήσουμε από το νησί του Αγίου Μάρκου, ένα από τα 118 νησάκια που αποτελούν τη Βενετία και συνδέονται από περίπου 400 γέφυρες. Η πλατεία του Αγίου Μάρκου έχει χαρακτηριστεί από τον Ναπολέοντα ως «το ωραιότερο σαλόνι του κόσμου». Εδώ θα δούμε τα “παλαιά” και “νέα κυβερνεία” και την “Ναπολεόντεια πτέρυγα”, τον πύργο του ρολογιού, φημισμένο για τους Μόρι (τα μπρούτζινα αγάλματα που χτυπούν τις ώρες), την  έξοχη βυζαντινή βασιλική του Αγίου Μάρκου, και δίπλα το περίφημο παλάτι των δόγηδων και την γέφυρα των στεναγμών. Χρόνος ελεύθερος, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

5η μέρα Βενετία - Βερόνα - Μιλάνο

Πρωινό και αναχώρηση για το Μιλάνο, με ενδιάμεση στάση και περιήγηση στην Βερόνα. Περνώντας την επιβλητική κεντρική πύλη του ιστορικού κέντρου της πόλης, θα βρεθούμε στην Πιάτσα Μπρα όπου μας θα δούμε την Ρωμαική Αρένα, το παλάτι Barbieri, το σπίτι της Ιουλιέτας, καθώς και τον τάφο της και φυσικά πολλά υπαίθρια café, πιτσαρίες και τρατορίες. Συνεχίζουμε για το Μιλάνο, άφιξη και περιήγηση της οικονομικής πρωτεύουσας της Ιταλίας, του παγκόσμιου κέντρου μόδας. Θα δούμε μεταξύ άλλων το μεγαλύτερο γοτθικό κτίριο της χώρας, τον περίφημο καθεδρικό ναό Ντουόμο, το νεοκλασικό θέατρο της Σκάλας του Μιλάνου. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια. Χρόνος ελεύθερος. Δείπνο και διανυκτέρευση.

6η μέρα Μιλάνο - Κόμο - Λουγκάνο

Πρωινό και ολοήμερη εκδρομή στο Κόμο και στο Λουγκάνο. Άφιξη στο Κόμο, πόλη στη Λομβαρδία της Ιταλίας, 45 χλμ βόρεια του Μιλάνου. Τοποθετημένο στη νότια άκρη του νοτιοδυτικού βραχίονα της ομώνυμης λίμνης Κόμο, είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο ενδιαφέρουσες πόλεις της Βόρειας Ιταλίας. Θα περπατήσουμε στο ιστορικό κέντρο και θα έχουμε χρόνο να την θαυμάσουμε.  Στη συνέχεια αναχώρηση για Ελβετία. Τοπία υπέροχα μας οδηγούν στην πρώτη Ελβετική πόλη, το Λουγκάνο. Μικρή περιήγηση και βόλτα στην παραλία της λίμνης. Επιστροφή το απόγευμα στο Μιλάνο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

7η μέρα Μιλάνο - Αθήνα

Πρόγευμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο του Μιλάνο για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

 

Πληροφορίες[+] Άνοιγμα Όλων

X

    Συμπληρώστε όλα τα πεδία με






    Επιλογές Δωματίων